Ocak 2013 anneleri gebeliklerimi paylaşalım...

sekercik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
38
0
46
İstanbul
ocak 2013 nasipse kızım doğack. Sanırım iyi bir hamilelik geçiririm. 20.haftamdayım ama alınganlık kırgınlık vs.çok... Umarım bunlarda geçer.......

Hamilelik ne zor şeymiş, bebeğime daha sevinemedim, hep alınganlık, kendini değersiz hissetme, yanlızlık duygusu... Bende bunlar biraz abartılı sanırım. Eşimde pek anlamıyor beni sanırım. Evde otur otur endişe endişe.....

Hamilelik ne zor şeymiş, bebeğime daha sevinemedim, hep alınganlık, kendini değersiz hissetme, yanlızlık duygusu... Bende bunlar biraz abartılı sanırım. Eşimde pek anlamıyor beni sanırım. Evde otur otur endişe endişe.....

Alinganlik ve duygusallik ben de var ama kendimi degersiz degil tam tersi anormal degerli hissediyorum.

Bebege niye sevinemediniz? Beklemiyor muydunuz? Yoksa esiniz mi tepkisiz? Sizi ozel mi hissettirmiyor?

Ahhh canımm aynen ben hayatta ağlamayan bir insandım yani ancak birinin vefat etmesine ağlayan tiplerdenim

ama hamile kaldığımdan beri özellikle 3. aydan itibaren bir ağlamalar başladı birde alınganlık eşime paso alınıyorum

akrabalarıma vs. en ufak birşeyde gözler doluyor, bazen diyorumki ne salak bir kız oldum:))) reklamlara bile ağlıycam utanmassam

Helegeçen ay bir iki hafta hiç ağlamamılştım bir anda patlama yaşadım 2 günağladım sabah akşam:):):):) ama biliyorum hamilelikten

Alinganlik ve duygusallik ben de var ama kendimi degersiz degil tam tersi anormal degerli hissediyorum.

Bebege niye sevinemediniz? Beklemiyor muydunuz? Yoksa esiniz mi tepkisiz? Sizi ozel mi hissettirmiyor?

Bebeğime seviniyorum tabiki, ama duygusallık hat safhada.. Eşim daha rahat bu konuda ben hep endişeliyim, üstesinden gelirim herşeyin inşllh.. Eşler bu konuda daha rahat sanırım. Biz taşıdığımız için daha çok hissediyoruz bu durumu, ben biraz daha gerildim umarım herşeyin üstesinde fazlasıyla gelirim..... Tabi bu arada eşim öyle aman aman özel hissettirmiyor tabikide... )

bende fenalardayim arkadaslar duygularimi kontrol edemiyorum esim destek olsada bazen beni anlamadigini düsünüyorum ben cok pipirikli ve evhamli biri oldum ciktim bunyemdeki her farkliliktan korkuyorum allah yardimcimiz olsun..ins. gecici bir sürectir

Ahhh canımm aynen ben hayatta ağlamayan bir insandım yani ancak birinin vefat etmesine ağlayan tiplerdenim

ama hamile kaldığımdan beri özellikle 3. aydan itibaren bir ağlamalar başladı birde alınganlık eşime paso alınıyorum

akrabalarıma vs. en ufak birşeyde gözler doluyor, bazen diyorumki ne salak bir kız oldum:))) reklamlara bile ağlıycam utanmassam

Helegeçen ay bir iki hafta hiç ağlamamılştım bir anda patlama yaşadım 2 günağladım sabah akşam:):):):) ama biliyorum hamilelikten

Bende eşim ne dese alınıyorum ağlıyorum, her şeyi batıyor, ben hamile kaldım eşimden daha çok beklentiye girdim sanırım, umarım geçer gider......

Allah nasip ederse ocak 2 gibi benimde bir oğlum olacak istediğimiz bir bebekti Allahım verdı çok mutluyuz. Allahım bebek özlemi çeken herkese nasip etsin inş. arkadaşlar rahatsızlıklar değilde benim şu çatlaklar cnımı çok sıkıyor yavvv .....

Allah nasip ederse ocak 2 gibi benimde bir oğlum olacak istediğimiz bir bebekti Allahım verdı çok mutluyuz. Allahım bebek özlemi çeken herkese nasip etsin inş. arkadaşlar rahatsızlıklar değilde benim şu çatlaklar cnımı çok sıkıyor yavvv .....

Senin hemen catlaklar ciktimiki? Bendede var ama ben diyorum ki onceki catlaklar onlar, sen kac kg aldin hamileliginde cnm?

Bende yarın 19. haftama gireceğim.Alınganlık hassaslık bende çok nadir oluyor.Ama kendimi çok değişik hissediyorum.Hamileliği yarıladık bile,Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

tıpkı benım ruh halim...

evet göğüslerimde epey çatlak var ve bu durum beni kötü etkiliyor ben 62 kg dım.şu an 69 kg ım. yağlara devam ediyorum bakalım ne olacak ...

canım senin kaç haftalıktı:? Bende 62 ile hamile kaldım, bu aralar iyice yiyiyorum , 21 haftama girecem ben, senin iştah durumu nasıl ?

Back
X