herkese merhabaa,,benimde doğumu internet 2 subat versede dr.um 15-20 ocak arası alacağını söyledi...bebeğim tüp bebek ve ikizdi ,maalesef biri düştü ve cok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ilk 12 hafta sadece wc.ye kalktım sonra amniyosentez yapıldığı hafta 1 hafta hiç kalkmadan yattım en son 3 hafta önce rahimde kasılma görüldü yine 1 hafta hiç kalkmadan yattım...bu şekilde idare ediyoruz ilk hedefimiz 30.haftayı görebilmek ...son surumumumuz ise plesentada damarlaşma olmuş ne olduğunu hala çok iyi anlamış değilim ama artarsa kanamalar ve ardından doğum başlarmışş...içinizi karartmış gibi oldum :))
merhaba carmen cim beni hatırladın mı.nisanda tüp bebek yaptıranlar topiğindeydik.seni gördüğüme sevindim.çok geçmiş olsun kritik bir dönemdesin sanırım.sen herhangi bir şikayet yaşadında mı bu durumlar farkedildi.yoksa rutin muayenede mi belli oldu.adanalıydın hatırladığım kadarı ile.hangi dr a gidiyorsun.ben de şimdi 24. haftamdayım adanadayım metroparkta rıza taze ye gidiyorum.şimdilik herşey yolunda görünüyor.ocak 24 te alacak bebeği.normalde 5 şubat fakat sezaryen yapacağı için erken oluyor doğum.inşallah herşey yoluna girer canım.sağ salim bebeğine kavuşursun