iyi sabahlar kizlar adetim3 gün gecikmisdi bugün 4.gündü simdi test yapdim positiv cikdi cok heycanliyimm yarinda inSallah kan vericemRabbim herkese bu duygusu yasatsin insAllah
Canım nerelerdesiniz cok yanlız kaldım bakıp bakıp cıkıyorum artık..
Diyet fena 67 de takıldım :) Eşime uyuyor ve yiyorum bu ara..
Deniz henüz 5,5 aylık ek gıdaya başlamadım anne sütüne devam ama yemeklerin sularından kasık ucu tattırıyorum..
Başlayınca yazarım..
soğuk algınlığı ile 2 haftadır hasta deniz..antibiyotık nefes acısı ve balgam sokucu kullandık daha ıyıyız , kusmalarımızda neredeyse bıttı cok az cıkarıyor artık..
5 ay 1 hafta iken kg miz 6950 boy 63 tü..bu kadar kusmaya iyi bu kg ve boya geldi dedim :))
Desteksiz oturmaya başladı cadı 15 - 20 sn oturup devrılıyor..ve ıkı ön diş uc vermeye başladı.
Bizden haberler bu kadar bir önceki posta fot. paylaştım
ooo çok geçmiş olsun denize
umarım kısa zamanda düzelir
onlar hasta olmasın biz olalım değil mi canım en
azından ben öyle söylüyorum
o hasta olcana ben olayım
beril de çok güzel toparladı teyzesi
kg muz çok iyi çok şükür..
kusmaların bittiğine sevindim bizim de çapaklanmamız
sona erdi çabalarım sonucunda...
berilin de eli sürekli ağzında acaba kaşınıyor mu dişleri
falan diyorum
......ve memnun musun okuldan eğitimden ne zamandır aklımda
yeni soruyorum
Canım Doğa gecen yıl Anafen kolejine gitti memnun kalmadık aldık..
Bu yıl Doğa Oxford Çekmeköye başladı çok memnunuz..
Bende varım:) Syfaları daha okumadım işyerindeyim hemen yazmak istedim 15 ocakta öğrendim bende, pko lu olduğum için geç döllenme olmuş,28 kasım son adet tarihim ve dün keseyi gördüm. Sat' göre 6,5 haftalık olması gerekiyor ama geç döllendiği için 4-5 hafta arasıymış daha.
Doğa Oxfordun artısı ingilizce eğitim veriyor..Kademe kademe tüm dersleri ing alacaklar.
Aktivite ne ararsan var..Doğa kolejinin sitesine girersen daha sağlıklı bilgilere ulaşabilirsin Sevimcim..
Yalnız şunu söyleyeyim Doğa 1 sınıfı devlet okulunda okudu..o öğretmenın verdiğiği displini ve eğitimi iki özelde de göremedim..
Doğa nın kan seker problemı olmasaydı hala o öğretmende olurdu..
Bence okul yerine ıyı bır ogretmen arastır.Devlette kı ogretmenler cok daha ıdealıst oluyor..
iyi sabahlar kizlar adetim3 gün gecikmisdi bugün 4.gündü simdi test yapdim positiv cikdi cok heycanliyimm yarinda inSallah kan vericemRabbim herkese bu duygusu yasatsin insAllah
Kardeşim hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim hepimize. Benim de sat 28 kasım ama geç döllenme olduğu için 1,5 hafta geriden geliyor benimki. Bunlar olabilir, normaldir. Yeter ki o minik kalpler atmaya devam etsin inş. :)
ay canım yaa kıyamam doğaya..kan şeker problemi derken çabuk acıkmasından bahsediyorsun herhalde..
devlette de ideailst olmayan öğretmenler çok Şenayım yaa..
biz de doğa yada okyanusu düşünüyoruz...
Canım Doğa 4 yasından berı kan sekerı nedenı ıle baygınlık gecırıyordu...sukur 1.5 senedır bır sey yok..ondan ozele yazdırdım revır doktor hemsıre var dıye... Doga kolejıne yazdır bence..
Canım 3.sınıf ta 14 bin..ödedik...4.sınıf için şimdiden kayıt yenilemesi yaptık oda 17 bin tl...
Kurslara imkanın varsa mutlaka katıl...keske benım de vaktım ve ımkanım olsa..
Doğanın kan sekerı ile ilgili konusmustuk gecen gunbugun okulda bayılmıs gittik aldık hemen..sukur su an ıyı ama canım sıkıldı 1,5 sene sonra yine aynı seyı yasayınca..
Moralım cok bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?