çok sagol anlayısın için bişey olur bakar görür buraya bile girerken gizliden acıyorum sayfayı öyle giriyorum ki geçmişte görünmesin diye.Elif'cim eşin de haklı her türlü insan var , onun için kusura bakmadım..
meme almıyomu yani üzüldüm umarım seni ister gene zaten sagdıktan sonra baska nasıl verilecekki kaşıkla verin diyolar kasıkla nasıl alsın cocuk o doyana kadar aksam olur ki memeden aldıgı zevki alamaz mecbur biberonla vericeksin. bende biberona alısır diye sağmak istemiyorum bi ara denedim kasıkla vereyim dedim sütümü istemedi biberon emzik falan zaten sevmiyo almıyo mecburen sütüm cok gelip bogulunca boşa sıkıyorum içim yanıyobüyük kızım hastalandı.
hastalığını küçüğe bulaştırdı.
bu sefer küçüğün burnu hırıltılı ve tıkalı oldu öksürüğü başladı.
emmekte sorun yaşadı o yüzden.
dr a götürdük dr fitil verdi.
gerçekten de ateşlendi 2 gece önce ve fitil verince kendine geldi.
dün gece de öksürük nöbeti geçirdi.
tekrar dr a götürdk.
dr buhar verdi 1,5 saat buhar yedi.öyle bi ağladı ki
boru gibi buhar aleti yakınındayken.sonra yopuldu yavrucak uyudu
bi yandan buhar veriyrm bi yandan da uyuydu
sonra iğne yedi.
akşama doğru kendine geldi çok şükür..
bu arada sütüm artsın diye sağıyrdm ya sütümü
bebeğim biberona alıştı malesef
bi arkadaşım avent biberonu önermişti alışmaması için ama benim
bebeğim gayet de güzel alıştı.
..ve bu da bizim için hiç iyi olmadı
çünkü her zaman değil ama gece sanki sütüm çekliyr ve geceleri
emerken ağlıyr.
tabi biberonun rahatlığını arıyr
bu arada sütüm için medela nın swing pompasını almıştım
bi arkadaşım göndereyim dedi ama ben
sonradan kendim alaym dedim hijyen durumu falan.
neyse çok güzel bi pompa ve biberonu da değişik gibi geldi
baktım çok geöç süt geliyr medelanın biberonundan sanırımben de kolaya kaçtım ve avent
ile süt verdim vermez olaydım..
medelanın biberonunu bi görseniz çok değişik.sanırım alışmamaıs için değişik dizayn etmişler..
bende diyorum neler oluyo ne yazıyo karman çorman :))kızım ne yaaptırsa yukardaki msj ı göndermiş buraya
:)
aaay zaten hiç dısarı cıkmıyorum kızıma kıyafetleride butikbebeden sipariş verdim napim artık netten tamamlayacagım ihitiyaclarımızı ebbekte gördüm evet ama küçücük sey için erindim açıkcası eczanede varmıs kısa zmanda edinicem eşim beceremez markete cıktıgımızda alıcam kısmetse. küçük yerlerde mecbur bişeye ulaşmak cok zor. pek seçenek yok. mecbur net cazip geliyocanım sen meyve filesi yada başka bi şey istediğin zaman internet seçeneğini deneyebilşirsin.
ben de vandayken interneti tercih ediyrdim..
mesela meyve filesi ebebek mağazsının sitesinde kesin vardır.ben gördüm mağazada
amin ablacım amiiiin. ben dogumda grip ve bogazlar fenaydı ilk gün kızıma bulaştırdım hastalıgımı sonrasında grip falan olmadı zaten soguk kapacakta soguga izin vermiyorum veremiyorum:)) rabbime emanet küçüklerimiz ve büyüklerimiz:)Canım çok geçmiş olsun...
Deniz de grip oldu , sağolsun Doğa taşıyor mikropları okuldan..iyi tarafından bakmaya çalışıyorum küçükler erken yaşta bağışıklık kazanacaklar :)
Allah şifa versin canım, dermansız dertler göstermesin...
Hafta sonu geldiğine eşim de evde oluyor biraz daha kendime zaman ayırıyorum..Arkadaşlara yemeğe davetliydik yenı geldık bakayım dedım foruma..Sevıncım melegın ınsallah daha ıyıdır..
Bızım Doğanın bogazları fecı..Denız de grıp devam.. ev revır gıbı... Mevlam dermansız dert vermesın hıc..
Canım Sevimcim çok sevindim meleğinin iyi olmasına..Sana bir şey söyleyeyim mi benim eşimde bu ikinci de inanılmaz destek ve yardımcı bana :) hayretler için de izliyorum..
aman maşallah diyelim
rüyamda görsem inanmazdım ben canım Şenay cım
aaaah canım ya uzun zaman oldu bayadır gecmedi gittinizmi doktoraHafta sonu geldiğine eşim de evde oluyor biraz daha kendime zaman ayırıyorum..Arkadaşlara yemeğe davetliydik yenı geldık bakayım dedım foruma..Sevıncım melegın ınsallah daha ıyıdır..
Bızım Doğanın bogazları fecı..Denız de grıp devam.. ev revır gıbı... Mevlam dermansız dert vermesın hıc..
:))) eşim saglsun cogu zaman yardım eder hele ben isyan edersem ozman daaha titrer üstüme sagolsun inşallah 2.dede öyle olur. yanlız geceleri uykusunu alamıyo eslem 4 te uyanıyo o arada salona gidip yatıyo aslında hiç istemiyorum ama üzülüyorum onada acaba izin vermemelimiyim.Aynen bende :) iyidir hoştur ama ev işleri ona göre değildir..şimdi bakıyorum ıkı dk salon toplanmış masa kaldırılmış :)) Deniz bize iyi geldi..
evet cok sükür. biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın. maş. saglıklı büüyüsün inşallah.aa kizlar merhaba tekrar toplanmissiniz biara suspus olmustu burasi:) umarim bebeklerle guzel vakitler geciriyosunuzdur bi sorun yoktur..biz lohusa depresyonu yuzunden izmire gelmistik kizim 3bucuk aylik olucak artik hala burdayiz.buyuyoruz:)
aaahh valla öyle bi geciyoki bi bakmıssın neler neler yapıyo pıtı pıtı konusuyo yürüyo büyüyo yardım ediyo okula gidiyo işe gidiyo sonra evleniyo:)) 3 ay sonra 2 yıllık evli olucaz sanki ömür gecmiş gibiMerhaba Alara.. Umarım biraz daha iyisindir..Hepimiz yaşadık biraz sıkıntı sanırım ama şükürler olsun bebekler büyüdükçe bizim sorunlar da geçti...
Deniz 4,5 aylık oldu.. Geçermi günler dedik geçiyor şükürler olsun
hayırlı akşamlaaaaaar biz geldik. dün itibariyle 4.ayımıza girmiş bulunuyoruz. yavrum büyüyo aaaahhh o yanaklar o bakıslar o gülüşler kurban olurum o anlara biz cok iyiyiz arada uyku probleminde tekliyoruz ama cok nadir okaadarda olsun artık... meyve filesi aldım ama pek begenmedi kızım. emziktende huylanıyo tam agzını acıp iştahlı alamıyo cok büyük geldi filesi biraz küçültüp denicem neler yiyebilir kızlar ben hep bişeyler denesin istiyorum hem korkuyorum ne yalan söylim doktora danısmadım. kendi basıma bişeyle ryapıyorum umarım dogrudur. havuç koydum fileye agzını acmadı burusturdu suratını salatalık koydum gene aynı elinde sanki daha istekliydi ama cesarette edemiyorum bidaha. cuma günü ilk defa göreceğim eşimin arkadası gelicek ailecek. ben nası yemek yapıcam kara kara düşnüyorum ufoyu alıp mutfaga gidip araba koltuguna benzer ana kucagı deniyo onda almıstım ona oturtup iş yapıcam napim bakalım nasıl gecicek günümüz. bugün saglık ocagında kontrolumuz vardı kan ilacı verdiler sende basladınmı şenay abla. etrafa bi gülücükler dagıtıyo yiyorum yiyorum doymuyorum ya bu nasıl bi sevgidir. rabbim hakeden herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguları yavrularımza saglık versin. şenay ve sevim abla bişey danısmak istiyorum bebeişleriniz nasıl uyuyoylar emerekmi ayaktamı beşiktemi yoksa kendi kendilerinemi bu aralar bunlar kafamı karıstırııyo uyku eğitiminden bahsediyo bazı siteler arastırdıkça kafam karıstı. birde bu ay memleketime gelmek istiyorum fakat su ortalık derdi beni korkutuyo virüs dolasıyomuş kızlarda hasta gripler acaba kızıma virüs falan gecermi cok korkuyorum yavrumu perişan etmek istemiyorum suan cevrenizde durumlar nedir bana yardımmcı olurmusunuz.
aaaah canım ya uzun zaman oldu bayadır gecmedi gittinizmi doktora
:))) eşim saglsun cogu zaman yardım eder hele ben isyan edersem ozman daaha titrer üstüme sagolsun inşallah 2.dede öyle olur. yanlız geceleri uykusunu alamıyo eslem 4 te uyanıyo o arada salona gidip yatıyo aslında hiç istemiyorum ama üzülüyorum onada acaba izin vermemelimiyim.
evet cok sükür. biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın. maş. saglıklı büüyüsün inşallah.
aaahh valla öyle bi geciyoki bi bakmıssın neler neler yapıyo pıtı pıtı konusuyo yürüyo büyüyo yardım ediyo okula gidiyo işe gidiyo sonra evleniyo:)) 3 ay sonra 2 yıllık evli olucaz sanki ömür gecmiş gibi
bebeğimin gözü çok fena çapaklandı sabah
zor açtım ıslak bezle..sen ne yaptın Şenaycım
Elifcim benim kızım genelde memede uyuyo.
sen bence eşin evdeyken yemek yapmaya bak canım
ufoyla idare ediysanız diğer odalar sopuktur
bebeğini götürme..bu sayede rahat rahat yemeğini yaparsın
yarının yemeğini bugünden yaparsın..
Alaracım
senin cimcime de iyidir inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?