Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

kizlar benim kiz 3,5 aylikya oturmaya calisiyo oturmak istiyo surekli ne yapsam sasirdim zarari olurmu acaba oturtsam.birde cok salya akitiyoruz emzigi cikarip elini sokuyo agzina acaba dislerimi kasiniyo onun icinde erken mi

bende ocak ayında öğrendim her ay her ay acaba demekten biraz geç öğrendim:)...Son adat tarihim 1 aralık şu an beta hcg 4058 inşallah her şey yolunda gider

merhaba kızlaaarrr... bende 7 sinde evde kendi yaptığım testle öğrendim bebişimin benimle olduğunu.Normalde 8 inde olmam gerekti.Merak ya evde de bi tanecik testim kalmıştı, dolapta duracağına nasılsa erken, olsa da çıkmaz durmasın orda deneyeyim dedim.Unutmuştum bile test yaptığımı, aklıma geldi gidip banyoya bi baktım.Ama yok ya yanlıştır dedim.10 unda baktım hala ne gelen vaaaar ne giden.Gittim hastaneye kan verdim.Amaa sonucu bekliyorum ya hatim ettim o 2 saat resmen veeeeee sonuç 156 hamileyiiiiim Çok mutluyum kızlaaaar Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu gerçekten..Perşembe tekrar gidicm değerlerimin yükselmesi gerekiyormuş..Sizce değrim normal mi bu BHCG değer aralıkları aklımı çok karıştırdı..:26::44:

bende ocak ayında öğrendim her ay her ay acaba demekten biraz geç öğrendim:)...Son adat tarihim 1 aralık şu an beta hcg 4058 inşallah her şey yolunda gider

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar..

maşallah canım bebişine benm kızımınki çok fena boyutta..idi bi kaç gün öncesine kadar şimdi azalttık.tekrar dr a götrdk
farklı bi dr a o daha değişik bi masaj gösterdi.bebeği kucağın alıyrsun.bacak arasından emniyeti sağlıyrsun.sağ elinin serçe parmağıyla da göz pınarına bastrp burna doğru masaj yapıysn yalnız tırnakların kısa olması lazım.
dr damla verdi.bi de kulak temç..çubuğunu keşfettim onunla temizlyrm..

kizlar benim kiz 3,5 aylikya oturmaya calisiyo oturmak istiyo surekli ne yapsam sasirdim zarari olurmu acaba oturtsam.birde cok salya akitiyoruz emzigi cikarip elini sokuyo agzina acaba dislerimi kasiniyo onun icinde erken mi

Aynı durudaydım , yattığı yerden iki büklüm olup kalkmak istiyordu kucağımda kısa aralıklarla oturttum..şimdi 5 ayımız bitmek üzere destekli bir iki dk yerde oturtuyorum , kucağımda sureklı oturur vaziyette..

valla benim kızımda 3 aylık oturmak istiyo oturtuyorum bi sorunda olmadı cok sukur yattıgı zaman aglıyo oturunca cok hosuna gidiyo gulucukler sacıyo :)

bende artik oturmak istediginde oturtuyorum tabi buarada tv merakimiz var engel olamiyorum :) ekgida veriyomusun yada tadina baktiriyomusnz yemklerin

arkadaşlar,
4 aylık oldu bebeğim ve elleri sürekli ağzında..salya çıkarıyr.gözleri daha iyi gibi...

Şenay cım hiç mama verdin mi bebeğine
ben 2 kez mama verdim..anne sütü ağırlıklı gidiyrz..
büyük kızımı pek emziremediğimden bunda daha dikkatliym ama yine de korkuyrm mama verip de sütümün azalmasını istemiyrm..
çok şükür ısırgan rezene ve kimyonla iyi gidiyrz.sen daha tecrübelisin sonuçta...

ben daha yemek tattrmadm ama bi defa ben kahvaltı yaparken ağladı..
salatalığın içini ağzına götrdim dilini götrürp getirdi..
çok sönük geçiyo topik pek istikrarlı değil..

Sevimcim biz reflü mamasına devam ediyoruz bir kahve fincanın yarısı kadar her emmeden sonra vermek zorundayım yoksa sütü kusuyor..mama sütü koyulaştırıyor..
Motilluma başladık gaviscon da fayda etmedi bize moralim bozuk..

Yemek tattırmaya başladım ben 4 ayda hatta... yemek sularından çay kaşığı ucu ile veriyorum birde filesine kuru kayısı koyup eline veriyorum ona bayılıyor..Bugün makarna salatası ve revanin tadına baktı misafirlikte..şu kusmalarımız bir bitse rahat edecek kuzum..

Topik çok sönük haklısın ben sık sık uğruyorum bakıyorum kimse yok , b,r şey yazmadan çıkıyoru (

5.ayın bitimin de Denizi destekli oturtmaya başladım ,4 aydan itibaren zaten kucağımda oturur vaziyette idi ..
Oyuncaklara artık daha belirgin hareketlerle uzanıyor eline alıyor inceliyor...
Bir takım komutlarımı anlıyor.. emiş yapalım mı diyorum..emzirmek olduğunu anlayıp heyecanlanıyor..yatar vaziyette ise hoooop yapalım mı diyorum bunun ayağa kalkmak olduğunu anlayıp heyecanlanıyor..

Youtube da ingilizce çocuk şarkılarını dinliyoruz kulağı aşına olsun istiyorum..söylediğim her rengin yada hayvanın ingilizce de isimlerini söylüyorum..İngilizce çocuk şarkıları söylüyorum youtube da five little monkey yazın bu şarkıya bayılıyor ve dikkatini çekiyor belki sizin melekler de sever..
Yabancılamalar geçen ayda vardı bu ay da devam ediyor...
Daha önce gördüğü bir kaç kişiyi tanıyor ve onları yabancılamıyor..
Baba ile araları çok iyi babada artık vakit geçirmeyi seviyor , abla yüksek sesle konuştuğu için onu görünce pek sevinmiyor :)
Artık 4 nolu beze geçtik fazla kg miz yok ama göbeğimiz var bende raahat rahat bezlensın dıye 4 aldım bugün..
Bu ay aşımız olmadığı için boy kilo ölçtürmeye sağlık ocağına gideceğim bakalım gelişimi nasıl olmuş...

5 ay yaşadıklarımız bunlar teyzeleri size de bilgi olur umarım..

Geçen hafta adet olmam gerekiyordu olmadım, test yaptım.. Sonuç pozitif çıktı sonra kan testi 190 çıktı. Hamileyim :) ama bu hafta doktora gittim bebeğin gelişiminin bir hafta geri olduğunu söyledi. Bunun bir sebebinin de bebeğin geç tutunmuş olma ihtimali olduğunu söyledi. On gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Gelişim neden geri olur ki ? Bi de PROGESTAN ilacı verdi dün içtim ama kötü etkiledi. Eşim de başka doktora da sor öyle iç dedi şimdi doktoru nereden bulayım ne yapmalıyım sizce?

Nurbanu öncelikle gözün aydın olsun..benim de bebeğim geç döllenmişti..progestan da düşük tehlikesine istinaden verilmiştir..
Eğer istanbulda isen kendi doktorumu tavsiye ederim florance nightıngale Herman İşçi..

kızlar biz öylede böylede zorluklarıyla büyüyoruz ama her seferinde bi ay öncesini unutuyorum zaman çabuk gecıyo bebeklerimiz bi bakmışız kocaman olmuş.sizlerde durum nasıl

Eki Görüntüle 957874 kızlar biz öylede böylede zorluklarıyla büyüyoruz ama her seferinde bi ay öncesini unutuyorum zaman çabuk gecıyo bebeklerimiz bi bakmışız kocaman olmuş.sizlerde durum nasıl

Maşallah çok cici bu prenses annesi..
2 haftadır soğuk algınlığı ile boğusuyoruz öksürüğümüz geçmedi canımız sıkkın..
İyi haber reflü sorunumuz azaldı..

Maşallah çok cici bu prenses annesi..
2 haftadır soğuk algınlığı ile boğusuyoruz öksürüğümüz geçmedi canımız sıkkın..
İyi haber reflü sorunumuz azaldı..

oy oy cok gecmis olsun annesi iyilesirsiniz insallah hemen.ilac kullaniyomusun bu durumlarda.bizimde normalde kusmalarimiz vardi ama bugun ilk defa burnundan kustu.cokta hareketliydi bi skintisi var sanirim..

oy oy cok gecmis olsun annesi iyilesirsiniz insallah hemen.ilac kullaniyomusun bu durumlarda.bizimde normalde kusmalarimiz vardi ama bugun ilk defa burnundan kustu.cokta hareketliydi bi skintisi var sanirim..

Üç ilaç kullanıyoruz umarım iyileşiriz teyzesi..Dişler geliyorsa huzursuz olabilir bir bak bakalım..
Sevim...Elif nerelerdesiniz..

burdayım canım şenayım
zor geçiyor günlerimiz
beril son zamanlarda biraz huysuzlaştı
aslında hakkını yemiyim yazık yavrumun
kucağa çok alıştırdılar kayınvaldemler falan ağlamasa bile kucakta sürekli
ee tabi haliyle bana kalıyorzorluk onlar geçic...
bu arada denizciğe neler veriyorsun ek gıda olarak nasıl veriyorsun
karatay diyeti nasıl gidiyor
kitaptaki tarifleri uyguluyr musun
deneyip de çok güzel dediğin tarif var mıi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…