Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))
Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....
Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....
Yupppiii. :)))
bende ocak ayında öğrendim her ay her ay acaba demekten biraz geç öğrendim:)...Son adat tarihim 1 aralık şu an beta hcg 4058 inşallah her şey yolunda gider
merhaba kızlaaarrr... bende 7 sinde evde kendi yaptığım testle öğrendim bebişimin benimle olduğunu.Normalde 8 inde olmam gerekti.Merak ya evde de bi tanecik testim kalmıştı, dolapta duracağına nasılsa erken, olsa da çıkmaz durmasın orda deneyeyim dedim.Unutmuştum bile test yaptığımı, aklıma geldi gidip banyoya bi baktım.Ama yok ya yanlıştır dedim.10 unda baktım hala ne gelen vaaaar ne giden.Gittim hastaneye kan verdim.Amaa sonucu bekliyorum ya hatim ettim o 2 saat resmenveeeeee sonuç 156 hamileyiiiiim Çok mutluyum kızlaaaar Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu gerçekten..Perşembe tekrar gidicm değerlerimin yükselmesi gerekiyormuş..Sizce değrim normal mi bu BHCG değer aralıkları aklımı çok karıştırdı..:26::44:
Sevimcim bizin göz yaşı kanalı açıldı gibi..uzun süredir çapaklanmayor..Çapaklanma için içme suyunu kaynat pamukla her çapaklandığında ılık su ile sil. elini sürme.. akıntı sarı yada yeşile dönerse göz damlası veriyor doktor..
kizlar benim kiz 3,5 aylikya oturmaya calisiyo oturmak istiyo surekli ne yapsam sasirdim zarari olurmu acaba oturtsam.birde cok salya akitiyoruz emzigi cikarip elini sokuyo agzina acaba dislerimi kasiniyo onun icinde erken mi
Aynı durudaydım , yattığı yerden iki büklüm olup kalkmak istiyordu kucağımda kısa aralıklarla oturttum..şimdi 5 ayımız bitmek üzere destekli bir iki dk yerde oturtuyorum , kucağımda sureklı oturur vaziyette..
Aynı durudaydım , yattığı yerden iki büklüm olup kalkmak istiyordu kucağımda kısa aralıklarla oturttum..şimdi 5 ayımız bitmek üzere destekli bir iki dk yerde oturtuyorum , kucağımda sureklı oturur vaziyette..
bende artik oturmak istediginde oturtuyorum tabi buarada tv merakimiz var engel olamiyorum :) ekgida veriyomusun yada tadina baktiriyomusnz yemklerin
Geçen hafta adet olmam gerekiyordu olmadım, test yaptım.. Sonuç pozitif çıktı sonra kan testi 190 çıktı. Hamileyim :) ama bu hafta doktora gittim bebeğin gelişiminin bir hafta geri olduğunu söyledi. Bunun bir sebebinin de bebeğin geç tutunmuş olma ihtimali olduğunu söyledi. On gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Gelişim neden geri olur ki ? Bi de PROGESTAN ilacı verdi dün içtim ama kötü etkiledi. Eşim de başka doktora da sor öyle iç dedi şimdi doktoru nereden bulayımne yapmalıyım sizce?
teşekkür ederim canım maalesef İstanbul'da değilimNurbanu öncelikle gözün aydın olsun..benim de bebeğim geç döllenmişti..progestan da düşük tehlikesine istinaden verilmiştir..
Eğer istanbulda isen kendi doktorumu tavsiye ederim florance nightıngale Herman İşçi..
Eki Görüntüle 957874 kızlar biz öylede böylede zorluklarıyla büyüyoruz ama her seferinde bi ay öncesini unutuyorum zaman çabuk gecıyo bebeklerimiz bi bakmışız kocaman olmuş.sizlerde durum nasıl
Maşallah çok cici bu prenses annesi..
2 haftadır soğuk algınlığı ile boğusuyoruz öksürüğümüz geçmedicanımız sıkkın..
İyi haber reflü sorunumuz azaldı..
oy oy cok gecmis olsun annesi iyilesirsiniz insallah hemen.ilac kullaniyomusun bu durumlarda.bizimde normalde kusmalarimiz vardi ama bugun ilk defa burnundan kustu.cokta hareketliydi bi skintisi var sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?