Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder inşallah bişey sorcam bende dun beta hcg yaptırdım 38,72 çıktı hamilemiyim deılmıyım bılemedım ?

Merhaba kızlar bende en son 24 kasım da regle oldum.Aslında hiç şüphem yoktu çünkü neredeyse 2 yıldır istiyorduk ama gebe kalamıyordum.Bu sabah test yaptım ve sonuç pozitif :)

Kızlar kendimi şartlandırmıstım 3gün geçsin test yapıcam diye 3. gündü bugün sonuc negatif hala hastalanmadımda bebek konusunda açıkcası agırdan alıyorduk daha erken dıyerek ama böyle gecıkmelerde acabamı deyip test yapıp negatifi görmekte üzücü hamile oldugunu ögrenenleride tebrik ederim darısı tüm isteyenlere inşallah..

Geçen cuma günü öğrendim hamile olduğumu :), beta hcg değeri 940 filan çıkmıştı, ultrasonda görmeden inanamıyorum hala ama çok mutluyum,, şaşkınım

Arkadaşlar bende 3 ocak akşamı çift çizgiyi gördüğümde dünyalar benim oldu.Dilerim RABBİM isteyen herkese nasip eder,bizede kucağımıza almamızı.Kendim evde idrar testi yaptım ben,doktor ultrasına baktı keseyi, gördü,4-5 haftalık gibi.Fakat kan testi istemedi.Gerek görmedi heralde dimi arkadaşlar.İlla kan testine gerek varmı?keseyi gördüğü halde.

arkadaslar yeni üye oldum.SAT:11.12.2012 ADET olmadan kasık ağrılarından dolayı süphelendim 03.03.3013 idrarda gebelik testi yaptım.silik iki çizgi çıktı.hemen hcg baktırdım 14 tü.ve bugün 77 allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin inş.ama kimse kesin birsey demiyor ya çook üzülüyor insan.

canım benımde negatif cıktı ilk yanında calıstığım dr.sabah ilk idrarla test yap dedi.ikincisi hafif silikte olsa çift çizgi cıktı.allahım isteyen herkese nasip etsin.üzme kendini.

mehtap hayirlisi olsn cok sevindim bende persembe gunu 3 ocak ogrendim test pozitif cikti uzerine toplam 3 test yapilmis oldu doktor banada yapmadi gerek duymadilar

canım benımde negatif cıktı ilk yanında calıstığım dr.sabah ilk idrarla test yap dedi.ikincisi hafif silikte olsa çift çizgi cıktı.allahım isteyen herkese nasip etsin.üzme kendini.

sagol canımda bende ilk idrarla yaptım testi daha öncede 10 günlük gecikmem olmustu acabamı dedim negatıftı şimdide cok ümidim yok acıkcası en son aralık 3 te adet oldum bekliyorum bakalım dahada test mest yapmam :) belirtim olsa bi ümit dicem ama hiçbişey yok. Sağlıkla sıhhatle alırsın kucagına inşallah bebişini Rabbim zamanı geldiginde bizlerede verecektir hiç şüphem yok bundan :)

Merhaba arkadaşlar.1 yıldan fazladır yazılarınızı sıkı okuyucu olarak takip ediyorum.Biz de eşimle artık bebek istiyoruz. SAT 13 Aralık, bugün idrar testi negatif çıktı hem de kocaman tek çizgi ile :)) Adet tarihim 10 Ocak.Daha düne kadar kasıklarımda batma ve ara ara gelip giden ağrılar oluyordu.Şimdi ise yumurtalık tarafında pıt pıt diye atmalar oluyor.gaz mıdır anlamadım?Göğüslerimde acıma yok ama dolgunluk var.Acaba var mıdır birşeyler? Çok meraktan 3 ocakta kan testi yaptım ama 1,2 ile negatif Çok erken yaptırdım biliyorum ama..Bana birşeyler yazın lütfen..Sizler deneyimlisiniz,güzel haberlerinizi okuyorum

Cnm istersen 13ocakta idrar testi yap evde.kan testi bile olsa bence de cok erken yaptırmışsın.

ocağa 1 kala öğrendim 31 aralık günü....
ocaktan sayılırmı kızlarrr

İcanacar,edazanka,jose ve benim son adet günlerimiz aynı.çin takvimi doğruysa aynı cinsiyet olmaları lazım di mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…