kızlar ben bugün tekrar gittim doktora kan tstimi yeniledi 2600 çıktı bebeğim 4 haftalıkmış haftya tekrar aç karna gel dedi kan testi yapacakmış çok mutluyum kesede göründü nihayet kızım diyoki anne kardeşim çikolata kadar yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
..............................................dün kan testi yaptırdım sonuç 38,72 çıktı hafta sonu oldugu ıcın ögrenemedım sizce hamilemiyim ?
..............................................
Kızlar kendimi şartlandırmıstım 3gün geçsin test yapıcam diye 3. gündü bugün sonuc negatif hala hastalanmadımdabebek konusunda açıkcası agırdan alıyorduk daha erken dıyerek ama böyle gecıkmelerde acabamı deyip test yapıp negatifi görmekte üzücü hamile oldugunu ögrenenleride tebrik ederim darısı tüm isteyenlere inşallah..
Arkadaşlar bende 3 ocak akşamı çift çizgiyi gördüğümde dünyalar benim oldu.Dilerim RABBİM isteyen herkese nasip eder,bizede kucağımıza almamızı.Kendim evde idrar testi yaptım ben,doktor ultrasına baktı keseyi, gördü,4-5 haftalık gibi.Fakat kan testi istemedi.Gerek görmedi heralde dimi arkadaşlar.İlla kan testine gerek varmı?keseyi gördüğü halde.
bende belki ocak ayının 25inde alırım guzel haberi
mehtap hayirlisi olsn cok sevindim bende persembe gunu 3 ocak ogrendim test pozitif cikti uzerine toplam 3 test yapilmis oldu doktor banada yapmadi gerek duymadilar
canım benımde negatif cıktı ilk yanında calıstığım dr.sabah ilk idrarla test yap dedi.ikincisi hafif silikte olsa çift çizgi cıktı.allahım isteyen herkese nasip etsin.üzme kendini.
Merhaba arkadaşlar.1 yıldan fazladır yazılarınızı sıkı okuyucu olarak takip ediyorum.Biz de eşimle artık bebek istiyoruz. SAT 13 Aralık, bugün idrar testi negatif çıktı hem de kocaman tek çizgi ile :)) Adet tarihim 10 Ocak.Daha düne kadar kasıklarımda batma ve ara ara gelip giden ağrılar oluyordu.Şimdi ise yumurtalık tarafında pıt pıt diye atmalar oluyor.gaz mıdır anlamadım?Göğüslerimde acıma yok ama dolgunluk var.Acaba var mıdır birşeyler? Çok meraktan 3 ocakta kan testi yaptım ama 1,2 ile negatifÇok erken yaptırdım biliyorum ama..Bana birşeyler yazın lütfen..Sizler deneyimlisiniz,güzel haberlerinizi okuyorum
Jose, muhtemel doğum tarihimiz aynı.Doktor kontrollerimizi paylaşalım burdan.Hayırlı olsun:))
benimde son adetim 6 aralık bende iyi haberi Allah'a şükürler olsun perşembe günü öğrendim hala inanamıyorum sanki adet görücekmişim gibi geliyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum inanamıyorum
Allah hepimize bebişini vücudu,aklı,ruhu,huyu sağ salim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin,bebek isteyenlere de inşallah nasip etsin (İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü denemelerini tavsiye ederim) Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?