Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Su ben 6 haftalıkken gördüm.. bu hamilelikten hamileliğe değişiyor tabi..

İlk hamileliğim de hiç bir bulantım olmazken , bu hamileliğim de 24 saat boyunca bulantı ve halsizlik yaşadım bana zencefilli , limonlu çay çok iyi geldi.. Denemeni tavsiye ederim.

ben 11. haftadayken doktor erkek göründüğünü söyledi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim için hala alışveriş yapamıyorum. belki yanlış görmüştür emin olmak istiyorum :)
Çevremdekiler tecrübeli doktorların bebeğin rahimdeki duruşundan sağda veya solda olmasından bacakların konumundan filan cinsiyeti anladığını söylüyorlar. ama senin de bu haftalarda öğrenmen gerek zaten. gecikmedi henüz acele etme kızı da erkeği de senin evladın işte :)

kızlar henüz 6+2 haftalık hamişim ama ben çok acıkıyorum ve 10 günde 2 kilo aldım.bu arada ilk üç ay 1 ila 1,5 kg almalıymış hamişler.ben napacağım?
UFFF hic sormayın bende cok kilo aldım cunku benimde istahım cok yerinde.Cok sukur hicbir bulantım ve rahatsızlıgımda olmadı masallahım var

benim bulantım yok ama bende de tiroid belası çıktı...ilaç kullanıyorum.prospektüsünde fetüsten bebeğe geçip bebeğin de guatr olmasına neden olur diyor ama dr lar kullan diyor sanırım ilacı kullanmazsam daha kötü olacak

Arkadaşlar hamilelikte antibiyotik kullanan var mı ? Astım atağım nedeni ile Dr.ye gittim. Enefeksiyon nedeni ile Aksef adında bir antibiyorik verdi.
Alıp almama konusun da kararsızım , kendi doktorumdan haber bekliyorum..

ben de tam ocak ayında hamile olduğunu öğrenen kızlar nerelerdesiniz diyecektim.:)kiminin 2li 3 li test zamanı gelmiştir kimi cinsiyeti bile öğrenmiştir.benim 10 artı kaç bilmiyorum 10 haftalık diyelim.daha ne test yaptırdım ne de cinsiyeti öğrenebiildim.sağlıklı olsun da...
ilk hamileliğim kışa denk gelmişti..ateşler içinde yandığımı bilirim.. çok kötü soğuk almıştım başta direndim kullanmamk için ama dr.um beni başka dr a yönlendirdi ve kullandım hamileliğimin son aylarıydı..hiç bişey de olmadı..şimdiki hamileliğimde ise tiroid çıktı bu sefer de tiroid ilacı kullanıyorum..

evet canım ben 16 haftamdayım ve geçen hafta boğaz enfeksiyonu nedeniyle bir kutu zinnat bitirdim doktoruma sordum içebilirsin dedi çünkü bu tarz enfeksiyonlar bebeği antibiyotikten daha fazla yorarmış o yüzden daha kötü olmadan iç dedi ve bende içtim mecburen şimdilik bi sıkıntı ta yok çok şükür

kızlar ikili test yaptırdınız mı özelde fiyatlar ne durumda bi fikriniz varmı? devlet hastanesinde gün kalmamış

kızlar ikili test yaptırdınız mı özelde fiyatlar ne durumda bi fikriniz varmı? devlet hastanesinde gün kalmamış

canım ben ilk hamileliğimde istanbuldaydık.
devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım 2li 3lü testlerimi.şimdi vandayızburda da yapılıyor ancak sadece özelde. kanı ankaraya gnderiyorlarmış 10 gün sonra falan belli oluyormuş...100 lira civarı da para veriliyormuş..burdaki özeller bile devlet gibi..doğuran doğurana.geçenlerde yanıma bi teyze oturdu.merak ettim dedim teyze hamile misin?dedi evet:)))dedim kaçınncı dedi 7.böyle işte.özeller bile maksimum 3 4 dak. bakıyor..ben istanbuldayken gittiğim özel hastaneler hiç böyle değildi.zaten haziranda tayin isticez burda doğum yapmak istemiyorum hiç..

hahha hiç güleceğim yoktu ya umarım gelirsiniz bu tarafa burda hastane bol biliyosun :) bende istanbul silivrideyim burdaki anadolu hastanesinde yaptırcam mecbur.kan tahlilleri için 230 lıra istemişlerdi eşim laborant diye yaptırmadım eşim halletti ama ikili test için gidicem artık

Dilonaz teşekkür ederim bilgilendirme için , doktorum da gönül rahatlığı ile kullanacağımız söyledi..

Bu arada bebeğimizin cinsiyeti de belli oldu , Allahın izni ile ikinci kızım geliyor...

Dilonaz teşekkür ederim bilgilendirme için , doktorum da gönül rahatlığı ile kullanacağımız söyledi..

Bu arada bebeğimizin cinsiyeti de belli oldu , Allahın izni ile ikinci kızım geliyor...

benimde kontrolüm yarın geçen hafta antibiyotiği sormak için gitmiştim gelmişken muayene edeyim dedi bende cinsiyetini sorunca bebeğimin sırtı dönüktü öksür dedi bu seferde yüz üstü döndü anlayacağın göremedi ama dış görünüşünden kıza benziyor dedi bakalım yarın ne olcak bencede kız olcak öyle hissediyorum benimde 4,5 yaşında bir kızım var bakalım hayırlısı inşallah :))))

kizlarr cinsiyet ogrendinizmii ogrendiyseniz kacinci haftada.persembe gunu ikili icin gitcem doktor tahminde bulunsa kske insan merak ediyo :)

kizlarr cinsiyet ogrendinizmii ogrendiyseniz kacinci haftada.persembe gunu ikili icin gitcem doktor tahminde bulunsa kske insan merak ediyo :)

bazılarına 2.5 aylıkken bile söylüyormuş dr.lr gösterirse erkekse..benim 10 haftalıkken dr bişey söyleyemedi.şimdi 12 haftalık perşembe günü gidicem dayanabilrisem...ben de çok merak ediyorum cinsiyeti hayırlısıyla..

içime hep kız doğuyor.bakalım hayırlısı..ben de merak ettim..kaçıncı haftada öğrendiğinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…