selam kızlar bi sorum olacak sizler bilirsiniz umarım cevaplarsınız
cuma günü kesemizi gördük yani 5+4 te
kesenin içinde bebek ne zaman görülür
siz kaçıncı haftanızda gördünüz
lütfen cevaplayın
Arkadaslaaar ben biktim artik bu mide bulantisindan,sabrim kalmadi 12 hafta oldu hala hicbir gelisme yok.Halsizlik de gecmiyor.Cikamiyorum gezemiyorum,gittigim yerde oturmam lazim.hic bi kiyafetim olmuyor ustume ama magazaya gidecek gezecek halim yok.hayatimin bi anlami kalmadi.Sadece gun sayiyorum bekliyorum.Artkik saglikli olmak istiyorumtek tesellim bebegim onun icin katlaniyorum.ama iste boyle sacma sapan bi psikolojideyim.İcimi dokmek istedim.
kızlar varmı benim durumumda olan merak ettim 13 haftam bitti ama cinsiyet öğrenemedim hala sat 1 aralık beniml aynı zamanda olup öğrenen varmı merak ettim doktorum bi şey demedi bende heyecandan soramadım çok merak ediyorum ya((((((
UFFF hic sormayın bende cok kilo aldım cunku benimde istahım cok yerinde.Cok sukur hicbir bulantım ve rahatsızlıgımda olmadı masallahım varkızlar henüz 6+2 haftalık hamişim ama ben çok acıkıyorum ve 10 günde 2 kilo aldım.bu arada ilk üç ay 1 ila 1,5 kg almalıymış hamişler.ben napacağım?
Arkadaşlar hamilelikte antibiyotik kullanan var mı ? Astım atağım nedeni ile Dr.ye gittim. Enefeksiyon nedeni ile Aksef adında bir antibiyorik verdi.
Alıp almama konusun da kararsızım , kendi doktorumdan haber bekliyorum..
Arkadaşlar hamilelikte antibiyotik kullanan var mı ? Astım atağım nedeni ile Dr.ye gittim. Enefeksiyon nedeni ile Aksef adında bir antibiyorik verdi.
Alıp almama konusun da kararsızım , kendi doktorumdan haber bekliyorum..
kızlar ikili test yaptırdınız mı özelde fiyatlar ne durumda bi fikriniz varmı? devlet hastanesinde gün kalmamış
canım ben ilk hamileliğimde istanbuldaydık.
devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım 2li 3lü testlerimi.şimdi vandayızburda da yapılıyor ancak sadece özelde. kanı ankaraya gnderiyorlarmış 10 gün sonra falan belli oluyormuş...100 lira civarı da para veriliyormuş..burdaki özeller bile devlet gibi..doğuran doğurana.geçenlerde yanıma bi teyze oturdu.merak ettim dedim teyze hamile misin?dedi evet:)))dedim kaçınncı dedi 7.böyle işte.özeller bile maksimum 3 4 dak. bakıyor..ben istanbuldayken gittiğim özel hastaneler hiç böyle değildi.zaten haziranda tayin isticez burda doğum yapmak istemiyorum hiç..
evet canım ben 16 haftamdayım ve geçen hafta boğaz enfeksiyonu nedeniyle bir kutu zinnat bitirdim doktoruma sordum içebilirsin dedi çünkü bu tarz enfeksiyonlar bebeği antibiyotikten daha fazla yorarmış o yüzden daha kötü olmadan iç dedi ve bende içtim mecburen şimdilik bi sıkıntı ta yok çok şükür
Dilonaz teşekkür ederim bilgilendirme için , doktorum da gönül rahatlığı ile kullanacağımız söyledi..
Bu arada bebeğimizin cinsiyeti de belli oldu , Allahın izni ile ikinci kızım geliyor...
kizlarr cinsiyet ogrendinizmii ogrendiyseniz kacinci haftada.persembe gunu ikili icin gitcem doktor tahminde bulunsa kske insan merak ediyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?