Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

selam kızlar bgn dr a gttm ama moralim çok bozuldu 2 hafta önce gttğmde keseyi görmüştk ama dr brz küçük geç döllenme olmuş olabilir 2 hafta snra gel kalp atışını duyarz inşallah demişti folik asit vermişti o günden beri içiyrm. bgn yine aynı hastanede bşka bi dra gttm diğer dr saatlerden dolayı bana uymuyordu.test sonuclarıma fln baktı sorun yok onlara göre. ultrasndan baktıgında ise bebekte sorun var gb dedi kalp atışını çok zayıf duyduğunu söledi ve kesin bişey söyleyemem haftaya birdaha görmek istiyrm dedi çok korkuyrm kızlar böle bişe yaşayının varmı. sat a göre 8 haftalık kalp atışının zayıf olması duyulmaması normalmi inşallah bişey olmaz bebeğime

canım ya doktorlar herşeye ister istemez temkinli yaklaşıyorlar benim doktorumda bana o daha kan pıhtısı bukadar sahiplenme onu demişti.sen strese girmemeye calış biliyorum düşünmeden edemiyorsundur ama bebeğinin iyilği icin bunu yapman lazım.belki bebeğin kalbi yeni atmaya başladğı icin zayıftir bunu yaşayanlar vardı.inşallah 1 hafta sonra daha güzel daha canlı olarak duyabilirsin,

Kizlar bugun tam 8+0 ciktik ve kalp atislarimizi sonunda duyduk.. Crl 1.53 cm diyo ama normalmi sizin 8haftalikkn nekadardi kizlar

Benimkinde de 1.74 diyordu 8+1 deyken.

Benim bebisimde cinsiyetini gostermedi sirt ustu yatmis oyle hic bacaklari acmak da yok,cok terbiyeli doktor da o kadar ugrasti ama olmadi.cikolatada yedim yarim saat once demekki 1saat falan olmasi gerekiyormus.hic hareket etmedi.1ay daha nasi beklicem ben

Slm kızlar bende 9 haftalık hamileyim ve yardımınıza ihtiyacım var bu aralar başağrısı,tiksinmelerim ve halsizliğim iyice arttı benim çok şükür öyle çok mide bulantım olmuyor ama bulantı hissi oluyor ve tiksinme yemek yapamıyorum yiyemiyorumda doğru düzgün , acıkınca mecbur bişeyler yiyorum ama tost , salata o kadar ve tabi birde gazımız var çok fena. Mahvoluyorum ne yapmalıyım sizler böyle durumlarda bişey yaptınız mı

Kizlar bugun tam 8+0 ciktik ve kalp atislarimizi sonunda duyduk.. Crl 1.53 cm diyo ama normalmi sizin 8haftalikkn nekadardi kizlar
canım gözün aydın darsı biizim başımıza..eğer bi sıkıntı olsaydı doktorun sana söylerdi her gebelik aynı değildir ölcüm ile haftalık doğru paralelde gitmeidiğnde sana söylerdi sen canın ısıkma tadını çıkar hamileliğinin
kaçıncı haftandasin kı cinsiyetini söylemeye calıştı.takviminde 12 haftalık yazıyordu eğer o haftalarda öğreniylyrsa bidahiki kontrülmde belki bende görrüm
canım bu tiksinmelere bi çare bulanı göremedim aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.ögüre ögüre yemek yapıyorum.tiksindğin kokulardan uzak durmaktan başka caremiz yok mide bulantılarına ayva tuzlu kraker iyi gelirmiş diyorlar

Ewt 12.haftamdayim eger bacaklarini acsaydi gorecekti.ama benim doktorum iyi bu konularda yoksa her doktor goremiyor.

kızlaar bende 9 haftalık hamileyim geçen hafta bebeğimin kalp atışalrını duyduym çok duygulandım..cinsiyeti ne zaman belli olur acaba çok merak ediyorum :) 21 mart da bi sonraki randevum..ilk bebeğim insan ister istemez heyecanlanıyor, hevesleniyor şimdiden bebek karyolalarına arabalarına bakmaya başladım..inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :) hepinizi öpüyorum

Aynı zamandayız seninle canım

Arkadaslaaar ben biktim artik bu mide bulantisindan,sabrim kalmadi 12 hafta oldu hala hicbir gelisme yok.Halsizlik de gecmiyor.Cikamiyorum gezemiyorum,gittigim yerde oturmam lazim.hic bi kiyafetim olmuyor ustume ama magazaya gidecek gezecek halim yok.hayatimin bi anlami kalmadi.Sadece gun sayiyorum bekliyorum.Artkik saglikli olmak istiyorum tek tesellim bebegim onun icin katlaniyorum.ama iste boyle sacma sapan bi psikolojideyim.İcimi dokmek istedim.

canım
bende bulantı yok ama arkadaşım 5 aylık hamile yeni yeni kurtulıyor bulantılardan..
arkadaşıma dr u yatağının başucuna bisküvi yada çubuk kraker koymasını uyanır uyanmaz bunlardan yemesini,çorba giibi sulu yemekleri ara öğünlerde tüketmesini söylemiş umarım yardımcı olabilmişimdir..

Canim yapiyorum onlarin hepsini de.bi sabah bulantisi degilki 24 saat bulaniyor

kızlar varmı benim durumumda olan merak ettim 13 haftam bitti ama cinsiyet öğrenemedim hala sat 1 aralık beniml aynı zamanda olup öğrenen varmı merak ettim doktorum bi şey demedi bende heyecandan soramadım çok merak ediyorum ya ((((((

Cinsiyet icin bisi dedimi doktor?sanada hayirli cumalar.İnsallah sagliklidir bebislerimiz..

Asi , henüz cinsiyeti belli değil di , bir sonra ki kontrolüm bu ayın sonu sanırım artık öğrenmiş oluruz.. Bir kızım var 8 yaşın da bakalım bu sefer bir prenses mi , bir prens mi gelecek göreceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…