Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

İlk ogrendigim andan itibaren vardi doktorada soyledim bisey olmaz dedi neyse lekelenme gecti ama simdi yine oldu baska dr a gittim o yazdi simdi kullaniyorum gec kalmamisimdir umarim..senin duzeldimi peki
o sana lekelenmen oldgunda ilac vermeyen doktoru saygıyyla anıyorum.sana ne verdi yeni doktorun iğne hap fitil hangisinden verdi.ben 5 iğne günde birtane progestan bide onun hapını günde 3 kez.sürekli yatman geerkyr zaten doktorun demiştir sana.benimkiler şükürle losun gecti 2 3 gün sürdü sonra bitti.bu dönemde uzak kalman gerekir stresten.

her gebelik aynı gecmeyebilir benimde ilk zamanlarda uykum cok gelirdi şimdi uykum azaldı.başka bir doktora daha gözükmeyi deneyebilirsin,ayrıyeten 6 haftalığı sen nasıl söyledin yani sata göre mi söyledin.benimde sata göre 2 aylık olması lazım ama usg ye göre 6 haftalğız şu an.umarım güzel haberlerini alırız.
canım inşallah gzüel haberlerini alırız dikkat et kendini cok araştırıp strese girme untma herkesin vucudu farklıdr her şeyi farklı yaşarız.

her gebelik aynı gecmeyebilir benimde ilk zamanlarda uykum cok gelirdi şimdi uykum azaldı.başka bir doktora daha gözükmeyi deneyebilirsin,ayrıyeten 6 haftalığı sen nasıl söyledin yani sata göre mi söyledin.benimde sata göre 2 aylık olması lazım ama usg ye göre 6 haftalğız şu an.umarım güzel haberlerini alırız.

son adet tarihime göre 6 haftalıktım 1 martta kendi doktoruma gidicem kesin o zaman belli olucak.bu arada grip oldum inş bebeğe zararı olmaz

yahu ben anlamadım bu dr.ları endokrin diyor 1 hafta sonra ankaradan gelicek sonuca göre ilaç veririz 1 hafta ilaç kullanmasanız da bişey olmaz.kadın doğum diyor ilacı şimdi kullanın.yalnız ikisi de aynı ilaçta birleşiyor.p ile başlayan ilaç...benim eşim de dr.ama tabi onun branşı farklı kardiyoloji.eşim endokrin dr u daha iyi bilir haftaya kullan dedi.zaten kadın doğum da beni hiç anlam veremediğim genel cerraha göndermişti aynı hastanede özelde.endokrin yok herhalde orda..neyse bakalım ilaç kullanıcak gibiyim.ultrason ve kan testi sonucuna göre..

sakın hazır bıtkı çaylarından ıçme.naneden uzak dur.sarımsak yıyebılırsın c vıtamını tukt bol bol dınlen baska yolu yok yanı ilac falan alamıyon.bende oldydum grıp şukur atlatıık
garıp bı durum harbıden yanı herkes kendı bransına gore yorum yapardır.

bana da bir ay sonra gel dedi. Diğer kntroller için 12. haftalık olsun dedi dr ben de çok merak ediyorum. Tekrardan bebeğimin kalbini dinleyeceğiz.

O kalp atışını bir kez duydumya tekrar tekrar duymak istiyorum.Zaman geçmek bilmiyor.8martta gideceğim ama beklemek çok zor.Dün komşum bebeğime badi almış.Çok mutlu oldum.Daha tam anlamıyla görmesemde hareketini hissetmesemde içime canıma kanıma işledi bile.Annelik işte.Şimdi annemi çok daha iyi anlıyorum.Aslında benim 2.bebeğim.Oğlum mayısta 4 olacak.Ama bununda heyecanı başka.Allah hayırlı sağlıklı hamilelikler ve ömürler versin.Mide ağrım çok azaldı nerdeyse geçti diyebilirim.Birde şu şişkinliğim geçse.

Hamilelik tarihimiz hemen hemen aynı.Bende de aşırı şişkinlik var.Artık kıyafetlerim olmuyor.Önden bakılınca normal,yandan bakılınca 5-6 aylık gibiyim :) İnşallah 3. aydan sonra geçer.

aynen nefes alamıyorum bazen.Neyse olsun şanslıyız.En azından 6aylık hamileyken nasıl olacağımızı şimdiden gördük.Ama bir an önce geçsede fena olmayacak.Hamilelik tarihlerimiz aynıymışya sen nezaman gideceksin bir daha doktora.Birbirimizi takip edelim.Ben 8 Martta gideceğim.

Bilmiyorum kizlar bi moralim cokmus durumda lekelenmem vardi hep icimde kotu hisler var haftaya gidicem kesin umarim duyarim..

lekelenme bendede oldu.Progestan kullandım ben.Zaten o lekelenme kırmızı ise ve ağrılı bir durum varsa tehlikeli.Oğlumda yaşamadım ama bunda oldu.Bende çok korktum.Eyvah geldiği gibi gidecek diye ama Allah öyle büyükki öyle yardımcıki şimdi 10haftalık oldu.2hafta sonra tekrar gideceğim.Sen 7 haftalık olarak bakma olaya döllenme zamanı çok önemli.Sorun yaşamayacaksın bence.İnşallahta öyle olur.Hayırlı haberlerin olsun inşallah.Melekler bebeğinle olsun.Allah yardımcımız olsun.Sağlıklı bebeklerimiz olsun.

Son düzenleme:

Amin insallah dilediklerin gb olur..benim kafama takilan bebek gorunurken kesede kalp atisinin duyulmamasi normalmiki bana hic normal gelmedi tamam 6hafta 2gunluk dedi ama olsun sonucta gorunuyo..lekelenmem kirmizi degilde uyusma seklinde agri oluyo hayirlisi bakalim mecbur beklicem

bebeğin kalp atışlarını 8.haftanın sonunda duyanlar var o yuzden strese gırmemeye calış.her gebelık aynı değil bunu soyle kendıne bu şekılde teskın etmeye çlış

Tabiki duyulmayabilir seni teselli etmek yada moral vermek için söylemiyorum.Ben doktora ilk gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışları yoktu.10 gün sonra tekrar çağırdı çok zayıftı.Ben 1 hafta sonra gittim tabi merak ve endişeden.Sonrasında 10 gün sonra 8haftalık olacaktı.Ozaman gittiğimde kalp atışı güçlenmişti.Kafası kol bacak çıkıntıları hepsi belliydi.Okadar hızlı gelişiyorki.Nezaman doktora gitmen gerekiyor.O lekelenmede eğer araştırdıysan çok kişide oluyormuş.Benim ilk bebeğimde olmadı.Bunda olunca çok korktum eyvah düşük yapıyorum dedim.Hemen progestana başladım.Şu anda bıraktım ilacı.Bebek rahim duvarına yerleşirken kanama yaparmış.O kanı içerdeki bakteriler bozarmış kuruturmuş o nedenlede kahverengiye dönermiş.Biraz daha sakin ol bence.

Sevgili Peygamberimiz bir CUMA günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''CUMA GÜNÜ EN AZ ON MÜMIN KARDESINE HAYIRLI CUMALAR DEMEK SIZE CENNET KAPISINI ARALAYACAKTIR'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve EFENDIMIZ'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. HAYIRLI CUMALAR..
Güzel ALLAH'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insALLAH Canlar... ♥ ♥

hayırlı cumalar

dün bebeğimi görmek için dr.gittim,9 haftalık bebeğim.. ilk kez kalbini gördüm, sesini dinledim gözyaşlarımı tutamadım anlatılmayacak kadar güzel bir duygu :.) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alırız işallah.

Bugün bebeğim 12 hafta 4 günlük oldu , ense kalınlığı ve burun kemiği için detaylı ultrason bakıldı şükürler olsun sorun yok , ikili tarama testi için kan verdim 10 gün sonra alınacak sonuç.. Herkeze hayırlı Cumalar..

Cinsiyet icin bisi dedimi doktor?sanada hayirli cumalar.İnsallah sagliklidir bebislerimiz..

16 Martta gideceğim ben.

Arkadaslar iki gundur gece yatarken cok acayip terliyorum ya,terden uyaniyorum sonrada boyle giderse hasta olacam.sizde de boyle bi durum var mi?daha 11.haftamdayim erken gibi geldi bana.

selam kızlar bi sorum olacak sizler bilirsiniz umarım cevaplarsınız
cuma günü kesemizi gördük yani 5+4 te
kesenin içinde bebek ne zaman görülür
siz kaçıncı haftanızda gördünüz
lütfen cevaplayın

merrabalar bende yeni hamişim çok mutluyum bizde kesemizi pazartesi günü görrrdük martın 5 veya 6 sındada pıt pıtları duymaya gidiccez hayırlısıyla

vajinal usg ile en erken 4.haftada kalp atışını bile görebilirsin.bu da bebeğin var olabileceğinin kanıtıdır..ancak duyamazsın. duymak için en erken 7 ,8 haftalık olması lazım...bana dr umun söylediği bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…