o sana lekelenmen oldgunda ilac vermeyen doktoru saygıyyla anıyorum.sana ne verdi yeni doktorun iğne hap fitil hangisinden verdi.ben 5 iğne günde birtane progestan bide onun hapını günde 3 kez.sürekli yatman geerkyr zaten doktorun demiştir sana.benimkiler şükürle losun gecti 2 3 gün sürdü sonra bitti.bu dönemde uzak kalman gerekir stresten.İlk ogrendigim andan itibaren vardi doktorada soyledim bisey olmaz dedi neyse lekelenme gecti ama simdi yine oldu baska dr a gittim o yazdi simdi kullaniyorum gec kalmamisimdir umarim..senin duzeldimi peki
her gebelik aynı gecmeyebilir benimde ilk zamanlarda uykum cok gelirdi şimdi uykum azaldı.başka bir doktora daha gözükmeyi deneyebilirsin,ayrıyeten 6 haftalığı sen nasıl söyledin yani sata göre mi söyledin.benimde sata göre 2 aylık olması lazım ama usg ye göre 6 haftalğız şu an.umarım güzel haberlerini alırız.iyi akşamlar kızlar geçen hafta 9 saat yolculuk yapıp istanbula gittim.gittikten 3 gün sonra lekenemelerim başladı acile gittim ultrasonla baktı 6+2 olduğumu söyledim kese boş gözüküyor dedi ve kese olması gerekenden çok küçük dedi boş gebelik olabilir dedi1 martta kendi doktoruma gidicem lekelenmelerim geçti progestan kullandım umarım bi sorun yoktur iç hamilelik belirtilerim yok hiç midem bulanmıyo halsiz değilim hiçbir belirtim yok bu normalmidir..
canım inşallah gzüel haberlerini alırız dikkat et kendini cok araştırıp strese girme untma herkesin vucudu farklıdr her şeyi farklı yaşarız.çok teşekkür ederim ben de hamileyim bu 2. bebeğim olcak Allah nasip ederse...25 ocakta adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu.ilk tahlil olarak dr lar istiyor.kan ve idrar tahilili.kızımda hiç yaptırmamıştım hiç de bişey olmadı.bunda da tiroid çıktı..tiroid yüksekliği veya düşüklüğü bebeğe zararlıymış tiroid yüksek olduğu için organlar çok çalışıyor bu da bebeği besleyen sistemin az çalışmasına neden oluyormuş..bakalım yarın boğaz ultrasonu çektiricem inşallah nodül çıkmaz.nodül çıkmazsa ilaca gerek yokmuş..
sakın hazır bıtkı çaylarından ıçme.naneden uzak dur.sarımsak yıyebılırsın c vıtamını tukt bol bol dınlen baska yolu yok yanı ilac falan alamıyon.bende oldydum grıp şukur atlatııkher gebelik aynı gecmeyebilir benimde ilk zamanlarda uykum cok gelirdi şimdi uykum azaldı.başka bir doktora daha gözükmeyi deneyebilirsin,ayrıyeten 6 haftalığı sen nasıl söyledin yani sata göre mi söyledin.benimde sata göre 2 aylık olması lazım ama usg ye göre 6 haftalğız şu an.umarım güzel haberlerini alırız.
son adet tarihime göre 6 haftalıktım 1 martta kendi doktoruma gidicem kesin o zaman belli olucak.bu arada grip oldum inş bebeğe zararı olmaz
garıp bı durum harbıden yanı herkes kendı bransına gore yorum yapardır.yahu ben anlamadım bu dr.ları endokrin diyor 1 hafta sonra ankaradan gelicek sonuca göre ilaç veririz 1 hafta ilaç kullanmasanız da bişey olmaz.kadın doğum diyor ilacı şimdi kullanın.yalnız ikisi de aynı ilaçta birleşiyor.p ile başlayan ilaç...benim eşim de dr.ama tabi onun branşı farklı kardiyoloji.eşim endokrin dr u daha iyi bilir haftaya kullan dedi.zaten kadın doğum da beni hiç anlam veremediğim genel cerraha göndermişti aynı hastanede özelde.endokrin yok herhalde orda..neyse bakalım ilaç kullanıcak gibiyim.ultrason ve kan testi sonucuna göre..
bana da bir ay sonra gel dedi. Diğer kntroller için 12. haftalık olsun dedi dr ben de çok merak ediyorum. Tekrardan bebeğimin kalbini dinleyeceğiz.
Hamilelik tarihimiz hemen hemen aynı.Bende de aşırı şişkinlik var.Artık kıyafetlerim olmuyor.Önden bakılınca normal,yandan bakılınca 5-6 aylık gibiyim :) İnşallah 3. aydan sonra geçer.
Bilmiyorum kizlar bi moralim cokmus durumda lekelenmem vardi hep icimde kotu hisler var haftaya gidicem kesin umarim duyarim..
lekelenme bendede oldu.Progestan kullandım ben.Zaten o lekelenme kırmızı ise ve ağrılı bir durum varsa tehlikeli.Oğlumda yaşamadım ama bunda oldu.Bende çok korktum.Eyvah geldiği gibi gidecek diye ama Allah öyle büyükki öyle yardımcıki şimdi 10haftalık oldu.2hafta sonra tekrar gideceğim.Sen 7 haftalık olarak bakma olaya döllenme zamanı çok önemli.Sorun yaşamayacaksın bence.İnşallahta öyle olur.Hayırlı haberlerin olsun inşallah.Melekler bebeğinle olsun.Allah yardımcımız olsun.Sağlıklı bebeklerimiz olsun.
Amin insallah dilediklerin gb olur..benim kafama takilan bebek gorunurken kesede kalp atisinin duyulmamasi normalmiki bana hic normal gelmeditamam 6hafta 2gunluk dedi ama olsun sonucta gorunuyo..lekelenmem kirmizi degilde uyusma seklinde agri oluyo hayirlisi bakalim mecbur beklicem
Amin insallah dilediklerin gb olur..benim kafama takilan bebek gorunurken kesede kalp atisinin duyulmamasi normalmiki bana hic normal gelmeditamam 6hafta 2gunluk dedi ama olsun sonucta gorunuyo..lekelenmem kirmizi degilde uyusma seklinde agri oluyo hayirlisi bakalim mecbur beklicem
Sevgili Peygamberimiz bir CUMA günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''CUMA GÜNÜ EN AZ ON MÜMIN KARDESINE HAYIRLI CUMALAR DEMEK SIZE CENNET KAPISINI ARALAYACAKTIR'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve EFENDIMIZ'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. HAYIRLI CUMALAR..
Güzel ALLAH'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insALLAH Canlar... ♥ ♥
Bugün bebeğim 12 hafta 4 günlük oldu , ense kalınlığı ve burun kemiği için detaylı ultrason bakıldı şükürler olsun sorun yok , ikili tarama testi için kan verdim 10 gün sonra alınacak sonuç.. Herkeze hayırlı Cumalar..
aynen nefes alamıyorum bazen.Neyse olsun şanslıyız.En azından 6aylık hamileyken nasıl olacağımızı şimdiden gördük.Ama bir an önce geçsede fena olmayacak.Hamilelik tarihlerimiz aynıymışya sen nezaman gideceksin bir daha doktora.Birbirimizi takip edelim.Ben 8 Martta gideceğim.
selam kızlar bi sorum olacak sizler bilirsiniz umarım cevaplarsınız
cuma günü kesemizi gördük yani 5+4 te
kesenin içinde bebek ne zaman görülür
siz kaçıncı haftanızda gördünüz
lütfen cevaplayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?