Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

bende bi cocugun cıkısında cesaret bulamıyorum yoksa razıyım sancıya. aaaay bide vajinayı kesicekler gene oda beni korkutuyo aslında sekli bozulacak sırf o yüzdende sezeryan istiyorum ama dediğinide duydum canım tülbent yada baska bişeyle sarmak fayda gösteriyomuş. son dk.ya kadar ben ikisi arasında gidip gelicem bu gidişle son dk. bi karar vericem sonrada pişman olucam gene

:) İnşallah pişman olmazsın arkadaşım... şimdi bunları düşünmeyelim minik kurbaaalar :) sağlıkla büyüsünler doğum zamanını düşünürüz :)

:) İnşallah pişman olmazsın arkadaşım... şimdi bunları düşünmeyelim minik kurbaaalar :) sağlıkla büyüsünler doğum zamanını düşünürüz :)

haklısın canım bakalım zaman neler göstericek bizlere... miniğim seni coooook seviyorum nelere sahit oluyorum senin sayende minik kızım senin o minik ayaklarını yeeeee riiiiiimmmmmmmm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn

:) Senin minik meleğim çok şanslı annesi , daha şimdiden sevgi seli yaşıyor :) doğunca neler olacak kimbilir :)))

paylaşamam ki benim öyle pis mi desem güzelmi desem bi huyum var annemi kardeşimi eşimi şimdide miniğimi kimseyle paylaşamam zarar verenide parçalarım aaaaay bu gece rüyamda gördüm gene gerçi erkek gördüm ama bazen kız bazen erkek görüyorum ama her sekilde genede net hatırlıyorum miniğimi cok seviyorum hep ilgileniyorum onunla. inş. oda bizleri cok sever babasıda bende bi baska sevicez ikimizinde hayatta kayıpları var oyzden bizim hayatımıza güneş gibi dogucak inş. rabbim herkese yasatsın kısmetse hayırlısıyla miniklerimize sağlıklarıyla kavusurlar inş.

İnş. Nergis , sağlıkla kucaklarımız da olsunlar yeterki , bende sevdiklerimi çok fazla paylaşamam ama yaş ilerledikçe olgunlaşıyor insan :) paylaşmayı da öğreniyor.

* Tetanoz aşımın tek dozunu oldum bugün , Aile hekimi ısrarla iki doz olmalısınız deyip duruyor Herman bey'e mail attım bakalım o ne diyecek bu duruma :)

bakalım ben değişicekmiyim hiç sanmıyorum cokta kıskancım. ben daha önce oldum ilk dozunu haftaya 2yi olucam ilkini 19 haftalıken olmustum sende neden öyle canım. yoksa bendemi bi tuhaflık oldu

Memnun oldum Elifcim evet Şenay adım :) yaş 38 :)
ı
23 yasındayım bende aammaaan ooff cok bunalımdayım nasıl geciyor zaman yaa keske gene okula gitsem azıcık aşım dertsiz başım ( bi şansım bebişim yoksa hiç çekilmez su hayat... gece kusman falan varmı canım yada oldumu bikaç kere yasadım resmen yatamıorum bulantıdan uykusuzum uzun zamandır

Öncelikle günaydın Elif :) Güzel bir hafta olsun bizim için , kusma ben de hiç olmadı ne ilk ne de şimdi ki hamileliğim de ancak bu hamilelikte aşırı derece de mide bulantısı ve tiksinme hissi oldu üç aydan sonra geçti çok şükür.

Önemli bir bilgi ben bulmak için epey uğraştım :) Hemen paylaşayım sizinle de..

Gebelik haftasına göre kaç aylığız...
4. ay demek için - 18 Hafta bitmeli
5.ay demek için - 22 hafta bitmeli
6 ay demek için - 26 hafta bitmeli ben buradayım :)
7 ay demek için - 30 hafta bitmeli
8 ay demek için - 34 hafta bitmeli
9 ay demek için 38 hafta bitmeli
9 ay 15 gün demek için - 40 hafta bitmeli ..

günaydın şenay diyebilirmiyim cekiniyorumda nasıl istersen öyle hitap ederim canım. umarı zel gecer haftamız bende 13 haftaya kadar bulantı şikayetim oldu sonra gecti sükür. bu aralar arada bi işte.. aman neydi o günler gene iyiki 3 ay cektik 9 ay yasayanlar napıyor aman allah yardımcıları olsun inş.

hııııım ozman 5.5 aylıgız dimi bizde yarın 24 haftalık olucaz kısmetse. teşekkür ederim bilgi için aaaay cevremdekiler hep soruyo haftayı söylüyorum ay olarak karsılıgını bilmediğim için 23 hafta diyorum baslıyolar saymaya 1 ay 4 haftaysa diye süper oldu bu bilgi

Nasıl istersen öyle hitap et Elif'cim :)

Vallahi aynı soruyu bana da soruyorlar da , işte bir ay 4 haftadan hesağlanmıyormuş :)) bu şekilde hesaplanıyormuş , bizim 5. ayımız bitmiş 6 ayımızın içerisindeymişiz :) artık böyle diyeceğiz :))

hele annemle bu konuda anlasamıyoruz yok diyo 6 ayındasın sen 5 ay bitti diyo ama artık bi bilgim var teşekkür ederim canım

Rica ederim canım :) bilgi paylaştıkça güzel..ben biraz daha deneyimli sayılırım ya sizlerden , geçmişte öğretmenlik geçmişi de olunca..paylaşmadan , öğretmeden duramam :)))

Rica ederim canım :) bilgi paylaştıkça güzel..ben biraz daha deneyimli sayılırım ya sizlerden , geçmişte öğretmenlik geçmişi de olunca..paylaşmadan , öğretmeden duramam :)))

ooooh cocukların cok sanslı ozaman . bin bilsen de bir bilene danıs demişler. bilgi her zaman bilgidir demek öğretmendin ne öğretmeni peki suan yapmıyormusun canım

Anaokulu öğretmeniyim :))
Doğa çok şanslıydı gerçekten tüm öğretmenlik deneyimlerimden faydalandı sabır da vardı o zamanlar :) bakalım bu pamuk şeker de nasıl olacak.
Sonra astım rahatsızlığım ortaya çıkıp beni zorlayınca 7 yıl dan sonra bıraktım mesleğimi , şimdi eşimle birlikte çalışıyoruz eşim elk. Müh. kendimize ait firmada ben İnsan Kaynakları + Reklam Halkla İlişkiler + idari işleri üstlendim :) 4 yıldır buradayım , Haziran da ayrılacağım artık bebiş hazırlıkları yapmam lazım :)

Ama işlerimi bir zaman sonra home office devam edeceğim :) Kocama destek vermeden yapamam kıyamam..
Bu arada Doğa'ya 2009 yılında açtığım bir blog var oraya uğrayabilirsen anaokulu dönemin de neler yapmışız, neler yaşamışız bu zamana kadar :) bizi görebilirsin...ileri de minik meleğin için fikir edinebilirsin annesi..

sekerkokusu.blogspot.com

aaay cok memnun oldum hemen gözatıcam genelde dolasırım bloglarda. bende bebişime ufaktan oyuncaklar yapıyorum merak ettim paylaşım varmı blogunda hemen incelicem canım. cok gzel ya ama sabır isteyen bi iş anaokulu öğretmenliği geçmiş olsun buarada yükün bayada var maş.baya bi koşturmacan var sanırım. zaten evde olmakta seni zorlicaktır bu kadar tempodan sonra cok bocalarsın ben yasadım bide kilo aldım koşturmacadan sonra durulunca hem eşine hem kendine destek olucaksın süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…