Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Merhaba tekrar hoş geldin efeninsedası ,
Sanırım şu an sohbeti döndüren arkadaşların hepsinin kızı olacak :)
Prensesler topiğimi desek biz buraya :)

satısa dönüştürmek isterim ama suan yaptıklarımı miniğime yogunlaştım simdi sırada tavşanlı alt değiştirme minderi ve kapı süsümüz var. Suan elimde bowling takımım var inş.bitiririm yakında. Valla ben cok begendim övünmek gibi olmasın inş.miniğimde cok sever. Resim nasıl eklicem bilmiyorum bilsem koyardım buraya

maş.canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Saglıklı kavustursun rabbim yavrunuzu. Bende her konustugum kızım olucak diyor baya bi kız var galiba bu sene benimde kızım olucak inş. Allah dahada iyilik versin 19 haftaya kadar 3 kilo almıstım ondan sonra tartılmadım haftaya kontrolum var in. Tartılıcam ama göbek bikaç gündür tam cıktı mutlaka kilo almısımdır 72den fazlayımdır en son 68dim.

Günaydın arkdaşlar güzel , sağlıklı bir gün bizimle olsun.
Arkadaşımın bir prensi oldu dün , bugün onu ziyaret edeceğim bakalım bebek kokusu özlemişmiyiz :)

günaydın arkdaşlar güzel , sağlıklı bir gün bizimle olsun.
Arkadaşımın bir prensi oldu dün , bugün onu ziyaret edeceğim bakalım bebek kokusu özlemişmiyiz :)

günaydın canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.darısı başımıza artık. Benim bugün aşımın 2.dozu onu vuruldum bide tartıldım aaa ne görim 72 olmusum toktum ama bilmyrm kilo alıyoru m baya baya korkmaya basladım dikkatli beslenicem artık zararlı kalorili seylerin devri kapanmıstır oooff inş.yediklerim miniğime yaramıstır.

Bence çok kasma tabiki aburcubur , asitli , fazla yağlı yada şekerli gıdalardan uzak dur ama canının çektiği sağlıklı şeyleri ye. Ben bu sıra erik ve çilek manyağı oldum. İş yerin de öğlen yiyorum akşam meyve ile devam ediyorum yemek yemek istemiyor canım.

Kola ve nescafe çok severim , 6 aydır ağzıma sürmedim.
Daha çok sebze ağırlıklı beslendim bu bebekte..
Benim de kilo 70 'ler dedir. Ptesi kontrol ve şeker yüklemesi var bakıp göreceğiz :)

zaten onlar mahvetti beni. canımda saglıklı bişi cekmiyoki bende eriği cok severim suan koca bi tabakla yiyorum bide şeftali yiyorum. karnıbahar cok severim bulamadım mevsimi bitti galiba kola içme ihtiyacı hissetmiyorum ama evde oluncada duramıyorum cok sıcak buaralar içim yanıyo sanki canım cekiyo bir sürü kıvırcık aldım salata yapıcam bol bol zaten cokta severim artık zararlı seyler yok. bebişimi saglıklı besleyemedim hiç gerçi bende yararlı bişi varsa onu kullanmıstır heralde

Elif'cim günaydın :)

Bende bu sabah tartıldım :) 71 kg gösterdi tartı..:) 5 ayımızdan sonra bebek hızla büyüyor hali ile bizde şöyle 75 - 76 lar da kalsam süper olur :) Doğa'da 83 g ile doğuma girince :) bu rakamlara razıyım inan.. en son halimi paylaşayım da bakim becerebilecekmiyim..

günaydın şenaycım... Aaaay göbüş cok gzel benim ki böyle görünmüyo göbek bölgem yağlı idi ama siz süper cok seker görünüyosunuz. Evet bi anda şişti göbeğim 1 hafta bile olmadı aniden cıktı sasırdım bende noluyo hiç büyümicek sanıyodum baya zaman gecti herkes karnın büyümedi diyodu. Aaaay suan halim vahim ama göbüş seninki gibi olsa hamile gibi görünür ama yok şişkoyum gibi görünüyorum hala ama olsun miniğim cok iyi bende bu sabah tekmelerini videoya cektim sabah sabah maş.benden enerjik dönüyo dolaşıyo tekmeliyo rabbim nazarlardan saklasın miniklerimizi. Kaç kiloyla hamile kalmıstın canım. Aaay inş.saglıklı kilo alırız ben bi dönem 89 kg idim zayıfladım 57ye düştüm sonra aldım tabi yavaş yavaş. Korkuyorum eskisi gibi olucam diye. Alt tarafım yok benim gögüs ve göbüş var oyüzden kilo alınca cok cirkin görüntü oluyo bakalım hayırlısı inş.

Maşallah ne güzel göbeğin var hamilelikte yakışmış benimde karnım kocaman oldu ama hamileden çok şişko gibi duruyorum hala otobüslerde falan yer veren yok ama bir anda büyüdü önceden dümdüzdü :26:

aaaay bende öyleyim işte şişko gibi oldum neyse cıkar heralde 1 haftada bu kadar fırladıysa heralde daha net görünür inş.tabi

Elif'cim Doğa'da 57 kg ile hamile kalıp 83 kg ile doğuma gittim :) bu bebekte 65 ile hamile kaldım 71 fena değil :)
Yok artık hamile gibi görünüyorum bana yer bile veriliyor :))))

Bir hafta bile fark ediyor arkadaşlar , bundan sonra daha da belirgin oluruz , elimiz ayamızda şişer :) Bu arada ben çok su içiyorum , göbek bölgem de çok yağlı değildi belki ondan bu kadar net hamile gibi duruyor olabilirim..

Elif'cim Doğa'da 57 kg ile hamile kalıp 83 kg ile doğuma gittim :) bu bebekte 65 ile hamile kaldım 71 fena değil :)
Yok artık hamile gibi görünüyorum bana yer bile veriliyor :))))

22 ile 23 hafta arasında okadar fark var ki diyodum ya eski üstlerimi giyiroum diye olmuyo dün aile hekimliği için dısarı cıktım aaay deniyorum olmuyo deniyorum olmuyo artık üst bölgeyede alısveriş sart. ilkinde almıssın baya bu sefer bencede normal hepimiz normaliz ozman ben heralde 2 hafta sonra böyle net görünürüm diye tahmi ediyorum bakalım. valla cok gzel görünüyosun karnın gzel görünüyo

Tesekkur ederım Elif'cim :))) hepimiz güzeliğiz ben son defa yaşıyorum bu hissi sizin ilkleriniz :) kıymetini bilelim :) alırsak ta alırız amaaann ne yapalım... veririz sonra :))

Aramız da ay farkı olsaydı sana gönderirdim kıyafetlerimden :) ama ard arda gidiyoruz :)

teşekkür ederim canım benim alıcaz mecbur... nasıl dogum yapmayı düşnüyosun tecrübelerinden faydalanabilirimiyim bikaç sualim olucak izin verirsen. inş.veririz ben hep veremeyenleri görüyorum korkuyorum ama basarırım okadar kilo verdim gene veririm inş. emzirebilirim dahada gzel olur ozman

aaaay bende öyleyim işte şişko gibi oldum neyse cıkar heralde 1 haftada bu kadar fırladıysa heralde daha net görünür inş.tabi

Ne güzel çıkmış göbüs ben burdayim diyor çok da yakışmış ben 7 kilo aldım ama hala fark yok gibi drum vücudun önce kendi eksiğini tamamlıyor bundan sonra belli olur artık dedi 20 kiloya kadar yolu var dedi

ben de bugün 3lü test sonucunu aldım öyle korktum ki kötü bi risk çıkacak diye
2liden sonra doğal olarak tabii.3lü çok daha iiyi çıktı zaten doktorum da iyi olduğunu temiz çıktığını söyledi.rahat bi nefes aldım.eşime de risk kötü diye bi şaka yaptım 25 te bir dedim ödü koptu :) bi daha böyle şakalar yapma dedi.
yalnız kendimi çok halsiz hissediyorum.çabuk yoruluyorum ev işi falan yapınca..hele dün çok kötüydüm sabah çok zinde kalkıp temizliğimi yaptım( tabi yarım yarım temizlik.hiç bi zman tam anlamıyla yapamaıyorum)arada yardıncı da tutuyorum ama ev inanın 4 yaşındaki kızımdan dolayı günlük hatta anlık kirleniyor.
benim daha yeni 19 hafta oldu.dışadıdan bakılınca hamile olduğum belli oluyor benim de.şuan 66 yım.doktorum halsizliğime karşı kan testi istedi veridim sonuca göre kan ilacı vereceğini söyledi.aranızda kan ilacı kullanan var mı?ben ayrıca tiroid ilacı kullanıyorum.tiroidim yüksek.bebek için iyi olmadığından ilaçla düşürmeye çalışıyruz.
bir de nasıl besleniyorsunuz arkadaşlar?
ben organik ve hormonsuz ürünleri çok kolay bulabiliyorum van da yaşıyoruz biz.mesela özellikle köy yumurtası,el yapımı tahin pekmez,hergün 2 bardak süt ,meyve sebze zaten var(bu ara kivi ve çileğe takmış durumdayım)balık da yiyorum.mide bulantım ilk kızımda da olmadı bu kızımda da yok.
başka neler tüketmeliyiz siz nelerle besleniyorsunuz?

Dinliyorum Elif'cim sor tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…