bende sürekli bol gömlek giyerdim :) onlardan da idare ediyorum , tshirt üzerine gömlek giyip alt düğmeyi kapatınca da iyi duruyor :)
yok almadım kardan adamlı takımı :) ama aklım kaldı .)
yaptığın işleri merak ettimm :) blogumda yayınlarım ıstersen satıs yaparsın :)
selam kızlar en son hamile oldugumu öğrendiğimde yazmisim şimdi ise 21 haftalık hamileyim hayirlisiyla bı kızım olacak inşallah zor bı hamilelik geçirdim şimdiye kadar ama şimdi iyiyim çok şükür meleğimin kıpırtıları şimdiden icimi sevince boğuyor 7 kilo aldım bile sizler nasılsiniz
vereceğiz o kiloları minik prensesler doğsun hele :)
günaydın arkdaşlar güzel , sağlıklı bir gün bizimle olsun.
Arkadaşımın bir prensi oldu dün , bugün onu ziyaret edeceğim bakalım bebek kokusu özlemişmiyiz :)
Bence çok kasma tabiki aburcubur , asitli , fazla yağlı yada şekerli gıdalardan uzak dur ama canının çektiği sağlıklı şeyleri ye. Ben bu sıra erik ve çilek manyağı oldum. İş yerin de öğlen yiyorum akşam meyve ile devam ediyorum yemek yemek istemiyor canım.
Kola ve nescafe çok severim , 6 aydır ağzıma sürmedim.
Daha çok sebze ağırlıklı beslendim bu bebekte..
Benim de kilo 70 'ler dedir. Ptesi kontrol ve şeker yüklemesi var bakıp göreceğiz :)
elif'cim günaydın :)
bende bu sabah tartıldım :) 71 kg gösterdi tartı..:) 5 ayımızdan sonra bebek hızla büyüyor hali ile bizde şöyle 75 - 76 lar da kalsam süper olur :) doğa'da 83 g ile doğuma girince :) bu rakamlara razıyım inan.. En son halimi paylaşayım da bakim becerebilecekmiyim..Eki Görüntüle 713006
Elif'cim günaydın :)
Bende bu sabah tartıldım :) 71 kg gösterdi tartı..:) 5 ayımızdan sonra bebek hızla büyüyor hali ile bizde şöyle 75 - 76 lar da kalsam süper olur :) Doğa'da 83 g ile doğuma girince :) bu rakamlara razıyım inan.. en son halimi paylaşayım da bakim becerebilecekmiyim..Eki Görüntüle 713006
Maşallahne güzel göbeğin var hamilelikte yakışmış benimde karnım kocaman oldu ama hamileden çok şişko gibi duruyorum hala otobüslerde falan yer veren yok ama bir anda büyüdü önceden dümdüzdü :26:
günaydın şenaycım... Aaaay göbüş cok gzel benim ki böyle görünmüyo göbek bölgem yağlı idi ama siz süper cok seker görünüyosunuz. Evet bi anda şişti göbeğim 1 hafta bile olmadı aniden cıktı sasırdım bende noluyo hiç büyümicek sanıyodum baya zaman gecti herkes karnın büyümedi diyodu. Aaaay suan halim vahim ama göbüş seninki gibi olsa hamile gibi görünür ama yok şişkoyum gibi görünüyorum hala ama olsun miniğim cok iyi bende bu sabah tekmelerini videoya cektim sabah sabah maş.benden enerjik dönüyo dolaşıyo tekmeliyo rabbim nazarlardan saklasın miniklerimizi. Kaç kiloyla hamile kalmıstın canım. Aaay inş.saglıklı kilo alırız ben bi dönem 89 kg idim zayıfladım 57ye düştüm sonra aldım tabi yavaş yavaş. Korkuyorum eskisi gibi olucam diye. Alt tarafım yok benim gögüs ve göbüş var oyüzden kilo alınca cok cirkin görüntü oluyobakalım hayırlısı inş.
Maşallahne güzel göbeğin var hamilelikte yakışmış benimde karnım kocaman oldu ama hamileden çok şişko gibi duruyorum hala otobüslerde falan yer veren yok ama bir anda büyüdü önceden dümdüzdü :26:
Elif'cim Doğa'da 57 kg ile hamile kalıp 83 kg ile doğuma gittim :) bu bebekte 65 ile hamile kaldım 71 fena değil :)
Yok artık hamile gibi görünüyorum bana yer bile veriliyor :))))
22 ile 23 hafta arasında okadar fark var ki diyodum ya eski üstlerimi giyiroum diye olmuyo dün aile hekimliği için dısarı cıktım aaay deniyorum olmuyo deniyorum olmuyo artık üst bölgeyede alısveriş sart. ilkinde almıssın baya bu sefer bencede normal hepimiz normaliz ozman ben heralde 2 hafta sonra böyle net görünürüm diye tahmi ediyorum bakalım. valla cok gzel görünüyosun karnın gzel görünüyo
Tesekkur ederım Elif'cim :))) hepimiz güzeliğiz ben son defa yaşıyorum bu hissi sizin ilkleriniz :) kıymetini bilelim :) alırsak ta alırız amaaann ne yapalım... veririz sonra :))
Aramız da ay farkı olsaydı sana gönderirdim kıyafetlerimden :) ama ard arda gidiyoruz :)
aaaay bende öyleyim işte şişko gibi oldum neyse cıkar heralde 1 haftada bu kadar fırladıysa heralde daha net görünür inş.tabi
teşekkür ederim canım benim alıcaz mecbur... nasıl dogum yapmayı düşnüyosun tecrübelerinden faydalanabilirimiyim bikaç sualim olucak izin verirsen. inş.veririz ben hep veremeyenleri görüyorum korkuyorum ama basarırım okadar kilo verdim gene veririm inş. emzirebilirim dahada gzel olur ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?