Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Evde bir süre sıkılırım :) Hafta sonraları bile ailece Doğa dahil :) 8'de ayaktayız , o kadar alışmışız ki tempoya bana zor gelecek biraz.
Bebekten sonra artık sıkıntı mıkıntı kalmaz :)

Evde bir süre sıkılırım :) Hafta sonraları bile ailece Doğa dahil :) 8'de ayaktayız , o kadar alışmışız ki tempoya bana zor gelecek biraz.
Bebekten sonra artık sıkıntı mıkıntı kalmaz :)

aaaahh ahhh o erken uyanma yokmu 7 de ayaktayım kendimi alıstırdım bende ama erken kalkıncada evde zaman gecmiyo gec kalkınca aptal gibi oluyorum ama genede erken kalkmak gece göre cok cok daha iyi. istesemde uyuyamıyorum 7den sonra en fazla 8 de uyanıyorum saat kurmus gibi bazen dakikalr bile aynı oluyo

Bence bu şekil de iyi Elif'cim inşallah bebekler huylu olur da bizi çok yormazlar , yoksa erken kalkma alışkanlığı bizim için iyi bir alışkanlık olacak :)uyumamayı çok yadırgamayacağız :)

arkadaşlar
ben de sevim
bu hafta 3 lü test sonuçları çıkacak yine sınıra yakın çıkar da moralim bozulur diye çok korkuyorum açıkçası.şenaycım sana bi şey sorucam süt olsun diye ısırgan çayı içmeliyiz dedin.hani bu marketlerde paketlerle satılan ısırgan çayını mı ,yoksa aktardan ısırganın kendisini mi alıcaz.malt içeceğini de söylemiştin o nasıl tüketiliyor.öğreneyim de ilk kızımda fazla emziremedim bari bunda emzireyim.
bu arada ben de öğretmenim canım ama benim branşım lise.coğ.cıyım.

Bence bu şekil de iyi Elif'cim inşallah bebekler huylu olur da bizi çok yormazlar , yoksa erken kalkma alışkanlığı bizim için iyi bir alışkanlık olacak :)uyumamayı çok yadırgamayacağız :)

inş.canım ya yorarlarsa nolucak bilmiyorum ya şimdi bebiş cok tekme atıyo cok hareketli bide cok erken hissettim diyolarki cok yaramaz olucak falan böyle bişey dogrumudur. kendim cok sakin biriyim yaramaz cocuga alısık değilim iraz korkuyorum acıkcası bebeğimde tepkim nasıl olur isyan edermiyim bilmiyorum ama yaramaz olması yada söz dinlemeyeck olması gibi durumlar korkutuyor acıkcası hareketlerle bi baglantısı varmıdır duydunmu yada kendin yasadınmı

ben de cevap vereyim canım
bence hiç bi alakası yok hepsi uydurma.bu konularda öyle çok hurafe var ki yok miden bulanırsa kızmış yok karnın sivriyse erkekmiş hepsi hurafe.mide yanmasını bile bebeğin saç çıkarmasına bağlarlar ama hiç bir etkisi yok.ben doktorum a sormuştum ilk hamileleiğimde.
biz de erken kalkıyoruz benim kızım 4 yaşında şimdilik kardeşini 4 gözle bekliyor kardeşi gelince ne olur bilemiyorum..
bir de şunu söyleyeyim Allah zaten biz annlere bebeğin her türlü cefasına katlanma sabrını veriyor doğunca göreceksin...

Memnun oldum Sevim'cim.
Ben ısırgan cayını aktardan aldım , kaynamış suyun için de çay demler gibi sadece 5 dk tuttum.. ve günde 2 fincan içtim , bana Marul salatası da çok süt yaptı. Bu arada Malt içeceği eczaneler de satılıyor , şimdi büyük marketlerde de gördüm ama doğal olarak sütünü arttır bence ısırgan çayı ve marul salatası işini görür .

Elif'cim benim bu pamuk şeker de çok hareketli şu an size msj yazarken bile habire tekmeliyor :) DOĞA'da böyleydi :) ama çok uslu bir bebek olarak dünyaya geldi..Dualarım da hep , allahım ayıpsız kusursuz akllı uslu bir bebek nasip et dedim Allahım Doğa'yı öyle nasip etti , umarım buda öyle olur , he oldu ki çok hareketli bir bebeğin de olabilir inan Allahım onun sabrını da veriyor sen iyi bir anne olacaksın :)

teşekkürler canım aman ne bilim aklımı bulandırıyolar mutlaka herseyine katlanıcaz ama bilmiyorum ki acaba böyle bikere bile olsa içimden of dermiyim diyorum çevremde bebeğine özen göstermeyenler var önemsemeyenler var sadece öpmek sarılmak yaptıklarına gülmek değilki üstlerine dikkat etmiyorlar bilmiyorum daha baska seylerede dikkat etmiyolar öyle olmak istemiyorum acıkcası herseyiyle ilgilenmek kusursuz yapmak istiyorum herseyini . maş. kızını güzel alıstrmıssın inş. bende yapabilirim. dogduktan sonra kıskanıyolar normal ama bende kıskandım gayet normal önemli olan her iki evladınada aynı davranmak eskisi gibi herlade bu faydalı olur. kızımın ondan 1.5 yaş büyük bi kuzeni olucak ailedekiler onu cok cok seviyolar şimdiden söylüyorum benim cocugumu fazla sevip onu ihmal etmeyin eskisi kadar cok sevinki onu hala sevdiğinizi bilsin diyorum cocugumada düşman olmasın zavallı cocuk uyarıyorum ama inş.başarabilirler

memnun oldum sevim. mutlaka insanın morali bozuluyor ama genede cok takma kafana bence benimde biraz sıkıntılı cıkmıstı 3lü testim ama cok az bi risk var dedi doktor sonra bu değeri cok önemsemiyoruz aslında falan dedi inş. bi sorun cıkmaz insan ister istemez etkileniyo ama herseyde bi hayır vardır hepsinin kesin bi neticesi yok pzitifte olsa bi ihtimal gene var. cok insan var cocuk saglıklı değil deyipte suan maş. kosturanlar oyüzden tevekkül etmek lazım canım diye düşünüyorum bende öyle yaptım cokta iyiyim bol bol dua edelim. rabbim yavrularımıza saglıklı kavusmamıza yardım etsin. ne gzel öğretmensin. suan calısıyormusun hala

Son düzenleme:

aaaay inş. iyi bi anne olurum cok korkuyorum endişe ediyorum bazen kendimden inş.hakedebilirim anneliği. annem gibi bi anne olabilirim inş. aynen bizde öyleyiz pıt pıt tekmeliyo maş. allah nazarlardan saklasın miniklerimizi cinsiyeti bellimi canım bebişin. dogumdan sonra içilmesi gerek dimi ısırgan çayını. marul zaten kazanla verseler yerim cok cok seviyorum bide böyle ekşi ekşi güzel bi salata yapsam oooohhh.rabbim hepimizin dualrını kabul etsin inş. miniklerimize saglıklı kavustursun bizi.. yavrularımızı bize bagıslasın

evet çalışıyorum derslerimi 8.30 a aldırdım kızımı kreşe bırakmak için.yarım gün zaten benim. bide 12 lere giriyorum.ama olsun alıştım yine olsa yine lise isterim.bazen strese sokuyorlar ama genel olarak memnunum..hamile olunca zor olabiliyr

ayy olmazmı tamda akılları 5 karıs havada caglarındalar allah yardımcın olsun canım. cocukların cok sanslı en iyi bilgiyi alıcaklar senden

Arkadaşlar , hamile kıyafetlerinizi nerelerden temin ediyorsunuz ? Ben bakıyorum bakıyorum hep üzerinde bebek figürleri olan şeyler var yaş 38 olunca :))) ben yakıştıramıyorum kendime.

Defacto çok güzel hamile kıyafetleri çıkarmış , geçen hafta 5 parça bir şey aldım :) idare edicem artık :)

heryerde bol gömlekler var canım. özellikle hamile giyimi diye bakınca pekte begenmiyorum lcwaikiki ve defactodan normalde giyiniyordum gene oradan devam edicem sanırım normal alıyorum zaten uzun gömlek giymeyi seviyordum üst olarak bişey almadım bitek hamile pantalonu aldım diğerlerini devam ediyorum giymeye. cok göbek ortada sevmiyorum dün baktım defacto hamile giyimine gmlekler fena değil ama bluz sanmıyorum bitek ev için alırım sanırım. aaaay yazında giyinmek cok zor olacak buarada bloga azda olsa baktım cok gzel faaliyetler var kesinlikle bana faydası olucak böyle ufak ama zevkli islerle ugrasmayı cok seviyorum. bende kendim oyuncak yapıyorum bitane oyun halısı yaptım oyuncak astım üstlerine seviyorum böyle işleri keçe işlerine merak saldım buaralar. buarada söylemeden gecemicem bi arkadaşın kardan adamlı takım paylaşmıs onu aldınmı cok cok cok cok seker bişi bayıldım ben

benim de 31 ama ben de bi tane aldım..nazar boncuklu bebek figürü var.kırmızı.gebe com dan aldım.evet lc waikiki ve defacto da güzel modeller var.internetten de alınabilir gebe.com var benim bildiğim.ilk hamileleliğimde istanbuldan ebru hamileden bi kazak almıştım kışa denk gelmişti o zman o çok güzel ama giyemem şimdi..yine ebrudan hamile eşofmanı almıştım rengi soldu tuhaf bi şey oldu..bi de çok pahalı ebru hamile..

Bende sürekli bol gömlek giyerdim :) onlardan da idare ediyorum , tshirt üzerine gömlek giyip alt düğmeyi kapatınca da iyi duruyor :)
Yok almadım kardan adamlı takımı :) ama aklım kaldı .)
Yaptığın işleri merak ettimm :) blogumda yayınlarım ıstersen satıs yaparsın :)

Benim arkadaşlar sağolsun :) Hamile pantolunu ihtiyacımı karşıladılar , 3 pantolon var :) kaldı 4 ay... idare ederiz ..

Selam kızlar en son hamile oldugumu öğrendiğimde yazmisim şimdi ise 21 haftalık hamileyim hayirlisiyla bı kızım olacak inşallah zor bı hamilelik geçirdim şimdiye kadar ama şimdi iyiyim çok şükür meleğimin kıpırtıları şimdiden icimi sevince boğuyor 7 kilo aldım bile sizler nasılsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…