arkadaşlar
bir de doğum yaklaştıkça heyecanım artıyor..acaba kime benzeyecek?nasıl bir kız olacak?
bazen bunları düşünüyorum.ablasına benzese yeter ..ama insan yine de heyecanlanıyor.çok hareketli kuzucuğum..hareketlendikçe kendini hep hatırlatıyot. unutmak ne mümkün ama..
Unutulmaz annesi melekler , sağlıkla gelsinler.. :)
Günaydın güzel hanımlar :)
Rapor veriyorum :
Doktorumuz Herman beye kontrolümüzü olduk geldik.
Anne kilo : 75 :)
Deniz kg : 1900
Deniz boy : 44 cm
olmuşuz her şeyimiz haftamız ile uyumlu imiş , tahmini sezeryan ile alım tarihi 22 ağustos..
Florance nightingale fulya sezeryan doğum fiyatı : 1000 tl :)
Bilgilerinize.
Kizlar sac boyattinizmi hic..birde besigi fln nezamn alinmaliki ben bu ayin sonunda hepsini alip bitirmk istiyorum cokta erken gb geliyo ama son aylarda sankinugrasamam gb geliyo siz nasil yapcaksiniz..bende anadolu hastanesine sordum normal 550 sez 650 dediler..muayene ucretinede yuzdeyuz zam gelmis sizlerinde artmismi
Unutulmaz annesi melekler , sağlıkla gelsinler.. :)
Günaydın güzel hanımlar :)
Rapor veriyorum :
Doktorumuz Herman beye kontrolümüzü olduk geldik.
Anne kilo : 75 :)
Deniz kg : 1900
Deniz boy : 44 cm
olmuşuz her şeyimiz haftamız ile uyumlu imiş , tahmini sezeryan ile alım tarihi 22 ağustos..
Florance nightingale fulya sezeryan doğum fiyatı : 1000 tl :)
Bilgilerinize.
ben de bugün burdaki devlet hastanesine gittim.ama gitmez olaydım.sinirlerim bozuldu.devlet hastanesi k.doğumun uzakta başka bi binada olduğunu söyledi.neyse gittim hemen muayene sırası geldi.ancak doktorun odasında ultrason cihazı yok.evet kadın doğum doktorunun odasında ultrasın cihazı yok.hem de türkiyenin en batısında..rezalet yaa..ultrason için tekrar devlet hastanesine gönderdi.onda da hemen değil taa pazartesi gününe randevu verdi.hayır dedim ben vazgeçtim istemşiyorım usg ye bakan da k.doğum doktoru değil radyoloji doktoru..yani olmaz ki böyle canım..hadi dedim özele gideyim.ben vandaki özel hastaneye 25 lira verirken burası 65 isteyince inadına muayene olmadım ne yalan söyleyeyim.sinir oldum yaa olur mu böyle şey..hadi ben bi şiekilde özele giderim maddi durumu iyi olmayanlar ne yapsın yaa?..
kızımı yine göremedim...
Nerdesinki canim sen nasil olmaz ya yuh yani.ozele gidincede pek gostermiyolar bana eskisi gb olcumleri yapip sikayetin varsa dinleyip yolluyo.buyudugu icinmi gostermiyo acaba bilmiyorum.baska bi devlet hastanesi yokmu oralarda ona gore ogrenip git canm olmazsa.sonucta kontrol lazim yani sen ne zamandir kilosunu olcumlerini ogrenemiyosunda hatirladigim kadariyla
her gün denize gidiyorum yüzüyorum rahatlıyorum
o açıdan güzel ama işte böyle şeylerle de karşılaşınca sinirleniyorum..hamilelikten midir nedir tepkiliyim böyle şeylere..
geçenlerde minübüse bindim yer vermediler.hem de gençler vardı otobüste.sinirlendim tepkimi ölçülü bi şekilde dile getiridm hiç de utanma yok yaa..sanırım doğu batıyla değil insanlık ve ahlakla alakalı...
maşallah canım
deniz de sen de çok iyisiniz..
ben daha fırsat bulup gidemedim ama çok merak ediyorum kızımı..
sen benden 4 hafta falan ileri isen(tam kaç haftalık olduğumu hatırlmıyorum ama senin benden 3- 4 hafta ileri olduğunu hatırlıyorum.doktora gitmek isityorum bi an önce.ama sata göre 27 hafta 2 gün görünüyor ) benim de eylül20 gibi olacak o zaman..doktorum doğum tarihine ekimin 10 u gibi demişti ama o tahminler sanırım 40 hafta dolduğunda..sezeryanda biraz erken alıyorlar bebeği.
benim doğum da mecburen vanda olacak ama doktorum ve hastaneden memnunum.ben de buraya gelmeden önce sormuştum genel anestezi ile sezeryan 400 lokal anestezi ile sezeryan toplam 1100 demişlerdi.
Kizlar sac boyattinizmi hic..birde besigi fln nezamn alinmaliki ben bu ayin sonunda hepsini alip bitirmk istiyorum cokta erken gb geliyo ama son aylarda sankinugrasamam gb geliyo siz nasil yapcaksiniz..bende anadolu hastanesine sordum normal 550 sez 650 dediler..muayene ucretinede yuzdeyuz zam gelmis sizlerinde artmismi
ben de bugün burdaki devlet hastanesine gittim.ama gitmez olaydım.sinirlerim bozuldu.devlet hastanesi k.doğumun uzakta başka bi binada olduğunu söyledi.neyse gittim hemen muayene sırası geldi.ancak doktorun odasında ultrason cihazı yok.evet kadın doğum doktorunun odasında ultrasın cihazı yok.hem de türkiyenin en batısında..rezalet yaa..ultrason için tekrar devlet hastanesine gönderdi.onda da hemen değil taa pazartesi gününe randevu verdi.hayır dedim ben vazgeçtim istemşiyorım usg ye bakan da k.doğum doktoru değil radyoloji doktoru..yani olmaz ki böyle canım..hadi dedim özele gideyim.ben vandaki özel hastaneye 25 lira verirken burası 65 isteyince inadına muayene olmadım ne yalan söyleyeyim.sinir oldum yaa olur mu böyle şey..hadi ben bi şiekilde özele giderim maddi durumu iyi olmayanlar ne yapsın yaa?..
kızımı yine göremedim...
Ayy inanmıyorum eylül ayının ilk annesi sen olacaksın sanırım
Maşallah her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim
Yaa çok heyecanlandım şimdiden
evet aynen öyle yuh yani..balıkesir edremit devlet hastanesi kendileri..vanda bile devlette usg var ama burda yok.çok ilginçç..
Allah tan araba vardı yoksa hiç çekemezdim ama yine de insanın sinirleri bozuluyor taa pazartesiye gün veriyorlar...hamilelikten dolayı mıdır nedir çok sabırsız ve sinirliyim..
büyüdüğü için değil zaten kadın doğum doktorunun odasında ultrason cihazı yok.ben hayatımda ilk kez böyle bi şeyle karşılaşıyorum..evet başka devlet hastanesi var burhaniye devlet hastanesine gidicem 10 gün sonra o da.olmazsa özele giderim.en son 13 haziranda kızımı gördüm kendi doktorumda vanda.ama doktorum sadece kilosunu söylemişti boyunu söylemedi.
türkiyenin en batısında da olmaz ama yani benim isyanım buna..
Günaydın hanımlar...
Canım son adet tarihini yaz sen ben sana kaç haftalık olduğunu yazayım..
Bende de beyazlar çıkmaya başladı ama saçlarımı hiç boyatmadım , boyatan arkadaşlarım da bitkisel dedikleri boyayı tercih ediyorlar neyse o :)
Bir kadın doğumcu da nasıl ultrason olmaz yahu ,bu kadın nasıl muayene ediyor hastalarını töbe töbe , benim de sinirlerim zıpladı şimdi. Bebeğinin akibetini bilmemek ne kötü((
İnşallah canım yaaa.. bakalım kısmetse ben olacağım bu topiğin annesi sanırım :)
Canım bana en son bilgilerinin yer aldığı ultrason kağıdının görselini gönder ben sana boyunu söyleyeceğim..
Hanımlar " pijamadünyası" adlı bir site var , çok güzel hamile pijama ve gecelikleri mevcut ilgilenirseniz bir bakın fikir olsun, ben henüz kendime bir şey almadım buradan alabilirim sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?