Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

arkadaşlarım merhabalar dün doktordaydık söylemiştim.harika bi randevuydu cok cok mutlu olduk resmen gördük miniğimi cok farklı hissettim kendimi resim cekti doktor video falan koydu bikaç tane cd verdi.dünden beri kaç defa izleyip güldüm öptüm rabbim herkese saglıklı yavrularımıza kavusmayı nasip etsin inş. meleğim 1600 gr olmuş 1 hafta öndesiniz dedi doktor. 23 günde 600 gr almıs:)) maş.nazar değmesin inş.boyu uzun dedi tam olarak söylemedi. pozisyonu cok farklıydı. ben kafası yukarda zannettiğim günlerde böyleydi belkide yan yatıyodu yüzü alta bakıyodu poposu yukarda ayakları ve elleri yüzündeydi görmekte zorluk cektik ama basardı doktor sagolsun. yanakları tombiş burnu minik dudakları aynı baba yanaklarıda burnu bana benziyo öyle dedi doktorumuz cok gzel yüz hatları olucak dedi biraz erkek suratı var dedi babaya daha cok benzediği için belkide. 2 hafta sonra tekrar gidiyoruz inş. bebek cok saglıklı dedi rabbime binlerce sükürler olsun. cok gzel gecti kısacası aaayy videolarda neler var söylemedim. bitanesinde gülümsüyo hafiften bitanesindede agzını actı dilini uzattı sanki resmen görünüyo:)) her gören dil cıkarıyo dedi doktor demedi ama bişey güzel görüntüler var tombiş yanaklı düğme burunlu miniğim geliyo:)) rabbim hepimize yavrularımızı hayırlsıyla saglıklı kavustursun inş. isteyen herkesede saglıklı minikler nasip etsin. dualarımızı kabul etsin.

maş.canım 26 haftalıkken 900 grdı canım. 27de tekrar gittim 1026 grdı boyu 30 cm.di. biz suan 1 hafta öndeyiz. canım saglıklı olsunlarda öneml olan bu doktor saglıklı diyosa tamamdır. ciddi bişey olsa zaten bebek içerdeyken tedavi oluyo diye biliyorum canım. ciddi bişey yokki bişey demedi yoksa riske atmazlar canım sakın üzme kendini biliyorum insan takıyo üzülüyo düşünüyo ama inş.bişey olmicak moral cok önemli biliyosun

buarada kızlar 1 hafta öndeyiz dedim ya dogum tarihini etkilermi dedim suan için 5 eylül dedi ama baktık ki normal dogum için kilosu fazlalasıyo o zaman 1 2 hafta önce alabilirz dedi.

maşallah canım bebişine yazdıklarını okuyunca duygulandım gerçekten ,onları o ekrandan bile izlemek o kadar güzel ki ..içim hiç rahat değil nette böbrek genişlemesi down sendromu belirtisi falan yazıyor çok endişeliyim ikili taramam üçlü taramam normal çıktı ama gel bana anlat çok içim sıkılıyor ctesi bi doktora daha gidicem perinatoloji (engelli bebekleri tespit eden) uzmanı bi doktor o anlar heralde kötü bişeyse dimi off evham korku çok zor

aynen öyle inş. sende yasarsın canım o muhteşem duyguları resmen görüyosun gülümsedi bi ara agzını actı dilini cıkardı sanki öyle gördük her görende öyle diyo :))bende herseye netten bakıyorum ama bazen insanın aklını bulandırıyo canım. testler sadece düşük oranda sonuc veriyo zaten %100 değil yani sonuc bizimde 3lü testimizde az bi risk cıktı cok sükür genede cok düşünmek istemiyorum dua ediyorum inş.saglıklı kavusucaz yavrulaırmıza. artık hiç bebek veya cocuklarla ilgili haberleri dinlemiyorum hemen uzak tutuyorum kendimi insan etkileniyo hemen. içini rahatlatmak için mutlaka git canım madem inceleyen bi bölüm var kötü bişey osla kendi doktorunda derdi canım ama ben senin yerinde olsam giderdim sürekli düşünmektense içini rahatlatır. evham olayını cok iyi biliyorum kaç gecedir uyku haram oldu banada zannediyorumki bebeğimin üzerine yatıyorumda tekme atıyo belkide gercekten rahatsız oluyo tekme attıkça bilerekte uyuyamıyorumki sürekli düşünüyorum evham yapıyorum. içini rahatlat derim arkadaşım inş.bişey cıkmayacak tatlım bişey olsa zaten ayrıntılı ultrasonda görünüyo canım yaptırmısmıydın ayrıntılıyı

evet canım kesinlikle nette araştırmamak lazım detaylı bakıldı ultrasonda doktorda önemli bişey yok falan dedi neyse olumlu düşünücem artık bi doktora daha giderim haftasonu detayları yazarım canım burdan çok sağol yazdıkların için içim rahatladı gerçekten

sende sagol canım inş.bi katkım olduysa ne mutlu bana. yaz mutlaka o güne kadar düşünmemeye calıs inş.güzel cıkıcak sonuclar

Elif cim ne kadar da içten yazmışsın,

çok şnanslı bebek seninki.gerçi her anne öyle ama sen çok güzel dile gitiriyorsun.

ben ilk kızımda hiç böyle bi şeyle karşılaşmadım.yani hiç bi doktor cd vermedi.ne güzel ne mutlu sana..bunda da veren yok daha..

bu arada şeney nerelerde acaba hiç yazmıyor..yarın ben de gidiyorum..laptop u almayacağım yanıma..hadi bakalım hepimize RABBİM sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlıklı yavrularımıza kavuştursun bizi..

çok öptüm seni de canım.kendine iyi bak..

bence de üzülme boşuna..ben istanbuldayken ismine vermek istemediğim bi devlet hastanesindeki iki doktor ilk kızım için ikili test kötü, korkunun ecele faydası yok demişti.hastaneden eve kadar ağlaya ağlaya nasıl geldiğimi bir ben bilirim bir de ALLAH bilir..boşu boşuna üzülmüştüm çünkü daha sonra kendim de yorumlamayı öğrendim gayet iyi sonuç.sonradan öğrendiğime göre o hastane herkese böyle olumsuz konuşuyormuş.

bu kızımda da üçlü iyi çıktı ikili sınıra birazcık yakın..ben de senin gibi başta çok korktum.doktorum ense kalınlığı ve usg iyi dedi.ama yine de üniversite hastanesine bi görünün dedi ben de gittim benim bildiğim şeyler hep boşuna yarım günüm de gitti..
o yüzden hiç boşun aüzülme

aaay cok teşekkür ederim canım inan cok etkilendim söylediğinden. annem cok farklı bi anneydi halada öyle cok fedakar bize düşkün söz konusu bizsek eger kim olursa olsun karsısına alır öyle bi anne asırı fedakar bilerce kez razı olsun rabbim uzun saglıklı ömür versin inş. anne olduktan sonra inş.annem gibi bi anne olurum ve evladım kıymetimi bilir diye hep dua ediyodum. yapım gereğide cocuklara düşkünüm bi bebeğin agladıgını canının yandıgını görsem içim burkulur bazen aglarım bile kendimde anne olunca dahada farklı oldum onun etkisi vardır sanırım. bizde ısrar etmesek 4d ye sokmayacaktı aslında biz sora sora bıktı bizden en uygun haftalar 28 haftadan sonraymıs yüz hatları net görünüyomuş. randevu aldık böyle oldu ama daha kucagına almadan kokusunu duymadan yüz seklini az cok cıkardık farklı hissettim bian. sanki uzaktaymıs tatilde eve gelicek hersey aynı devam edicek gibi hissediyorum artık anneler resimlere bakarda bekler ya artık öyle oldum. aahh bide hepimiz hayırlısıyla saglıklı bi kavussak. şenay cok egleniyo boş vakit bulamıyo bence bende orada olsam bende öyle olurdum heralde. çarşamba dönücem demişti sanki bugün perşembe belki dinleniyo.. kısa zamanda görürşürüz inş. sevimcim sanada bol eglenceli bol ama zararsız güneşli 2 miniğin ve eşinle mutlu tatiller hayırlı yolculuklar diliyorum canım. görüşmek üzere
yani nasıl endişelendiriyolar bizi helede hamilelik okadar dikkat ve moral gerektiren bi dönem nasıl bu kadar vicdansız olabiliyolar anlayamıyorum.

oooooyy arkadaşlarım merhabalar acayip yorgun bitkin ve uykusuzum( artık gittikçe zor günlerimiz baslıyo her sabah 4 te yada 5te uyanıyorum dönüyorum oraya buraya yatamıyorum sonra karnım acıkıyo duramıyorum gidiyorum kahvaltı yapıyorum sabahın köründe denen sey bu olsa gerek. 5te 6da kahvaltı yapıyoırum:))miniğimle yapıyoruz daha dogrusu. artık ev esyalarımızı yavaş yavaş tasıyoruz kızlar yorucu ama zevkli genede bikaç güne geceriz inş. bugün koltuklarımız geldi yarın mutfak dolabımı silicem ve yeni mutfak eşyalarımızı yıkıcam sonra dolaplara koyucam ertesi gün temizlik yapılır büyük ihtimal odamdaki eşyalarımı yavaş yavaş cıkarmıstım zaten cok az bi bölümü kaldı yeni eve gidicek o nlarıda götürdük mü tamamdır inş.güzel temiz hayalimdeki yuvamıza gecicez kısmet olursa. artık gelin kızlar ya siz yoksunuz 2 gün bişey yazmamısım bende gelin artık özledik. umarım güzel bi tatil gecirmiş ve gecirirsiniz öptüüüükkk coooooook

arkadaşlarım merhabalar buaralar tatlı telaş içerisindeyim. bikaç güne yeni evimize geciyoruz odamın tamamınu götürdüm eve bi tek oda takımımız kaldı koltuk takımın yeni aldık.mutfak takımlarımı yeniledim. sadece yenii evin temizliği kaldı bi günede onu halederiz. bikaç güne geciyoruz .suan kullandıgımız net ortak net oraya gecince net ne zaman baglatırız bilmiyorum umarım dogumdan önce halledebilirz. uzun zaman gelemezsem haberiniz olsun kısa zamanda kavusuruz inş. tam son günlerde daha cok ihtiyacımız olucak birbirimize. bidaha ne zaman girerim ne zaman net alırız bilmiyorum temennilerimi simdiden yazayım. umarım hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavusuruz. dogum anımızı sıkıntısız kolay atlatırız inş. kendinize cooooook cok iyi bakın miniklerede tabiki cok güzel seyler paylaştık umarım her zaman görüşürüz allah emanet olun dikkat edin kendinize öptük cok. göbüşümü ekleyemedim cekemdimde ne zman olucak bilmiyorum. birbirinizi unutmayın sakın hep burada olalım ben inş.kısa zamanda dönerim.daha paylaşıcak cok seyimiz var :))

Geldimmmmm :)))

Canım arkadaşlarım herbirinize merhaba , şükürler olsun ctesi günü neredeyse 10 saatlik bir yolculuktan sonra evimize döndük , bugün valizleri boşalt , yıka ile geçti :) yarın iş günü evi silip süpürüp gitmiştim ama yarın yine temizlik var bana..

Her şey çok güzel ve keyifli geçti , fotoğraf paylaşacağım face de.. beni eklerseniz görebilirsiniz :)
Tatilden sadece 1 kg fazla ile dönmüşüm :) buna çok sevindim..

öpüyorum hepinizi..

Bulduğum bir bilgiyi paylaşayım istedim lazım olacak :) Kızlar bu arada kızımızın adı belli oldu :) " DENİZ "
Çanta Ne Zaman Hazırlanmalı?

32–34. Haftalar içinde çanta hazırlanmalıdır.

Anne Çantamız Nasıl Olmalıdır?

Gecelik veya Pijama Takımı
Sabahlık veya Hırka
Çorap
Terlik *
İç Çamaşırı
Loğusa Sütyeni
Göğüs Pedi
Hijyenik Ped *
Kişisel Malzemeler
Sabun *
Şampuan *
Diş Fırçası
Diş Macunu
Tarak
Toka vb.

Bebeğimizin Çantası Nasıl Olmalıdır?

Yeni Doğan Tulumu *
Bady *
Pantolon *
Şapka *
Eldiven
Çorap
Battaniye *
Yeni Doğan Bebek Bezi *
Islak Mendil *

Taburcu Olurken Neler Gerekir?

Anne için uygun kıyafet
Bebek için Portbag veya Ana Kucağı

aaay cok sükür nerelerdesin şenaycım bekle bekle herkes gitti tatile sevimde tatilde bende 1 haftaya yakındır ev telaşındayım giremedim bayadır. ne zaman bitiyo iş bası canım aaay merak ediyorum resimleri fakat benim face yok evlilikten sonra kapattım. kız 1 kg nedir ben ne kadar oldum kişmbilir baya şişkolastım ( doktora ne zman gdiyosun canım
oohh herkes gezmelerdee :) benim valla diğer odaya gitmeye halim yok sizlerin maşallahı var
canım ben bigün pikniğe gittim eve ölmüş gibi döndüm valla baya yoruluyo insan koca göbek hantallaştım baya genede kosturuyorum.. halsizlikmi basladı canım agırlıkta olur artık
isim konusuna sevindim deniz ve doğa cok gzel oldu inşalla h adı gibi kendide güzel olur. bakan bi daha bakar :)))herseyden önce tabiki saglıklı kaderi güzel olsun deniz kızımızın. bende galiba eslem koyacagım alıstırıyorum kendimi. rüyamda dedemide görmüştüm kulagına eslem diye söylüyodu dikkate almak gerekiyo diye düşünüyorum es geçemem dedemi gördüysem bi hikmeti vardır. buarada her zman oldugu gibi bilgiler için teşekkürler biz ne zman baslıcaz bilmiyorum ama liste gayat hoş ve gerekli seyler luzumsuzlar yok. bazen abartılı seyler oluyo dikkate almıyorum hiç:) teşekkürler arkadaşım.

arkadaşlarım herkese merhabalar. hala tasınmadık net var ama bikaç güne giremicem. bebeğimle ilgili paylaşmak istediklerim var. 1 haftadır bas asagıda bunu net biliyorum ayaklar sag yanımda popoda mide üstüme diye tahmin ediyorum. ayakları oldugunuda arda ve arda tekmeleriyle anladım. sanki içimde tepiniyo bide arada itikliyo ayaklarını cok net hissediyorum hatta topugunu bile hiissediyorum. o itiklemeler olunca öyle bi agrı saplanıyoki sanki etimi cekiyolar gibi oluyo nefes alırken batıyo .basını asagıda olusunuda hıckırıklardan anladım bazen hıckırıkları bi seferde 150yi buldu saniyede bi hıckırdı pıtpıt oluyo içimde. aynı pozisyonda yatmaktan sıkılmadımı hiç bazen düşünüyorum daha kac haftası var nasıl dayanıcak bilmiyorum. artık tamamen sol yanıma yatıyorum sağ tarafa yatınca tepiniyo sağ yanımda rahatsız oluyo hanımefendi :))sola yatıp soldan kalkıyorum. artık karnımın acıkacagını yediğim tekmelerden anlıyorum ardarda vuruyo hem sert vuruyo hemde itikliyo sonra karnım acıkmaya baslıyo ama buaralar fazla yemiyorum dikkat edemiyorum. bizden haberler böyle ablaları biz cok iyiyiz artık onu çözmek ne istediğini bilmek cok gzel. miniğimi bekliyorum suanda idrar torbama asırı baskı var itikliyo altıma kacırıcak gibi oluyorum :))) haftaya perşembe kontrolümüz var netimiz inş.olursa yazarım bidaha ne zman giricem bilmiyorum öpüyorum herkesi allaha emanet olun

Canımmm.. ne güzel yazmışsın bebeğinin tekmeleri ile ilgili mesajını :)
Deniz de :))) alıştırayım kendimi.. bu ara akşam 10 sabah 8 de çok harketli dediğin gibi kolu bacağı sececeğiz yakın da.
Ben de salı günü gidiyorum DR. abakalım doğum zamanı için tarih verecek mi.
:) kaç kilo olduk , boyumuz ne oldu bakalım..
Ben 74 oldum :)))) sanırım 80 olmam :) inşallahh yani..

Günaydın güzel anneler :))
Burası süt liman , taşınma telaşları , tatiller :)Bir süre daha bu şekil de olur , bu arada ben Ağustos anneleri topiğine de yazıyorum ara ara :) siz de bakın güzel sohbetler oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…