Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Kizlar sizce ne yapmaliyim yardim edin..ben iki hafta boyunca hastane cikisi aradim durdum en guzeli olsun istedim kizima..kayinvalidem aradi ben hastane cikisi aldim sen sakin alma dedi oturdum agladim.sinir olup gidip bende aldim istedigimi..simdi bebise ilk bnm aldigimi giydirince bozulurmu sizce :) ama onun aldigini giydirsem ayni erkek bebegi gb olcak ben pembeli aldim kizima

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

sonsuz günaydınlar sonsuz merhabalar arkadaşalar,

eşim bilgisayarı yanına almış.o yüzden ben de fazla fırsat bulamamakla birlikte yine burdayım..

nasılsınız bakalım?keyifler ve bebişler ne alemde?

ben de kızımı çok merak ediyorum haziranın 13 ünde gittim en son dr.a..buralarda iyi bi özel hastaneden bahsedildi.ordaki kadın doğum doktorları iyiymiş ..gidip kızımı görmek istiyorum bi an önce..

buralar da çok sıcak..buraya gelince van dayken hayıflanmalarıma üzüldüm.çok güzel ama sıcak işte.hamilelikte malum sıcak çekilmiyor..kayınvaldemler de akçayda ev kiralamışlar.normalde istanbuldalar..akçay çok güzel iyi hoş da yatağım hiç iyi değil.eski yumuşak ve yayları işlevini yitirmiş.belim koptu resmen. annemler de burda annemlere geçicem artık.eşim de istersen gidebilirsin diyor..

nete girmeye fazla fırsat bulamıyorum ama fırsat buldukça da girmek istiyorum..

Şenay cım kızıma isim olarak şimdi de doğa mı olsa diyorum.ve kendme inanamıyorum.ondan da vazgeçebilirim.doğa yada duygu ikisi de güzel..bakalım babamız duygu diyor.duygu isim analizi olarak hoşuma gitti.çünkü iincide kırılganlık hassslık var.duyguda ise mücadelecilik gibi özellikler..yani hayatta ezilmesin isterim.e kadar doğru bilmiyoru.şimdilik böyle..değişmezse tabii..

haklısın canım
ben de ilk kızıma pahalı bi hastane çıkışı almıştım.ilk olunca insan en iyisini istiyor.ama şimdi durunun eskilerini giyidireb,li,rim diyorum.çünkü 3 5 ay giyiliyor hiç eskimiyor bile..

bence boşuna ağlamışsın..hem kendi aldğını giydirrirsin hem de onunkini.ilk zamanlarda kusmalar da çok olabiliyor.kusma olmasa bile gerekiyor..ikisini de kullanırsın.

boşuna ağlama bence bu kadar ufak bir şey için..ona daha önce ben de almıştım dersin söylemeyi unuttum falan..yine kendi aldığını giydirrsin seninkiler kirlenince de onunkileri giydirrisin.maksat hem kendi istediğin olsun hem de kayınvaldenle aranı açıp strese girmyesin..

Haklisinda canim iste ben hevesleniyorum onlar kendi bildiklerini yapiyolar.ilk hastane fotograflarini onemsiyorum mesela ama onlar buna onem vermiyolar..ikincisi kiz olursa yine bunlari giydiririm zaten canim bir suru giysisi kalcak eminim..buarada hastaneden geldik bizde 1300kg olmusuZ boyumuzda 36cm olmus

Canım hiç canını sıkma , annecim ben çok özenerek aldım önce bunları giysin ilerleyen saatler de nasl olsa batıracak :) sonra da senınkılerı gıyer dersın... :)

Canım Doğa ismi çok güzeldir , Doğalar akıllı uslu sosyal olur :) bence Doğa olsun :) hatta bizim ki Zeynep Doğa

Arkadaşlar bu ara bende acayip bir yorgunluk var ne kanadım ne kolum kalkıyor. Göbeğim akşamları o kadar gergin ki acaba kasılmamı diyorum kendi kendime , kendimi acayip mutsuz hissediyorum son bir kaç gündür.Havalardanmıdırı nedır

Haklisiniz yapcak bisey yok artik agzim pek tatli laf yapamiyo nedense kayinvalideme karsi:) her yanina gittigimde bunalima girip geliyorum ultrason fotolarindan ayni babasi diyip duruyo (sanki cocuk sutcuden, tabi babaya benzicek)yok bizim tarafa benzer kesin ins falan demeler(bizim neyimiz varsa artik).insan geriliyo bunlari dusununce tatli olamicam bildigimi yapcam artik:)) buarada defne koycaz ismini hic bi isim icime sinmiyo zaten kizlar birde normal dogum hakkinda ne dusunuyosunuz ?

Bizde bir ara Defne mi olsa dedik :) Deniz oldu..
Güzel isim adı ile gelsin prensesim annesi.
Normal doğum bana göre değil Doğa sezeryan dı zaten :) onun için Sezeryan olacak Deniz de.

Bizde bir ara Defne mi olsa dedik :) Deniz oldu..
Güzel isim adı ile gelsin prensesim annesi.
Normal doğum bana göre değil Doğa sezeryan dı zaten :) onun için Sezeryan olacak Deniz de.

Dogada guzel biara dogami olsa falan dedik yogun istek uzerine defne olcak insallah ama hala soguk geliyo isim :)bende aksilik olmazsa normal yapcam ama diretmiyorum illaki normal olcak diye tehlikeli bi durum olursa sez de olurum:)

Dogada guzel biara dogami olsa falan dedik yogun istek uzerine defne olcak insallah ama hala soguk geliyo isim :)bende aksilik olmazsa normal yapcam ama diretmiyorum illaki normal olcak diye tehlikeli bi durum olursa sez de olurum:)

Deniz olsun dediğim de bana da hala soğuk geliyordu bir kaç gündür alıştık sanırım , yakıştırdıkta :) eskisi kadar soğuk gelmiyor :)

kızlar 10 gündür annemdeydim bidaha fırsatım olmaz ramazan girmeden gideyim dedim o yüzden nete giremedim..kızım için ilk alışverişimizi yaptık hastane çıkışı tulumlar falan derken kocaman valiz doldurduk :) park yatak ve hamak aldım inş memnun kalırım foto yüklemeye çalışıcam birde ana kucağı aldık şimdilik resimler netten daha kurmadık 12 haftamız var :)

günaydın arkadaşlar mutlu günler herkese...,

biz de isim olarak duyguda karar kılmış gibiyiz.. bakalım ablasına da uyumlu, isim analizi de tam istediğim gibi..

durudan kalma sallanan beşik eskimişti attık,puseti istanblda kaldı.ordaki evin çatı katında kaybolmuş.bebe arabası desen onu da birine vermiştik.yani bu kızımın ablasının eskileri dışında pek bi şeyi yok canım kızım..hepsiburadadan alışveriş yaparken 50 liralık hediye çeki kazandım onunla bişeyler aldım yeni olarak ne yalan söyleyeyim.normalde kızıma ihtiyacı olmasa bile mesela lcwaikikiye gitsem bir şey almadan çıkmam.ama çok çabuk büyüyorlar.ilk kızıma hevesle aldığımm çok var zaten tam eskimeden de büyüdü..idare ederim gibi geliyor.

evet canım ilk bir yıl çok hızlı büyüdükleri için kıyafetler eskimiyorlar hiç bende ablamın kızının kıyafetlerinden aldım bir sürü hepsi yeni çoğu hiç giyilmemiş beşikleri falanda anneannemiz hediye aldı ben daha 1 lira bile masraf yapmadan kızımın herşeyi oldu bereketli geliyor kızımız :) bizde eylül isminden vazgeçip zeynep koymayı düşünüyoruz

Hepsi çokkk güzel iyi günler de kullansın prenses annesi..

Bende kızıma sadece 4 adet yeni tulum aldım :) diğerleri hep ablamdan arkadaşlardan.. Bu hafta yıkamaya ve ütülemeye başladım.
önümüzde ki hafta temizliğe yardıma bir abla başlayacak iyice ağırlaşmadan aradan çıksın diyorum bu işler.
30 temmuz itibarı ile işyerimden de ayrılıyorum Ağustosta kafam rahat olsun istiyorum :)

Bu arada kapı süslerimiz ve bebek şekerlerimiz de tamamlandı :) bugün kargo elime ulaştı , farklı kapı süsü isterseniz , haberim olsun Nigar arkadaşımla tanıştırayım sizi :)

ne güzel bizde de duruda öyle olmuştu
yatağını kayınbabam almıştı.ömürlük güzel bi yatak.yan tarafında çekmeceleri kaldırıp boyu uzatıabiliyor.
bu kızıma ise daha bir şey yok.zaten durunun yatağını da doğuma az bir zaman kala almıştık.bu kızıma sallanan beşik, hem puset hem oto koltuğu olan kullanışlı bi şey,şimdilik düşündüklerim..
ilerde ihtiyaç oldukça alacağım tabi.mama sandalyesi falan abladan kalma var zaten..

evet ben de çok çabuk yoruluyorum fazla uzun yürüyemiyorum.Allah tan annemler var.idare ediyorum..

arkadaşlar
bir de doğum yaklaştıkça heyecanım artıyor..acaba kime benzeyecek?nasıl bir kız olacak?
bazen bunları düşünüyorum.ablasına benzese yeter ..ama insan yine de heyecanlanıyor.çok hareketli kuzucuğum..hareketlendikçe kendini hep hatırlatıyot. unutmak ne mümkün ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…