ufaklığı uyuttum hemen bilgisayar başına.. :))
maşallah kuzuya demek göründü dişler, çıkması bizimkinin 2 haftayı buldu, tam da çıktı sayılmaz alt dişler ama o kadar çıkarmış şimdilik, hani yarım gibi duruyor,sanırım üstlerde gelmeye başlayınca nihayi boyları beraber ulaşacaklar.. bizimde bugün üst batmaya başladı elime.. :))
kitap önerisine gelince şuan okuduğumu şiddetle tavsiye ediyorum.. optimist yayınlarından 'bebeğinizin beyin eğitimi' yazar bilgisi yok üzerinde o yüzden yayınevini yazdım.. ben çok keyif alarak ve öğrenerek okuyorum..oğluma bakış açım değişiyor.. diyebilirim ki onu bir birey olarak görmeye başladım, bebek olarak değil konuşuyorum aynı evde babası var gibi mesela, bişeyler yaparken tane tane ona da anlatıyorum ne yaptığımı vb. bir de devamlı onu sevdiğimi söylüyorum, bence anlıyor.. :)
artık sabah akşam parka gidiyoruz, sosyalleşmesi bu dönemde önemliymiş, hakikaten farkediyorum ondaki değişikliği.. ayakkabıları da giydiriyorum, küçük adam ( annenin beline kuvvet tabi) dolanıp duruyoruz parkın içinde, bazen oturmak istiyor, direk bırakıyorum oturuyor tahtrevalliye tırmanmak istedi dün oturduğu yerden.. akşam gelince banyo yaptıyorum dılarıda istediği gibi takılsın istiyorum.. parkta bir kedi var onu kovalıyoruz bir de.. :)) oglumumu tutayım hayvanı mı koruyayım bilemiyorum.. :))
ben baston puset almadım henüz.. aslında düşünülebilir benim araba çok ağır değil ama pusetin hafif olduğu kesin.. :) valla ev o kadar çok oğlumun gereçleriyle doldu ki alsam nereye koyarım ben bile bilmiyorum ki eşimi ikna edeyim.. :) şimdilik idare ederim heralde..
buarada bir oyun öğrendim onu da paylaşayım.. çıngırak tarzı bi oyuncağı oğlumun nevresimlerinden birinin içine atıyorum, tabi ona çaktırmadan yer değiştiriyorum, nevresimin içinde çıngırak arıyoruz bulunca çok eğleniyoruz.. :)) belki sizin de hoşunuza gider.. görüşmek üzere canım..
bugun doktora gıttık ust dıslerde patlamak üzereymiş

benımkıde hıc durmuyor sureklı yurumek ıstıyorr hele dıs kapı acılsın oda gıtmek ıstıyor dısarı cıkarmazsan aglıyor