mrb canım
yarın inş rabbim nasip edrse aşılamam var.wuhuu çok heyecanlıyım
Canım ilk aşılaman mı tedavi sürecinden biraz bahsetsene
Hadi bakalım hayırlısı ikinci aşılamada tutma şansı daha fazla olur demişti doktorumikinci aşılamam canım ilki olmamıştı .gonal f kullandım günde 75 olarak.dünde çatlatma iğnesini yaptırdım bakalım yarın
Hadi bakalım hayırlısı ikinci aşılamada tutma şansı daha fazla olur demişti doktorumstress yapma iyi düşün... İyi düşünelim iyi olsun değil mi canım
Ben adetimin 4. Günü 31 aralıkta ilk iğnemi oldum 75iu gonal-f oluyorum 6 tane oldum. Şimdi doktorum ameliyattaymış onu bekliyorum tek bir yumurta büyüdüğü için dozu arttıracak olabilirmiş bekliyoruz bakalıminş canım .sen hagi iğneleri kullandın adetin kaçıncı gün 11 mm olmuş yumurtan
Ben adetimin 4. Günü 31 aralıkta ilk iğnemi oldum 75iu gonal-f oluyorum 6 tane oldum. Şimdi doktorum ameliyattaymış onu bekliyorum tek bir yumurta büyüdüğü için dozu arttıracak olabilirmiş bekliyoruz bakalım
Bu arada canım sen nerede yaşıyorsun ben istanbul yaşım 32 beş yıllık evliyim hiç hamile kalamadım maalesef
2014 yilinin aşilamali bebekleri peşer peşer gelsin inşallah::)) benim de ucuncu asilaman 3 yumosum var::))) kac milim die sormadim ama son asilamayi yapioz dedi dr:((yas 31 4unde oldum asilamyi hayirlisi artik bol bol dua ediorum, her sey allahtan...
merhaba kızlar bende bugün 12 de 2. aşılamamı oldum evde dinleniyorum inşallah tutar gerçi eşimin değerleri yine düşük çıktı olmazsa tüp bebek deneyeceğiz.. şimdi önümde koskocaaaa 14 gün var nasıl geçecek bu günler ..... inşallah peş peşe hamiş haberleri alırız
bende adet olunca yanibiriki gün içersinde ilk aşılamam için tedaviye başlayacağım ama bu ilk olduğu için kendimibu konuda çok bilgisiz hissediyorum umarım herşey yolunda gider tüm bekleyenler biran önce meleklerine kavuşurlar inaşllah
iyi akşamlarr
ben de bu ay serophene sonrası puregon ile devam ettim.75 doz vurdum 4 gün.yarın kontrolüm var.bakalım aşılamaya mı karar verecek yoksa doğal haline mi bırakacak doktorum.
iğneye başladığımız gün 3 sağda 3 solda yumurtam vardı.hepsine 10 ml civarındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?