Anladım cnm bende dün progestana başladım bide dünden beri kan sulandırıcı igneye başladım 10 gün yapacam inşş. cnm pozitif sonuç alırız hepimizismi progestan olan ve progesteron içerikli büyükçe bir hapı vajinama yerleştirdim doktor tavsiyesi üzerine hamile olmadığım netleşene kadar. Progesteron hormonu bebeğin rahim duvarı olan endometriyuma tutunması için gerekli bir hormon takviye yapmak gerekiyor sanıyorsam. bazı doktorlar ise jel veriyorlar yine progesteron içerikli:))))
<
İnş. cnm ama sanki adet belirtilerimde başladı kızlar siz aşılamadan sonra hangi ilacları kullanmaya başladınız
Daha şimdiden umutsuzluğa kapılma canım. Umudumuz olmazsa biz bu süreci atlatamayız ki. Umut edeceğiz, dua edeceğiz. gerisini Allah' a bırakacağız. Aşılama zaten gayet basit bir işlem. Alttan muayene oluyormuşsun gibi. Ben sadece o ince hortumu sevmiyorum. Ama napalım bebelerimiz ordan geçecekler.heyacan zaten cook ama canım cok az ondan korkuyorum ..bır de umutlanıp hayal kırıklığı yasamaktan tabı...
Bwnim de uc yumos var ikiz de isterim ama biri olsun o da yeterrrr..ucuz tutmaz sanmiom birini bile bulamazken....hayirlisi kizlarrrrr insallah pesi pesine 2014 un bebisleri gelecekkk[/QUOTE]Bebekler dedin Allah söyletmiş olsun inşallah. İkizlerin gelirse görürsün :)
Dün doktor bana çok yumurta olmaması lazım dedi. Olsun dedim ben ikiz istiyorum.Üçüz olursa ne yapıcan dedi. Dedim allah kerim ona da bakarız şu saatten sonra sayı seçemem
İnş. cnm ama sanki adet belirtilerimde başladı kızlar siz aşılamadan sonra hangi ilacları kullanmaya başladınız
Canım aşılama öncesi 3 günlük cinsel perhiz veriliyor ya ona denk gelmiyorsa şansınızı deneyin ben kasımda aşılama yaptırırken forumda regl olmayı bekleyen ve aşılama için sabırsızlanan bir arkadaş kendiliğinden hamile kalmıştı. Herşey kısmet denemek lazım:))))
,
Hatice asilama korku gerektirecek bi islem deil. Alttan muayene ama isin icine bikac alet girio. Dua ediom ben o asamada mesgulum yani. Dr ne yapio pek dikkat etmiom. Kasarsam istedigimiz sonucu alamayiz die korkarim. Ne kadar caba emek var isin icinde. Sonra da sunu dusunuom sonucta bebeme ulasacaksa bu yol ben sıkıntısına raziyim.bir de yapacak bisey yok. Normal yolla hamile kalamadik ki:((hayal kirikligi yasamaktan ben de korkuom ama sonunun iyi olmasini dileyerek bu yola cikiorum. Cunku evimde bebeklerim kosssun oynasin istiom:))) yicem onlari::))) anneyi cok beklettiler (((
Çatalda 5 dk surmez bile.15 belki yarim saatte dinlenirsin.insallah hayirlisiyla da bebisini kucagina alirsin::))))kizlar yarin 4te asilamam var.ne kadar suruyor?catalda yapiyorlar degil mi?
ben kendimi kastettim bacımmmm. bu 3. ve son asılamam. diğer aşılamamda da 2 yumoştu. tutmadı. şimdi de 3yumoşum var. . üçüz olmaz biri tutsun derken kendimi kast ettim...o kadar cok hayal kırıklığı var ki....ikiz isterim de beni bulmaz gibi gelio((
kizlar yarin 4te asilamam var.ne kadar suruyor?catalda yapiyorlar degil mi?
Ocak ayının başından beri bekliyorum belki ocakta aşılama olacaklardan biri konu açar diye açan olmayınca iş başa düştü...
ocak 2014 te 2. Aşılamamı olacağım. İğnelere 31 aralıkta başladım ilk kontrolüm bugün 6 ocaktaydı. Sadece sağ yumurtalığımda bir tek yumurta gelişmiş 11 mm. İlk aşışamamı 6 kasımda olmuştum maalesef tutmadı... Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
merhaba kızlar bende bugün 12 de 2. aşılamamı oldum evde dinleniyorum inşallah tutar gerçi eşimin değerleri yine düşük çıktı olmazsa tüp bebek deneyeceğiz.. şimdi önümde koskocaaaa 14 gün var nasıl geçecek bu günler ..... inşallah peş peşe hamiş haberleri alırız
canım bende senle aynı durumdayım 6 ocakta saat 12:30a doğru 2. aşılamamı oldum benim eşiminde sperm değerleri düşük ve bunda da tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz hayırlısı olur inşallah mutlu güzel haberler alırız bende şimdiden beklemekten sıkıldım doğrusu :26:
kızlar sonunda asılamam oldu:) cok korkuyordum ama o alet canımı yaktı azıcık sonrasında bır sey hıssetmedim..şuan kasık agrımvar ama cok değıl..bır de doktor 100 mg progestan verdi alttan olacakmıs sanırım ama reçetede agızdan dıor bilemedim.yanlıs mı anladım acaba dıye dusunuyorum..
kızlar sonunda asılamam oldu:) cok korkuyordum ama o alet canımı yaktı azıcık sonrasında bır sey hıssetmedim..şuan kasık agrımvar ama cok değıl..bır de doktor 100 mg progestan verdi alttan olacakmıs sanırım ama reçetede agızdan dıor bilemedim.yanlıs mı anladım acaba dıye dusunuyorum..
6 yumurtayla benim dr asilama yapmio. Hatta bana 4un uzeri olursa tup bebege gecerim demistii.cogul gebelik riski nedeniyle.tup bebiste kac yumos koyuosunuz hocam dedim.yasin 35 alti old. Icin tek koyacam dedikızlar benimde 6 yumoşum var.3 sağda 3 solda.2 tanesi 20 yi geçmiş.diğerleri18 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?