Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım cnm bende dün progestana başladım bide dünden beri kan sulandırıcı igneye başladım 10 gün yapacam inşş. cnm pozitif sonuç alırız hepimiz

İnş. cnm ama sanki adet belirtilerimde başladı kızlar siz aşılamadan sonra hangi ilacları kullanmaya başladınız

Adet belirtileri bu kadar erken baslamaz bence. ben hicbir ilac kullanmiorum dr kendi halime birakti::))) daha onceki iki asilamada da jel kullanmistim.

heyacan zaten cook ama canım cok az ondan korkuyorum ..bır de umutlanıp hayal kırıklığı yasamaktan tabı...
Daha şimdiden umutsuzluğa kapılma canım. Umudumuz olmazsa biz bu süreci atlatamayız ki. Umut edeceğiz, dua edeceğiz. gerisini Allah' a bırakacağız. Aşılama zaten gayet basit bir işlem. Alttan muayene oluyormuşsun gibi. Ben sadece o ince hortumu sevmiyorum. Ama napalım bebelerimiz ordan geçecekler.Hayırlı haberler ver bize inşallah.

Bwnim de uc yumos var ikiz de isterim ama biri olsun o da yeterrrr..ucuz tutmaz sanmiom birini bile bulamazken....hayirlisi kizlarrrrr insallah pesi pesine 2014 un bebisleri gelecekkk[/QUOTE]

Fazlasında gözümüz yok zaten canım. Ama bilirsin aşılamada öyle bir ihtimal var. Kendimizi avutuyoruz işte

İnş. cnm ama sanki adet belirtilerimde başladı kızlar siz aşılamadan sonra hangi ilacları kullanmaya başladınız

Çatlatma iğnesi olmuşsundur mutlaka. arada kaçırmış olabilirim. Onun içinde hcg olduğu için belirtilerin normal.
Ben ilk aşılamamda sadece günde 3 kere progestan kullanmıştım hap olarak.

aşılama olacağım da kesin değil.olursam yarın 2 gün sonra olacağım.ya akıntım falan yok.sanırım büyüyor ya da yarın falan çatlayacak.sol tarafım ağrıyor ama ilk kez

ben kendimi kastettim bacımmmm. bu 3. ve son asılamam. diğer aşılamamda da 2 yumoştu. tutmadı. şimdi de 3yumoşum var. . üçüz olmaz biri tutsun derken kendimi kast ettim...o kadar cok hayal kırıklığı var ki....ikiz isterim de beni bulmaz gibi gelio((

evet cnm zaten ben de öyle düşünüyorum dua ederken işlem biter.cefa olmadan sefası olmuyor malesef...inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder...umut son gaz diyelim :))) dualarınızı bekliyorum..

kizlar yarin 4te asilamam var.ne kadar suruyor?catalda yapiyorlar degil mi?

kızlar sonunda asılamam oldu:) cok korkuyordum ama o alet canımı yaktı azıcık sonrasında bır sey hıssetmedim..şuan kasık agrımvar ama cok değıl..bır de doktor 100 mg progestan verdi alttan olacakmıs sanırım ama reçetede agızdan dıor bilemedim.yanlıs mı anladım acaba dıye dusunuyorum..

Biliyorum canım. Beni de bulmaz ama umut dünyası işte. Benim ilk aşılamamda 10 yumurtam vardı. Olmayınca olmuyor.
Bazen kendimi fazla kaptırıyorum galiba ben. Sonra da hayal kırıklığı dediğin gibi :)

Hayırlı olsun canım. Beni doğumhaneye indirmişti doktor.ÇAtalda yapılmıştı, işlem 5-10 dk bir şey sürmüştü. Sonra yarım saat yatmıştım.

kızlar merhaba bende 6 ocakta 2. aşılamamı oldum 2 tane yumurtam vardı biri sağda biri solda 15.5 ve 19.5 mm idi 2side çatladı aşılama günü. bakalım şimdi 17 ocağı bekliyorum test için hayırlıysa olsun inşallah rabbim hepimize çifter çifter nasip etsin inşallah :)

ocak 2014 te 2. Aşılamamı olacağım. İğnelere 31 aralıkta başladım ilk kontrolüm bugün 6 ocaktaydı. Sadece sağ yumurtalığımda bir tek yumurta gelişmiş 11 mm. İlk aşışamamı 6 kasımda olmuştum maalesef tutmadı... Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]

canım bende senle aynı durumdayım 6 ocakta saat 12:30a doğru 2. aşılamamı oldum benim eşiminde sperm değerleri düşük ve bunda da tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz hayırlısı olur inşallah mutlu güzel haberler alırız bende şimdiden beklemekten sıkıldım doğrusu :26:

canım senle durumumuz aynı ve aynı gün sonuç alacağız inşallah pozitiftir kendimi çok kaptırmıyorum çünkü eşimin en son değeride iyi değildi doktor olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi ama belli olmaz da dedi netten çok araştırdım bizim durumda olupda aşılamayla tutanlar var inşallah bizimkilerde tutmuştur . bugün 3 gün bitiyor hiç bişey hissediyormusun benim arada bi kasık ağrım oluyor geçiyor

canım geçmiş olsun inşallah ilk seferinde tutar şimdi en zor kısmı sabırla beklemek gerekli 15 gün rabbim sabır versin sonunda da pozitifi göstersin inş.

kızlar benimde 6 yumoşum var.3 sağda 3 solda.2 tanesi 20 yi geçmiş.diğerleri18 falan

Yok canım doğru anlamışsın alttan koyacaksın bebeğin tutunmasına yardımcı olduğu için alttan konuyor:))))

,

kızlar bende bugün doktora gittim gonal f başlıyorum yarın siz kaç ünite ile başlamıştınız yazamısınız? :44:

kızlar benimde 6 yumoşum var.3 sağda 3 solda.2 tanesi 20 yi geçmiş.diğerleri18 falan
6 yumurtayla benim dr asilama yapmio. Hatta bana 4un uzeri olursa tup bebege gecerim demistii.cogul gebelik riski nedeniyle.tup bebiste kac yumos koyuosunuz hocam dedim.yasin 35 alti old. Icin tek koyacam dedi(hayirlisi arkadaslar hepimiz icin bi de benim dr asilamam tutmazsa hemen o ay tup yapmio bir ay bekle ilaclarin etkisi gecsin ole yaparim dedi((offf ya artik beklemek istemiorummm(( bir de asilama oncesi hemsireyle dertlesioduk sizinle de paylasmak isterim.tup bebege gelen bayanin o ay tek yumurtasi oluo baska yumurta gelismio bu nedenle dr tup bebegi iptal edio ve aşilamaya karar verio. Veee sonuc tek yumurta ile hamisssss oluo::))) ben duyunca ne buyuksun allahim dedim,bize de nasip olsun insallah arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…