Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah canım tüm duaların kabul olur.... benimde perşembe 2. kontrolüm var ve tahminime göre pazartesi aşılamamı olurum...

Resmen uzman olucam yakında bu işlerde:)))) Zaten Üniversitede akademisyenim bu işlere uzak değilim Biyoloji nede olsa ama tüm tıp terminolojisi öğrendim resmen:)))))))

canım merak ettiğin birşeyler varsa sor seve seve bildiğimiz kadar bilgileri paylaşırız...
çok teşekkür ederim yarın inşallah doktora gideceğim eğer aklıma takılanlar olursa sizlerden destek alırım şimdilik sadece heyecan var

Bana doktorum progesteron hormonu iceren o ilaclardan vermedi. Diger ikisinde jel kullanmistim. Bu sefer tutunsun die bi ilac.yok. progesteron hormonu seviyesi olculuo muymus hic duymadim. Sadece 12. Gunden itibaren beta hcg die biliom.

Ne guzel soylemissin evimin bebek kokusuna ihtiyaci var die::)) ben de koşan pitir pitir ayak seslerini duydugum bebekler istiom::))) allahim hayirlisiyla nasip eder insallahhhh....kolay gelsin. Yumoslarin istediginiz sayiya ve buyukluge ulassin insallah.

Hayırlı olsun canım. Pazartesi senin için büyük gün desene.
Valla uzman olduk okuya okuya, yaşaya yaşaya :) Doktor bir şey söyleyecek oluyor he ben biliyorum onu deyip sözünü kesiyorum adamın ne sinir bi durum dr için :) Ama ne yapalım çok heyecanlıyız, sabırlıyız ve bu işlerden artık kafayı yiyeceğiz :)

Bebekler dedin Allah söyletmiş olsun inşallah. İkizlerin gelirse görürsün :)
Dün doktor bana çok yumurta olmaması lazım dedi. Olsun dedim ben ikiz istiyorum.Üçüz olursa ne yapıcan dedi. Dedim allah kerim ona da bakarız şu saatten sonra sayı seçemem

offf yarın sabaah asılamam var..cok korkuyrummm...((

Öncelikle hayırlı olsun canım. Neden korkuyorsun ne güzel işte. Bebeğine kavuşmana çok az kaldı belki de.
İyi düşün iyi olsun. Benim daha önümde kaç günüm var. Zaman bir an önce geçsin istiyorum.

heyacan zaten cook ama canım cok az ondan korkuyorum ..bır de umutlanıp hayal kırıklığı yasamaktan tabı...

heyacan zaten cook ama canım cok az ondan korkuyorum ..bır de umutlanıp hayal kırıklığı yasamaktan tabı...
Hatice asilama korku gerektirecek bi islem deil. Alttan muayene ama isin icine bikac alet girio. Dua ediom ben o asamada mesgulum yani. Dr ne yapio pek dikkat etmiom. Kasarsam istedigimiz sonucu alamayiz die korkarim. Ne kadar caba emek var isin icinde. Sonra da sunu dusunuom sonucta bebeme ulasacaksa bu yol ben sıkıntısına raziyim.bir de yapacak bisey yok. Normal yolla hamile kalamadik ki:((hayal kirikligi yasamaktan ben de korkuom ama sonunun iyi olmasini dileyerek bu yola cikiorum. Cunku evimde bebeklerim kosssun oynasin istiom:))) yicem onlari::))) anneyi cok beklettiler(((

Bebekler dedin Allah söyletmiş olsun inşallah. İkizlerin gelirse görürsün :)
Dün doktor bana çok yumurta olmaması lazım dedi. Olsun dedim ben ikiz istiyorum.Üçüz olursa ne yapıcan dedi. Dedim allah kerim ona da bakarız şu saatten sonra sayı seçemem
[/QUOTE]
Bwnim de uc yumos var ikiz de isterim ama biri olsun o da yeterrrr..ucuz tutmaz sanmiom birini bile bulamazken....hayirlisi kizlarrrrr insallah pesi pesine 2014 un bebisleri gelecekkk

merhaba

benim de yarinki kontrolun sonucunda asilama olma durumum var.
pkoluyum.puregon vurdum 5 gun.6 yumurtqm var 14-16mm lerde hepsi.yarin belli olacak bakalim.ama su an sol tarafim agrio.acaba catlayacakmi kendiliginden bilmiorum.bu aksami degerlendirsek mi acaba

kızlar dün aşılamamı oldum bugün kasıklarımda ağrı devam ediyor özellikle sol taraf orda 3 yumurta olmuştu sağda bir acaba aşılamdan dolayımı ağrıyor yada bugün mü çatladı...

canım doktorum o testten bahsetmedi ama vajinal jel verdi 15 gün kullanımlık ben test gününe kadar kullanacağım yanı 12 gün sonra testte belli olur dediler onun için fazla kullanmak istemiyorum inşallah tutmuştur şu anda hücreler bölünüyordur inş.

Bana doktorum progesteron hormonu iceren o ilaclardan vermedi. Diger ikisinde jel kullanmistim. Bu sefer tutunsun die bi ilac.yok. progesteron hormonu seviyesi olculuo muymus hic duymadim. Sadece 12. Gunden itibaren beta hcg die biliom.

Canım benim doktorum yumurtam çatlamış mı diye garanti altına almak için 21. gün yani aşılamadan tahmini 6-7 gün sonra progesteron bakıyor kandan 12-15 günler arası beta hcG bakıyor yine kandan.... Benim bildiklerim bunlar ama doktordan doktora uygulamalar değişiyor...

Merhaba kýzlar bende 2 ocakta aþýlama oldum ama benim hiç ümidim yok

Son düzenleme:
Aşılama hangi durumlarda isteniliyor arkadaşlar ??

Bu bilgiler işine yarar umarım canım:)))

Aşılama Hangi Durumlarda Uygulanır (IUI) Hakkında Ön Bilgi.

Aşılama pek çok infertilite durumlarında uygulaması kolay, pratik, nispeten ekonomik ve risksiz bir işlem olduğu için pek çok durumda ilk tercih edilen yöntemdir.

En sıklıkla:

1. Düşük sperm sayı veya hareketlilik oranı (Erkek faktörü).
2. Endometriosis.
3. Açıklanamayan İnfertilite
4. Rahim Ağzına ait problemler.
5. Sperme karşı antikor varlığı (İmmünolojik İnfertilite).
6. Kadında yumurtlamanın olmaması veya yetersiz olması ( Ovulatuar Faktör ).
7. Cinsel işlev bozuklukları

Aşılama tüm bu durumlarda tercih edilen bir yöntemdir. Ejakülasyon (boşalma) sorunu olan erkeklerde de aşılama zaman zaman başvurulan bir yöntemdir. Boşalma problemlerine şeker hastalığı, multiple sclerosis, travma, retrograd ejakülasyon dediğimiz idrar torbasına spermlerin boşaldığı hastalık, mesane boynu operasyonları, kullanılan bazı ilaçlar sebep olabilir.Aşılama her ne kadar basit bir işlem gibi görülse de mutlaka bu konuda tecrübeli bir jinekolog tarafından yapılmasında fayda vardır.

Canım aşılama öncesi 3 günlük cinsel perhiz veriliyor ya ona denk gelmiyorsa şansınızı deneyin ben kasımda aşılama yaptırırken forumda regl olmayı bekleyen ve aşılama için sabırsızlanan bir arkadaş kendiliğinden hamile kalmıştı. Herşey kısmet denemek lazım:))))

,

İnş. cnm ama sanki adet belirtilerimde başladı kızlar siz aşılamadan sonra hangi ilacları kullanmaya başladınız

ismi progestan olan ve progesteron içerikli büyükçe bir hapı vajinama yerleştirdim doktor tavsiyesi üzerine hamile olmadığım netleşene kadar. Progesteron hormonu bebeğin rahim duvarı olan endometriyuma tutunması için gerekli bir hormon takviye yapmak gerekiyor sanıyorsam. bazı doktorlar ise jel veriyorlar yine progesteron içerikli:))))

<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…