10 gün sonra ikinci aşılamamı ve inşallah son aşılamamı olacağım.
Pcos hastasıyım. Bugün iğnelere başladık. Gonal f 450 kullanıyorum.
Daha önce OHSS yaşadığım için doktorum 37,5'tan başlattı. Doz çok düşük ama kontrollü gitmek istiyoruz.
Duruma göre daha sonra yükseltecek dozu.
Perşembe ilk kontrolüm var.Heyecanlıyım.Açıkçası korkuyorum da.
Artık evimin bebek kokusuna ihtiyacı var. 6,5 yıllık evliyim.
Rabbim yüzümüze gülsün.Bu ay bizim ayımız olsun inşallah.
çok teşekkür ederim yarın inşallah doktora gideceğim eğer aklıma takılanlar olursa sizlerden destek alırımcanım merak ettiğin birşeyler varsa sor seve seve bildiğimiz kadar bilgileri paylaşırız...
Bana doktorum progesteron hormonu iceren o ilaclardan vermedi. Diger ikisinde jel kullanmistim. Bu sefer tutunsun die bi ilac.yok. progesteron hormonu seviyesi olculuo muymus hic duymadim. Sadece 12. Gunden itibaren beta hcg die biliom.Hadi hayırlısı canım umarım bu topik burada yazan herkese uğurlu gelir herkesin gönlünden geçen olur.... Bizleri habersiz bırakma progesteron ölçüldüğünde ve beta HcG ölçüldüğünde değerlerini yaz....
Ne guzel soylemissin evimin bebek kokusuna ihtiyaci var die::)) ben de koşan pitir pitir ayak seslerini duydugum bebekler istiom::))) allahim hayirlisiyla nasip eder insallahhhh....kolay gelsin. Yumoslarin istediginiz sayiya ve buyukluge ulassin insallah.10 gün sonra ikinci aşılamamı ve inşallah son aşılamamı olacağım.
Pcos hastasıyım. Bugün iğnelere başladık. Gonal f 450 kullanıyorum.
Daha önce OHSS yaşadığım için doktorum 37,5'tan başlattı. Doz çok düşük ama kontrollü gitmek istiyoruz.
Duruma göre daha sonra yükseltecek dozu.
Perşembe ilk kontrolüm var.Heyecanlıyım.Açıkçası korkuyorum da.
Artık evimin bebek kokusuna ihtiyacı var. 6,5 yıllık evliyim.
Rabbim yüzümüze gülsün.Bu ay bizim ayımız olsun inşallah.
İnşallah canım tüm duaların kabul olur.... benimde perşembe 2. kontrolüm var ve tahminime göre pazartesi aşılamamı olurum...
Resmen uzman olucam yakında bu işlerde:)))) Zaten Üniversitede akademisyenim bu işlere uzak değilim Biyoloji nede olsa ama tüm tıp terminolojisi öğrendim resmen:)))))))
Ne guzel soylemissin evimin bebek kokusuna ihtiyaci var die::)) ben de koşan pitir pitir ayak seslerini duydugum bebekler istiom::))) allahim hayirlisiyla nasip eder insallahhhh....kolay gelsin. Yumoslarin istediginiz sayiya ve buyukluge ulassin insallah.
offf yarın sabaah asılamam var..cok korkuyrummm...((
Öncelikle hayırlı olsun canım. Neden korkuyorsun ne güzel işte. Bebeğine kavuşmana çok az kaldı belki de.
İyi düşün iyi olsun. Benim daha önümde kaç günüm var. Zaman bir an önce geçsin istiyorum.
Hatice asilama korku gerektirecek bi islem deil. Alttan muayene ama isin icine bikac alet girio. Dua ediom ben o asamada mesgulum yani. Dr ne yapio pek dikkat etmiom. Kasarsam istedigimiz sonucu alamayiz die korkarim. Ne kadar caba emek var isin icinde. Sonra da sunu dusunuom sonucta bebeme ulasacaksa bu yol ben sıkıntısına raziyim.bir de yapacak bisey yok. Normal yolla hamile kalamadik ki:heyacan zaten cook ama canım cok az ondan korkuyorum ..bır de umutlanıp hayal kırıklığı yasamaktan tabı...
canım doktorum o testten bahsetmedi ama vajinal jel verdi 15 gün kullanımlık ben test gününe kadar kullanacağım yanı 12 gün sonra testte belli olur dediler onun için fazla kullanmak istemiyorum inşallah tutmuştur şu anda hücreler bölünüyordur inş.Birbirimizle konuşarak, fikirlerimizi söyleyerek geçer canım başka türlü geçmiyor.... Hadi hayırlısı senin için aşılamadan bir hafta sonra progesteron bakılıyor genelde bakılırsa değerlerini yaz birde doktorun progesteron hapı verdimi sana vajinal yerleştiriliyor yada jel...
Bana doktorum progesteron hormonu iceren o ilaclardan vermedi. Diger ikisinde jel kullanmistim. Bu sefer tutunsun die bi ilac.yok. progesteron hormonu seviyesi olculuo muymus hic duymadim. Sadece 12. Gunden itibaren beta hcg die biliom.
Aşılama hangi durumlarda isteniliyor arkadaşlar ??
Merhaba kızlar bende 2 ocakta aşılama oldum ama ben hiç ümidim yok
Bozmuyoruz moralleri zeynep:)))) Kısmetse 2014 herkese uğurlu gelecek:)))) Pozitif düşüncelere devam:)))
merhaba
benim de yarinki kontrolun sonucunda asilama olma durumum var.
pkoluyum.puregon vurdum 5 gun.6 yumurtqm var 14-16mm lerde hepsi.yarin belli olacak bakalim.ama su an sol tarafim agrio.acaba catlayacakmi kendiliginden bilmiorum.bu aksami degerlendirsek mi acaba
İnş. cnm ama sanki adet belirtilerimde başladı kızlar siz aşılamadan sonra hangi ilacları kullanmaya başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?