Ocak 2015 Anneleri Buraya :)

SILA_M

Can Oğluslarım :)
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
4.305
760
448
42
Slm kızlar daha yarım saat önce yaptigim adet öncesi gebelik testiyle hamile oldugumu öğrendim:)
Mayis ayinda hamile kalanlar 2015 bebeklerine sahip olucak inşallah hadi bakalım tüm 2015 Ocak ayı annelerini bekliyorum ♥♥♥

halimes = 29 Mart = 3 Ocak
esramusic = 2 Nisan = 7 Ocak
SILA_M = 6 Nisan = 11 Ocak

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu ay nasip olsa da aranızda olabilsek tüm isteyenler olarak hayırlısıyla...

Buraya trasfer olmayi cok istiyoruuuum. Yazayim da ugur getirsin bari soylemistim ama tekrar olsun bebişini saglikla kucagina alman dileğiyle

Son düzenleme:
Insallah kızlar sizleride en kisa zamanda burda görüşürüz. Ben ikinci oglumun hamilelik zamanlarimi burda geçirdim ve cok güzel paylaşımlarla güzel arkadaşlıklar kurmustuk.

Bende varım ama ocakmı emin değilim .. 2 nisan son adet..ocak ilk haftası oluyo galiba :)) en az 10 tane idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı.. Kan testine gidicem iki gün sonra..hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar güzel maşallah o testler pozitifse hamilesin,güzel haberlerini bekliyoruz canım

Oyyy maşallah hosgeldin canım aramiza ne güzel çoğalıyoruz yavas yavas hadi bakalım yokmu artiran ...

Hamisler neler hissediyosunuz vucudunuzdaki degisiklikler neler.Ben son uc gündür agzima doğru dürüst bisey koymadim asiri halsizlik istahsizlik ve kokuya karsi hassaslik var ...
Birde herkes son adet tarihini yazabilir mi liste yapalum :)))

Belimde ve kasıklarımda ağrı var,adet olacakmışım gibi.. Bulantı falan yok ama halsizlik,yorgunluk hissi bayA fazla.. 2 nisan son adet.. Bide galiba biraz korkuyorum😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim o korku degil şaşkınlık benim üçüncü hamileligim bende nile var o saskinlik ve tedirginlik daha cok yeni zamanla slisip butunlesiceksin bebeginle ve bu sefer korku yerini heycana ve saborsizliga birakicak güzel duygular bunlar her anin tadini cikarmaya bak ..

Tahmini dogum tarihin 7 Ocak:))

Kızlar benimde sat 29 mart

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hosgeldin sende 3 kişi olduk hadi bakalim )

Biraz kendinizden bahsedin kaçıncı bebis yas kac anlatin bakslim tanisalim )

Ben Almanya da yasiyorum 31 yaşındayım biri 7 bucuk biride 4 yasinda iki oglum var.benim son adet tarihim 6 ocak aslinda adet öncesi gebelik testiyle öğrendim hamile oldugumu :)

Ben de 27 yaşındayim ilk olcak insallh. İdrar testi ile ogrendim çarşamba günü doktor a gdp her şey i detayli ogrenicem inşallah

Ben de 27 yaşındayim ilk olcak insallh. İdrar testi ile ogrendim çarşamba günü doktor a gdp her şey i detayli ogrenicem inşallah

Bende 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum canım daha cok kucuk ultrason da gozukmez ..
Insallah sonuna kadar sorunsuz bir şekilde gecer hamileliklerimiz ve bebeklerimiz saglikla dogarlar

Bende 30 yaşındayım kızlar, azerbaycanda yaşıyorum bir süredir.. 10 aydır evliğim,nisan ayında bırakmıştık korunmayı ve hemen tuttu çok şükür :) bende perşembe kan testine,haftaya cuma da doktora gideyim diyorum,kese falan anca gözükür heralde..

Ben de 5 yil Azerbaycan da okumustum 2010 da bitirmistim univ.yi.cok özledim oralari

Ben çok sevemedim buraları nedense,komşuluk sıfır..apartman mülteci kampı gibi,her milletten insan var :) Ücretsiz izin alıp geldim eşimin yanına zaten,eylülde döncem duruma göre tekrar gelcem vs ..

merhabalar kadınlar kulübünde ilk günüm daha önceleri sadece formları okuyordum. 7+3 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihi 18 ocak. daha önce bir dış gebelik geçirdim hatırlamak istemediğim hemen ardından bir de 6 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. şimdi güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. her şey nasip mutlaka ama kolay değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…