Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eylulmeb38828431 .!.:
ben istanbul,anadolu yakası
Ben de anadolu yakasinda tüp yaptirmistim.ama hastanesi değiştirmek istiyorum.fakat yine anadolu yakasi olsun istiyorum.medicana ve medipol hakkında bilginiz var mi?

Anadolu yakasını bilmiyorum ama medipolde banu hanım ve mustafa bey var ikisinede cok iyi diyorlar ben su an icin ayni hastanede baska bi dr a yaptırdım aşılama mi ama bir daha ki ne onlara gitmeyi düşünüyorum.Medipolü anadolu yakasinda da var diye biliyorum ama doktorlarini bilemem tabi

Anladim canim tsk ederim..

Meraba kzlar bende ocagin 3 ünde yaptirdm 9 gun oldu ilk gün bikac damla kanamam oldu normaldi olmasi sonraki gunler kasık agrisi flan oldu smdide kasık agrisi ve göguslermde acı ve büyume var hamile miyim sizce

Maltepede dr.erdin ilter var inanlmaz bir doktor akli gdio hastalari icin inanilmaz derecede tatli dilli ve hastayi cok gzel takip icine aliyo gitme frsatin varsa bence gitmelisin
Ben de anadolu yakasinda tüp yaptirmistim.ama hastanesi değiştirmek istiyorum.fakat yine anadolu yakasi olsun istiyorum.medicana ve medipol hakkında bilginiz var mi?

Maltepede dr.erdin ilter var inanlmaz bir doktor akli gdio hastalari icin inanilmaz derecede tatli dilli ve hastayi cok gzel takip icine aliyo gitme frsatin varsa bence gitmelisin
Canim ben il disindan geliyorum.istanbulu çok iyi bilmiyoruz.dolayisiyla o da skinti oluyor.umraniyede hisar hastanesinde yaptirmistim.iki defa.ikisi de tutmayinca doktoru mu degistirsek dedik.

merhabalar...bende 10.01 de ilk aşılamamı yaptırdım.progestana başladım.23ünde test yapılacak. iki gün kasıklarımda ve belimde ağrı oldu.bir de tuvaletimi rahat yapamıyorum baskı oluyo kasıyorum kendimi.bugün biraz daha iyiyim.umarım hepimiz güzel haberler alırız...

Slm arkadaslar ben 4 senedir cocuk istiyorum ve ne yaziki bu zamana kadar olmadi ama sukur bir oglum var 12 yasinda 6.1.15 ilk asilamami yaptirdim dort tane buyuk folikel vardi hepsi 18m ile 20mm arasiymis umarim tutmustur sancilarim oluyor ama baska birsey his etmiyorum ve beklemek cok ama cok kotu birsey hic sabirli degilm baska neye dikkat etmeliyim sizce hamile oldugumu baska nasil anlaya bilirim

Benim de 5. Gün aynı zamanlarda öğreneceğiz. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için. Gaz sancısı evet çok fazla var. Bel ağrısı ve gaz ... İnşallah kavuşuruz bebişlere

Hayırlısıyla tutar inş. bende site site belirti arıyorum ama net bişey yok.sabırsız biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama beklemekten başka çare yok.psikolojik mi bilmiyorum ben göğsümde ağrı olursa hamile olcakmışım gibi hissediyorum.bir senedir deniyorum hiç göğsüm ağrımadı her ay test yaparım yanıltıcı da olsa silik çizgi bile görmedim. hayırlısı bakalım dua etmeye devam..

Insallah hayirlisi olur inanki su an bile gösler
Inanki bende suan vucudumu dinliyorum acaba goslerimde agri varmi yada akintim varmi diye ama yok yok yok

Hayırlı haber
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım en kısa zamanda hepimiz

İnşallah hepimizin gönlğme göre verir. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Aynı gün yaptırmışız inşallah canım hayırlısı olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…