- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi minnak343434
-
bende bağcılar medipole gelmeyi düşünüyorum 2. aşılamadan sonra tüp bebek için nasıl bi yer memnunmusunuz.Bağcılar medipol canım senin hangi hastane
Uzulme cnm birdakine olur insallah cogu kisi 2-4 kez yaptiriyoryorlar ancak oluyor hayirlisiyle olur birdakine ümidini yitirme cnm derin nefes al ve devambenim 2. aşılamam bir dahaki aya kaldı çok üzgünüm
Gunaydinlar kizlar sabahcisiniz masallah :) ben kedi gibi uyumusum bugun birazdan doktirda terminim var lüsütmüsüm biraz almanyada havalar cok cok soguk oldu bi anda hap kulanmayada korkar oldum birde duydumki ada cayi hamileer icin iyi degilmis dogrumu ja
Cok sagol cnmgeçmiş olsun canımm dikkat et burası da çok soğuk valla ayakları sıcak tutmak lazım..
bazı bitki çayları iyi değil diyorlar ama tam bilmiyırm
Ebru hanıma gidiyorum benim ilk aşılamam şu an icin hastaneden de doktorumdanda memnunum bi çok yer tavsiye edildi bize sgk dan faydalanbiliyoruz diye burayi tercih ettik ayni zamanda raporuda hastane çıkarıyorbende bağcılar medipole gelmeyi düşünüyorum 2. aşılamadan sonra tüp bebek için nasıl bi yer memnunmusunuz.
iki hafta sonra gel test yapalm dedi suanki belirtiler yogun gögüs agrisi ve büyüme kasık agrisi arasira baska bisey yok sende neler var?Merhaba canim benim asilamamda 3 ocakta yapildi dr sana ne zamn test yapmani soyledi birde belirtilerin neler
bu sekil olanlar hep adet oluyo amabende 4nde yaptırdım aynı belirtiler bende de var
İlk hafta kasik agrisi vardi bikacgundur arasira oluyor 5.gun kasigima biagri girdi beni iki buklum etti bes on dk surdu ama resmen nefesim kesildi iki gundurde adet agrisi gibi agrilar basladi adetime yaklasik 8 10 gun var gogusler sis ve aci var ben yarin test yaptircam tabi adet filan olmazsamiki hafta sonra gel test yapalm dedi suanki belirtiler yogun gögüs agrisi ve büyüme kasık agrisi arasira baska bisey yok sende neler var?
İnsallah Rabbim bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Aminnngünaydınn
bir kaç gün öncesi veya sonrası olabilir ama 10 gün erken olacağını sanmam.. hamilelik belitileri ile adet öncesi belirtileri aynıymış belki ondandır:) benim 7.günüm aşılamada gaz dışında hiç bir belirtim yok..
aminn inşallah canımmm yarın mı test yapıcaksın ?İnsallah Rabbim bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Aminnn
7 ocakta da benim 2. aşılamam oldu kızlar. aşılamamın 2.gününden itibaren yumurtamın büyüdüğü sağ kasığımda bir şey var ağrıyor sürekli. birde göğüs uçlarım çok hassas ve göğüslerim biraz şiş. ama öyle çok ağrıtacak bi şişlik yok değince sızlıyor sadece o kadar hepimiz için hayırlısı olsun...
İlk hafta kasik agrisi vardi bikacgundur arasira oluyor 5.gun kasigima biagri girdi beni iki buklum etti bes on dk surdu ama resmen nefesim kesildi iki gundurde adet agrisi gibi agrilar basladi adetime yaklasik 8 10 gun var gogusler sis ve aci var ben yarin test yaptircam tabi adet filan olmazsam
Cnm valla asilama yapildigi gunu sayarsak yarin 12.gun varsa zaten kanda belli oluyormus ins burada hamileyimmm demek nasip olur Aminnnaminn inşallah canımmm yarın mı test yapıcaksın hamileyimmbırsızlanıyorum ama erken yapma istemiyorum
İnsallah hamileyizdir canim ii dusunelim sonuc ii ciksinIlk haft benimde agrilarm yogundu ama simdi o kadar yok gögüslerm ayni ama. Diyorum ki benim adet donemimde goguslerm acimaz bu farkli hamile olabilirmiym
Cnm valla asilama yapildigi gunu sayarsak yarin 12.gun varsa zaten kanda belli oluyormus ins burada hamileyimmm demek nasip olur Aminnn
ayy bilmiyorum daha ne düsünücemi cok yoruldm ;(İnsallah hamileyizdir canim ii dusunelim sonuc ii ciksin
Aynen bende cok heyecanliyim :)ayy hadi inşallahhbenim de 12.gün cumartesi oluyor ben de yapsam mı acaba heyecan bastı valla:)
Kac yillik evlisin problem neydi sizinayy bilmiyorum daha ne düsünücemi cok yoruldm ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?