Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canımm dikkat et burası da çok soğuk valla ayakları sıcak tutmak lazım..
bazı bitki çayları iyi değil diyorlar ama tam bilmiyırm

Anlamadigim birsey var kizlar bundan iki gun once acayip sancilarim vardi ilk asilama gununden beli ama su iki gunede birden kesildi acaba neden ne karin agrisi nede bel agrisi sizce normalmi ??

bende bağcılar medipole gelmeyi düşünüyorum 2. aşılamadan sonra tüp bebek için nasıl bi yer memnunmusunuz.
Ebru hanıma gidiyorum benim ilk aşılamam şu an icin hastaneden de doktorumdanda memnunum bi çok yer tavsiye edildi bize sgk dan faydalanbiliyoruz diye burayi tercih ettik ayni zamanda raporuda hastane çıkarıyor

Merhaba canim benim asilamamda 3 ocakta yapildi dr sana ne zamn test yapmani soyledi birde belirtilerin neler
iki hafta sonra gel test yapalm dedi suanki belirtiler yogun gögüs agrisi ve büyüme kasık agrisi arasira baska bisey yok sende neler var?

iki hafta sonra gel test yapalm dedi suanki belirtiler yogun gögüs agrisi ve büyüme kasık agrisi arasira baska bisey yok sende neler var?
İlk hafta kasik agrisi vardi bikacgundur arasira oluyor 5.gun kasigima biagri girdi beni iki buklum etti bes on dk surdu ama resmen nefesim kesildi iki gundurde adet agrisi gibi agrilar basladi adetime yaklasik 8 10 gun var gogusler sis ve aci var ben yarin test yaptircam tabi adet filan olmazsam

İnsallah Rabbim bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Aminnn

7 ocakta da benim 2. aşılamam oldu kızlar. aşılamamın 2.gününden itibaren yumurtamın büyüdüğü sağ kasığımda bir şey var ağrıyor sürekli. birde göğüs uçlarım çok hassas ve göğüslerim biraz şiş. ama öyle çok ağrıtacak bi şişlik yok değince sızlıyor sadece o kadar hepimiz için hayırlısı olsun...

inşallah kavusuruz bebişlerimize..
benim de 6 ocak da asılamam oldu yaklasık aynı tarihlerde ögrencez sonuclarımızı.. inşallah rabbim ol der ve olur..

Ilk haft benimde agrilarm yogundu ama simdi o kadar yok gögüslerm ayni ama. Diyorum ki benim adet donemimde goguslerm acimaz bu farkli hamile olabilirmiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…