- 20 Kasım 2014
- 90
- 71
- 23
- Konu Sahibi minnak343434
-
İnşallah sonucu bekliyoruz canım hayırlısı olsun inşallahilk aşılamamı bugün oldum inş tutar çok heyecanlıyım
İnşallah iyi haberlerini alırız canımMerhaba kizlar ocakta degil ama aralik30 da ilk asilamam yapildi. Bekliyoruumm bakalim nolacak.
daha test yapmadın mı ???
İnşallah iyi haberlerini alırız canım
Canim ben il disindan geliyorum.istanbulu çok iyi bilmiyoruz.dolayisiyla o da skinti oluyor.umraniyede hisar hastanesinde yaptirmistim.iki defa.ikisi de tutmayinca doktoru mu degistirsek dedik.
bende 4nde yaptırdım aynı belirtiler bende de varMeraba kzlar bende ocagin 3 ünde yaptirdm 9 gun oldu ilk gün bikac damla kanamam oldu normaldi olmasi sonraki gunler kasık agrisi flan oldu smdide kasık agrisi ve göguslermde acı ve büyume var hamile miyim sizce
Benim de 5. Gün aynı zamanlarda öğreneceğiz. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için. Gaz sancısı evet çok fazla var. Bel ağrısı ve gaz ... İnşallah kavuşuruz bebişlere
Slm arkadaslar ben 4 senedir cocuk istiyorum ve ne yaziki bu zamana kadar olmadi ama sukur bir oglum var 12 yasinda 6.1.15 ilk asilamami yaptirdim dort tane buyuk folikel vardi hepsi 18m ile 20mm arasiymis umarim tutmustur sancilarim oluyor ama baska birsey his etmiyorum ve beklemek cok ama cok kotu birsey hic sabirli degilm baska neye dikkat etmeliyim sizce hamile oldugumu baska nasil anlaya bilirim
Merhaba canim benim asilamamda 3 ocakta yapildi dr sana ne zamn test yapmani soyledi birde belirtilerin nelerMeraba kzlar bende ocagin 3 ünde yaptirdm 9 gun oldu ilk gün bikac damla kanamam oldu normaldi olmasi sonraki gunler kasık agrisi flan oldu smdide kasık agrisi ve göguslermde acı ve büyume var hamile miyim sizce
Kizlar gunaydin size bir sorum olacak gonal f yada catlatma ignesi adetimi gunumde once getirirmi benim on gunum var nerdeyse ama adet agrisi gibi agrim var asilamada 11 .gunum
Gunaydinlar kizlar sabahcisiniz masallah :) ben kedi gibi uyumusum bugun birazdan doktirda terminim var lüsütmüsüm biraz almanyada havalar cok cok soguk oldu bi anda hap kulanmayada korkar oldum birde duydumki ada cayi hamileer icin iyi degilmis dogrumu jagünaydın bende aynı gün yaptırdım bende de pek bir belirti yok aslında bir de zaten bebek rahme düşmeden belirti olmazmıs o da 7 günü bulurmus yani belirtimiz olcaksa da bgnde sonra olabilir
merhaba canım. bende 30 aralıkta yaptırdım aşılamamı.aynı kaderı paylaşıyoruz suan. belirtin varmı senın. hesaplamalarına göre adet gunun ne zaman .benım bugun gunum..bikaç gün daha beklemek istiyorum. bı yandanda adet olacakmısım gibi fena agrı oluyor karnıma.inş. kırmızıları gormem.ikinci aşılamam buMerhaba kizlar ocakta degil ama aralik30 da ilk asilamam yapildi. Bekliyoruumm bakalim nolacak.
Insalla cnm rabim guzel haberler nasip eder hepimize okdar iyi olduki bura en azindan hepimiz birlikte zamanimiz konusa biliyoruz erken testler oluyormus ondan adet gununden 4 once test yapa biliyormusun :)merhaba canım. bende 30 aralıkta yaptırdım aşılamamı.aynı kaderı paylaşıyoruz suan. belirtin varmı senın. hesaplamalarına göre adet gunun ne zaman .benım bugun gunum..bikaç gün daha beklemek istiyorum. bı yandanda adet olacakmısım gibi fena agrı oluyor karnıma.inş. kırmızıları gormem.ikinci aşılamam bu
Aminnnnn rabim insallah sag saglim nasip eder bize kesin soyle ama hadi rabim yardimcin olsunkızlar dua edin nolur .bugun yarın test yaptırmam gerek.tabiki adet olmazsam.karın ağrım var ama ıkı gundur. 2.aşılamam. inş.hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız hayırlı ve tez zamanda
okul çıkışı bi erken gebelık testi bide normal test alıp birini akşam birini sabah yapıp,sabahta kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama.. tabi hersey adet olmamaya bağlıInsalla cnm rabim guzel haberler nasip eder hepimize okdar iyi olduki bura en azindan hepimiz birlikte zamanimiz konusa biliyoruz erken testler oluyormus ondan adet gununden 4 once test yapa biliyormusun :)
Hadi bakalim sabirsizlikla bekliyorum rabim herseyin hayirlisini nasip etsin :)okul çıkışı bi erken gebelık testi bide normal test alıp birini akşam birini sabah yapıp,sabahta kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama.. tabi hersey adet olmamaya bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?