Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben de ayın 4nde yaptırdım bugun 9.günüm ara ara kasıl agrılarım oluyor göğüslerim acımıyor ama sızlıyor.Bir de çok sık tuvalete çıkıyorum.Be belirtiler bende 1-2 gündür var.Ayrıca progestan kullandığım için galiba çok sık acıkıyorum :) hepimiz için hayırlısı

Benim de 5. Gün aynı zamanlarda öğreneceğiz. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için. Gaz sancısı evet çok fazla var. Bel ağrısı ve gaz ... İnşallah kavuşuruz bebişlere

günaydın bana doktor 20sine kadar olmazsan yaptır dedi ama 17sinde fln yaptırsam cıkmaz mı acaba ?
bel agrım ilk günlerdeydi, sadece gaz kaldı bnde.. bir de akıntı inşallah canım sen ne zaman test ypıcaksın

günaydın bende aynı gün yaptırdım bende de pek bir belirti yok aslında bir de zaten bebek rahme düşmeden belirti olmazmıs o da 7 günü bulurmus yani belirtimiz olcaksa da bgnde sonra olabilir

Meraba kzlar bende ocagin 3 ünde yaptirdm 9 gun oldu ilk gün bikac damla kanamam oldu normaldi olmasi sonraki gunler kasık agrisi flan oldu smdide kasık agrisi ve göguslermde acı ve büyume var hamile miyim sizce
Merhaba canim benim asilamamda 3 ocakta yapildi dr sana ne zamn test yapmani soyledi birde belirtilerin neler

Kizlar gunaydin size bir sorum olacak gonal f yada catlatma ignesi adetimi gunumde once getirirmi benim on gunum var nerdeyse ama adet agrisi gibi agrim var asilamada 11 .gunum

Kizlar gunaydin size bir sorum olacak gonal f yada catlatma ignesi adetimi gunumde once getirirmi benim on gunum var nerdeyse ama adet agrisi gibi agrim var asilamada 11 .gunum

günaydınn
bir kaç gün öncesi veya sonrası olabilir ama 10 gün erken olacağını sanmam.. hamilelik belitileri ile adet öncesi belirtileri aynıymış belki ondandır:) benim 7.günüm aşılamada gaz dışında hiç bir belirtim yok..

günaydın bende aynı gün yaptırdım bende de pek bir belirti yok aslında bir de zaten bebek rahme düşmeden belirti olmazmıs o da 7 günü bulurmus yani belirtimiz olcaksa da bgnde sonra olabilir
Gunaydinlar kizlar sabahcisiniz masallah :) ben kedi gibi uyumusum bugun birazdan doktirda terminim var lüsütmüsüm biraz almanyada havalar cok cok soguk oldu bi anda hap kulanmayada korkar oldum birde duydumki ada cayi hamileer icin iyi degilmis dogrumu ja

Merhaba kizlar ocakta degil ama aralik30 da ilk asilamam yapildi. Bekliyoruumm bakalim nolacak.
merhaba canım. bende 30 aralıkta yaptırdım aşılamamı.aynı kaderı paylaşıyoruz suan. belirtin varmı senın. hesaplamalarına göre adet gunun ne zaman .benım bugun gunum..bikaç gün daha beklemek istiyorum. bı yandanda adet olacakmısım gibi fena agrı oluyor karnıma.inş. kırmızıları gormem.ikinci aşılamam bu

kızlar dua edin nolur .bugun yarın test yaptırmam gerek.tabiki adet olmazsam.karın ağrım var ama ıkı gundur. 2.aşılamam. inş.hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız hayırlı ve tez zamanda

Insalla cnm rabim guzel haberler nasip eder hepimize okdar iyi olduki bura en azindan hepimiz birlikte zamanimiz konusa biliyoruz erken testler oluyormus ondan adet gununden 4 once test yapa biliyormusun :)

Aminnnnn rabim insallah sag saglim nasip eder bize kesin soyle ama hadi rabim yardimcin olsun

Insalla cnm rabim guzel haberler nasip eder hepimize okdar iyi olduki bura en azindan hepimiz birlikte zamanimiz konusa biliyoruz erken testler oluyormus ondan adet gununden 4 once test yapa biliyormusun :)
okul çıkışı bi erken gebelık testi bide normal test alıp birini akşam birini sabah yapıp,sabahta kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama.. tabi hersey adet olmamaya bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…