- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi minnak343434
- #1.781
Ooo oyy canım çok sevindim çook güzel bi haber. .Tebrikler. .Kizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo oyy canım çok sevindim çook güzel bi haber. .Tebrikler. .Kizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
Canım çok çok sevindim Inş sağlıklı hamilelik gecirirsin darısı bizlere inşallahKizlar bugun 11. Gunummmm ve beta hcg 16.90 .... 2 gun once 0.89 duuuuuuu.ilk asilamammmm hamilemymmm
Edirnede oldum ozel muayehanede dr aydn kayada. 60ml sperm yuzde 80 hareketli enjekte edildi.tek yumrta ile adetmn 6.gunu asilamami oldum canim.Tedavini nerede oldun? Kaçıncı gün oldun? Sperm sayısı vs vs biraz yazsana arkadaşım meraktayım bea. Benimde bugün 12.günüm, pzt 14 olacak test yapıtırıcam hayırlısıyla :)
Canim cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin... bize de dua et hamilerin dualari kabul olurmus..Edirnede oldum ozel muayehanede dr aydn kayada. 60ml sperm yuzde 80 hareketli enjekte edildi.tek yumrta ile adetmn 6.gunu asilamami oldum canim.
Hsg canım aramıza. Canım ben kendimden özet geceyim sana ben aşılama olmadan önce eşimin sperm sayısına falan baktı sorun yok dedi bende kan verdim kan da herşey temiz çıktı ve bana yumurta takibine başladı yumurta tembelliği varmış bu yüzden puregon iğne yazmıştı hergün iğneyi yapıyordum 3 günde bi yumurta takibine gidiyordum yumurtalarim gelistikten sonra catlatma iğnesi olup 3 uncu gün aşılama oldum malesef Allah nasip kısmet etmedi asilamam tutmadı bu sefer normal yolla denemeye karar verdim yine iğne yazdı ve yumurtam tek bi tanesi de olsa baya bi gelişmişti tekrar yine catlatma iğnesi vurdum su an calismalardayim canım doktorun sana yumurtalarının iyi olduğunu soyledi mi hemen aşılama için gün vermiste, inşallah bir sorunun yoktur ve asilaman tutar sende güzel haberler verirsin bize tekrardan hoşgeldin sefa getirdin canım arkadaşımmerhaba bn yeni katıldım aranıza bnde aşılama olcam inş ama sadece kan verdim ve eşim test oldu ve doktor ayın 27 sine gün verdi nolcak şimdi bidahaki adetine yetişir dedi ama ne olacağını sölemedi doktor tecrubenizden bnde faydalansam çok merak ediyorum neler oluyo die allahım isteyen herkeze evlat nasip etsin bnada nasip etsin inş cvplarınızı bekliorum![]()
Hoşgeldin. hangi hastaneye gidiyorsun?merhaba bn yeni katıldım aranıza bnde aşılama olcam inş ama sadece kan verdim ve eşim test oldu ve doktor ayın 27 sine gün verdi nolcak şimdi bidahaki adetine yetişir dedi ama ne olacağını sölemedi doktor tecrubenizden bnde faydalansam çok merak ediyorum neler oluyo die allahım isteyen herkeze evlat nasip etsin bnada nasip etsin inş cvplarınızı bekliorum![]()
günaydın senemcim :)Bu sizler için hepinize canım arkadaşlarım yeni katılan arkadaslar sizler içinde ınş hepimiz burda güzel haberlerimizi veririz Allahdan dileğim hepimizin peş peşe bebisleri olur iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1416345
hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah meleğin. çok sevindim :)Edirnede oldum ozel muayehanede dr aydn kayada. 60ml sperm yuzde 80 hareketli enjekte edildi.tek yumrta ile adetmn 6.gunu asilamami oldum canim.
Çok teşekkürler. Tıpkı Eski forumlarda olduğu üzere, bizim gibi yazıp da hamile kalmayan kimse kalmaz inşallah.Bu sizler için hepinize canım arkadaşlarım yeni katılan arkadaslar sizler içinde ınş hepimiz burda güzel haberlerimizi veririz Allahdan dileğim hepimizin peş peşe bebisleri olur iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1416345
Amin inşallah senin de ikinciye güzel haberin gelir. Hoşgeldin..Slm kızlar bu sayfayı yeni gördüm hepiniz hayırlı güzel haberler alırsınız inş. Beni de kabul ederseniz sevinirim bende 2. aşılamamı oldum çarşamba günü, daha önceki aşılamam sonucunda 11 hafta sonunda küretaj olmak zorunda kalmıştım..
Hoşgeldin cnm ben de senin gibi yeniyim martta asilama yapilacak ins guzel haberler alırız kac yil beklediniz pekimerhaba bn yeni katıldım aranıza bnde aşılama olcam inş ama sadece kan verdim ve eşim test oldu ve doktor ayın 27 sine gün verdi nolcak şimdi bidahaki adetine yetişir dedi ama ne olacağını sölemedi doktor tecrubenizden bnde faydalansam çok merak ediyorum neler oluyo die allahım isteyen herkeze evlat nasip etsin bnada nasip etsin inş cvplarınızı bekliorum![]()
hoş geldin cnm, inşallah bu sefer tutar da bebişin sana gelir :)Slm kızlar bu sayfayı yeni gördüm hepiniz hayırlı güzel haberler alırsınız inş. Beni de kabul ederseniz sevinirim bende 2. aşılamamı oldum çarşamba günü, daha önceki aşılamam sonucunda 11 hafta sonunda küretaj olmak zorunda kalmıştım..