Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Adet olduysan da takma hayırlısı olsun canım RABBİM en güzelini en hayırlısını nasip etsin AMİN ECMAİN İNŞAALLAH 🤲🏽🌸🦋

Büşraaaa sabah beri mesajları okuyorum çok mutlu olmuştum ama ben inanıyorum çok yakında anne olacağız ben memlekete gelmiştim iyi denk geldi hiç düşünme buraya gelme fırsatım bile olmadı hâlâ da adet olmadım bende 12.gün kan vermiştim yarın geri dönüyorum yine gitmeden versem mi orda mı versem bilmiyorum

Büşraaaa sabah beri mesajları okuyorum çok mutlu olmuştum ama ben inanıyorum çok yakında anne olacağız ben memlekete gelmiştim iyi denk geldi hiç düşünme buraya gelme fırsatım bile olmadı hâlâ da adet olmadım bende 12.gün kan vermiştim yarın geri dönüyorum yine gitmeden versem mi orda mı versem bilmiyorum
Merhaba tedavi mi yaptınız yumurta catlatma ignesi mi vurdunuz

Merhaba tedavi mi yaptınız yumurta catlatma ignesi mi vurdunuz
Merhaba aşılama oldum 25 temmuzda doktorum 9 Ağustos kan ver demişti ben dayanamayip 6 Ağustosta verdim negatif çıktı hâlâ adet olmadım hiçte adet ağrısı vs yok

Tedavisiz deniycem bu sefer ya vücudumu dinlendiricem , bekle biraz daha adet geçsin öyle yap yavrum

Back
X