- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi minnak343434
- #1.821
yapıldı canım tutmadı.. o yüzden hsg istedi dr :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gebelik için kan verirken aç tok farkedermi
sağol canım bi aksilik çıkmazsa yarın 13. günüm gidip sonucu öğreneceğizfarketmiyor canım... aç tok hepsi aynı... ama devlet hastanesinde yaptaracaksan veya özelde sabahtan ver öğlene kadar ancak çıkıyor. öğleden sonra gidersen ertesi güne sarkar
sağol canım bi aksilik çıkmazsa yarın 13. günüm gidip sonucu öğreneceğiz
Yok yok çok güzel ve sabırla anlatmışsın ellerine sağlık. Ben de az önce kan verdim hayırlısı bakalım :))Canım arkadaşım Allah dan umut kesilmez sabrın sonu selamettir inşallah yarin çok güzel haber alıp bize haber vereceksin ve inşallah 40 dan bile yüksek cikacak,canım benim bak belki senden yaşça büyük belki yaşça küçük yada yasitinimdir canım benim kaç senedir bebek istiyorsun ben 7 senedir uğraşıyorum ilk evlendigim zamandan beri Allah kısmet nasip etmedikçe biz kullarin isyan etmesi değil sabretmesi gerekiyor moral bozma stres yapma kendini yorma herşeyi akışına bırak bak ben şahsen her zaman halime şükrediyorum demekki Allahın bildiği var Rabbim elbet birgün benimde yüzümü güldürecek belki 10-15 sene sonrada bebegim olur kim bilir ki Allah dan başka kimse bilemez ama her zaman halime şükretmeyi bırakmam beni gören diyor ki sanki hiç istemiyorsun bi bebeğin olmasını hayata gulumseyerek bakıyorsun herşeyi akışına birakmissin diyorlar oyle de yapıyorum herseyi akışına bırakmış Allah dan ümit kesilmez sabırla bekliyorum elbet birgün benim sizin isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatlarımız olacak buna eminim ya bu gun ya başka bi gün İNŞALLAH canım biraz uzun ve sıkıcı oldu sanirsam
Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsn. sendede pcos varmıydı?amin tşk ederim. ben aşılama olacaktım gonal f e başladım. doktora çatlatma iğnesi için gittiğimde 2 yumurtan var 2 side çatlamış bu ay aşılama iptal 2 ay sonra gel dedi. bizde zaten doktora gitmeden önce ve doktora gittikten sonra ilişkiye devam ettik. aşılama iptal olunca 2 ay bekleyecez diye çok üzüldüm ağladım. ama çok şükür aşılama olmadan hamile kaldım
Sonucu ne zaman alacaksın su an meraktan ne yaptığımı bilmiyorum canım inşallah hayırlı haberle gelirsinYok yok çok güzel ve sabırla anlatmışsın ellerine sağlık. Ben de az önce kan verdim hayırlısı bakalım :))
Nden boyle dusunuyosun??kendni bu sklde yalnzlga itme hepimiz srunlar yasioruz skma cnini. Bukdr.kızlar hepiniz hakınızı helal edin desteğiniz için çok teşekkür ederim ama burada kendimi yanlız hissetmeye başladım
sorduklarıma cevap alamadığım için sanırım ama sizlere kesinlikle kırgın değilim çünkü sorularımı yaşamamış olabilirsiniz bilginiz olmayabilir. allahım yaşatmasında hepiniz için herşeyin en güzelini en hayırlısı hamile olanların sağsalim bebeklerni kucaklamalarını olmayanlarında dualarını kabul etmesini diliyorum allahımdan hepinize tekrar teşekkür ederim. bu yolda sakın pes etmeyin b,iliyorum bizde anne olacağız .öpüyorum hepinizi.
cnm mrb bende pkoluyum nasıl bişymiş bu ya isyan etme derecesine geldim.bende izmirdeym hangi doktora gidiyosunBenim klomen tedavisi 3yıldır 15.deneme falan oldu izmirdeyim 4dr degistirdim hepsi hooppala bastan hoppala bastan diye diye bugunlere geldik aralarda 3-5ay ara verdim pkolu oldugum icin ilaclarla hemen kiloda aldim. En son şuanki dr.um şahane 5aydir gidioruz tavsiye uzerine 3kez klomen+ovitrelle denedik bu ay ekstradan 2defa gonalf yaptim öyle catlattik pkodan dolayi yumurtalarimin buyumesi yetersiz oluyor o sebeple dr tutmazsa sonraki ay klomen yerine igne uygulayacak yine igneler asilama muayene derken 1500gidecek Allah herkesin yardimcisi olsun hepimizin derdi baska birde benim esimin sperm sayisi 70milyon cikti dr bile sasirirken bir tanesi bile bende tutmayinca psikolojik olarak çöktüm vallahi. Asıl sorun etrafimizdaki patavatsiz insanlar ben edimin 2.esiyim ilk evliliginde 2kez bebeklerini kaybetmisler bazi gereksiz akrabalar o sebeple esinin cocugu oluyordu sende tutmuyor galiba diyen bile var napalim bizde yalandan daha düşünmüyoruz demek zorunda kaliyoruz. Öyle kötü kalpli insanlar varki biliyorum buradaki cogu kisi yasiyor bunlari aslinda neyse uzun lafin kisasi son gulenler iyi guler gec olsun guc olmasin Allah beterini gostermesin vb. diyelim moralimizi düzeltelim![]()
SAOL CANIM CVBIN İÇİN KENDİMİ YALNIZLIĞA İTMİYORUM SADECE BURADA ÖĞLE HİSSEDİYORUM HEM DURUMUM BU KONUYA UYMUYOR ARTIK KONUYUDA GÜNCEL TUTMAK ADINA YENİ BİR TARTIŞMA ORTAMINDA DEVAM ETMEK İSTEDİM HAKKINIZI ÖDEYEMEM DESTEĞİNİZ İÇİNDE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İSTEYEN HERKESİ BEKLERİMNden boyle dusunuyosun??kendni bu sklde yalnzlga itme hepimiz srunlar yasioruz skma cnini. Bukdr.
Hayrlisi olsun insallah bidaha denersn nolcakk bbksizlihin tadni cikartrsinn :)Üzüleniyorum bile. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yapacak bi şey yok nasip değilmiş demekki daha vakti zamanı varmış demekki ne bileyim işte bundan sonrakilere bakıcaz artık Allah ol dememiş nasip kısmet... Allah ol desin ve en kısa zamanda olsun inşallah. Allah yolunuzu açık etsin yoldaşlarım...
bende kan verdim saat 3 gibi çıkar dediler hiç belirti falan yok tutmadığını hissediyorum. benimde sebepsiz infertilite bu 3.aşılamamKızlar sonuç: 0,1
Yani negatif.
Sebepsiz infertilite benimkisi. Olmadı olmadı :))))
elbet bi zamanı vardır canım Allah tüm isteyenlere hayırlısını versin kimseyi aratmasın..Üzüleniyorum bile. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yapacak bi şey yok nasip değilmiş demekki daha vakti zamanı varmış demekki ne bileyim işte bundan sonrakilere bakıcaz artık Allah ol dememiş nasip kısmet... Allah ol desin ve en kısa zamanda olsun inşallah. Allah yolunuzu açık etsin yoldaşlarım...
İnşallah seninkisi bari tutarda seviniriz buralardabende kan verdim saat 3 gibi çıkar dediler hiç belirti falan yok tutmadığını hissediyorum. benimde sebepsiz infertilite bu 3.aşılamam