Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sedalisssss canım ne oldu neden bu kadar çabuk pes ediyorsun kendini yanlizliga itme lütfen bak canım benim senin sordugun soruyu görmedim gerçekten sorun neydi cevap verirsen sevinirim
canım yok pes etmiyorum yeni topikteyim oradan devam edicem artık .teşekkür ederim.

2. aşılamamı 5 gün önce yaptırdım,ilk tuttu ama düştü...test yapana kadar en ufak bir belirti bile olmamıştı,ne göğüste şişlik ne kasık-bel ağrısı..sadece 6. gün duvarları tırmalayacak derecede taze fasulye çekmişti canım ve 2 tencere yapıp yedim kaç gün boyunca :)inşallah/hayırlısıyla yine tutar,Allah herkesin gönlüne göre versin..
merhaba ilk aşılamanız tutmuş ben de ilk kez yaptırıcam mart ayında ve ilk aşılaması tutan nadir görüyorum sanki :( ne sebepten aşılama yaptırmıştınız? acaba benmde hemen tutar mı endişeliyim

Mrb canım daha önce yaptırdın mı bilmiyorum ama sgk ile devlet 2 tane aşılama da yardımcı oluyor ben sadece ilaçlar için 260 lira ödedim..
merhaba arkadaşm bu aşılama için ne ilaçları alınıyor? bende mart ayında aşılama yaptıracağımda bilgim olsun

merhaba arkadaşm bu aşılama için ne ilaçları alınıyor? bende mart ayında aşılama yaptıracağımda bilgim olsun
MRB canım ben gonal-f 450 kullandım 2 kutu birde ovitrelle çatlatma iğnesi vardı normal fiyatı ilaçların 850 falandı devlet katkısı ile 260 liraya aldım hayırlısı olsun özelde mi devlette mi yaptırıyorsun ...

MRB canım ben gonal-f 450 kullandım 2 kutu birde ovitrelle çatlatma iğnesi vardı normal fiyatı ilaçların 850 falandı devlet katkısı ile 260 liraya aldım hayırlısı olsun özelde mi devlette mi yaptırıyorsun ...
bu gonal f iğne mi oluyor peki? ymurtaları byütmeye yardımcı iğne mi? ben bunun hapını kullanıyorum serophene diye. aşılama yapılacağı ay iğne mi veriyor dotkor

bu gonal f iğne mi oluyor peki? ymurtaları byütmeye yardımcı iğne mi? ben bunun hapını kullanıyorum serophene diye. aşılama yapılacağı ay iğne mi veriyor dotkor
Evet canım iğne oluyor yumurta geliştirmek için doktordan doktora değişiyor olabilir benim drm her ikisinde de iğne verdi..

anladım canım tamam bakalım bana ne vericek.. sizin ne sorununuz var peki? aşılama tuttu mu
Sayı problemi var canım bizde eylülde yaptırdığımız ilk aşılamam tutmuştu ama 11 haftalık iken alınmak zorunda kaldı,ikinciyide 11 şubatta yaptırdım sonucu da haftaya belli olacak hayırlısı bakalım..Sizin problem neydi

Sayı problemi var canım bizde eylülde yaptırdığımız ilk aşılamam tutmuştu ama 11 haftalık iken alınmak zorunda kaldı,ikinciyide 11 şubatta yaptırdım sonucu da haftaya belli olacak hayırlısı bakalım..Sizin problem neydi
inşallah tutar canım ya inşalllah.. bende 1 sene üstüne hamile kaldım ve 2 aylıkken kalbi durdu. şmdi 8 ay geçti ve olmadı.. bnm ymurtalar iyi büyüyordu sonra eşim test yaptırdı. doktor bugün mart ayında aşılama yapalım dedi.. %60 hareketsizlik var. sayı çok iyi morfoloji falan ama sadece tek sıkıntı bizde hareketlilik az. öellikle hızlı hareketlilik %10 falan.. ilk aşılama tutar mı tutmaz mı çok korkuyorum şimdiden. 3 aydır serophene alıyorum çatlatma iğnesi vuruluyorum ovitrelle. hamıle kalmışsan rahim filmine gerek yok dedi dotkor. direk aşılama yapalım dedi..

inşallah tutar canım ya inşalllah.. bende 1 sene üstüne hamile kaldım ve 2 aylıkken kalbi durdu. şmdi 8 ay geçti ve olmadı.. bnm ymurtalar iyi büyüyordu sonra eşim test yaptırdı. doktor bugün mart ayında aşılama yapalım dedi.. %60 hareketsizlik var. sayı çok iyi morfoloji falan ama sadece tek sıkıntı bizde hareketlilik az. öellikle hızlı hareketlilik %10 falan.. ilk aşılama tutar mı tutmaz mı çok korkuyorum şimdiden. 3 aydır serophene alıyorum çatlatma iğnesi vuruluyorum ovitrelle. hamıle kalmışsan rahim filmine gerek yok dedi dotkor. direk aşılama yapalım dedi..
Sen pozitif ol canım ilk aşılama da olmaz diye bişey yok Rabbim nasip ederse neden olmasın..

Sen pozitif ol canım ilk aşılama da olmaz diye bişey yok Rabbim nasip ederse neden olmasın..
inşallah canım. bende araştırmaya koyuldum ve baya insan var ilk aşılaması tutan. rabbim bana da insallah ilk denemede nasıp eder. seninde inşallah bebeğin seninledir. ben meryem suresi de okuyorum canım. okuyan herkes hamıle kalmış bir kişi bile kalmadım dememiş onuda çok araştırdım. sende oku istersen denemekten zarar gelmez :)

inşallah canım. bende araştırmaya koyuldum ve baya insan var ilk aşılaması tutan. rabbim bana da insallah ilk denemede nasıp eder. seninde inşallah bebeğin seninledir. ben meryem suresi de okuyorum canım. okuyan herkes hamıle kalmış bir kişi bile kalmadım dememiş onuda çok araştırdım. sende oku istersen denemekten zarar gelmez :)
İnş. canım hakkımızda hayırlısı olur hepimizin. Güzel dileğin için sağol inş. Okumaya çalışıyorum bende. Bu arada sende meryem suresinin faziletleri diye yazarsan nette hamile kalmak isteyen kadın için hazırlanabilecek zemzem suyu var yapabilirsen tedavi yanında deneyebilirsin imkanın varsa..

İnş. canım hakkımızda hayırlısı olur hepimizin. Güzel dileğin için sağol inş. Okumaya çalışıyorum bende. Bu arada sende meryem suresinin faziletleri diye yazarsan nette hamile kalmak isteyen kadın için hazırlanabilecek zemzem suyu var yapabilirsen tedavi yanında deneyebilirsin imkanın varsa..
hemen bakıyorum canım zemzem suyuyla mı oluyor evde zemzem suyu da var.. bir de ben bu meryem suresini 1 gün okumayı unuttum ertesi gün 2 kere okudum acaba sayılır mı baştan mı almam gerekicek bilgin varmı. adet zamanı da okumadım

canm yazmıyor dedğin gibi aradım ama çıkmaıd. nasıl oluyor sen burdan bilgi verebilir misin?

hemen bakıyorum canım zemzem suyuyla mı oluyor evde zemzem suyu da var.. bir de ben bu meryem suresini 1 gün okumayı unuttum ertesi gün 2 kere okudum acaba sayılır mı baştan mı almam gerekicek bilgin varmı. adet zamanı da okumadım
Önemli olan niyetin canım sen elinden geldiğince yap ama tedaviyi de es geçme tabi...

Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

arkdşlar yorum ypablen vrmı? anlayan

Bak oluyormuş demekki aşılamayla, gördün mü. Bir de diyordun aşılama bir işe yaramıyor, tüpe geçeceğim. Demekki ümit kesmemek gerekiyor. Hayırlı olsun. Nihayet bir hamile haberi geldi, ben de kim yazacak diyordum. :KK9:
Ben sahidim oykuelif kizmisti hatta sanaa moralimizi bozmustun asilama ise yaramaz tup yaptrmk daha iyi diyee.nabeeer:))) cook sevndm cnmmmm Allah nazardn korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin.hatrliyrm senn 9.gun 0.98 cikmsti aksam oldugu icn soramamstn hastaneye bnde cook erkn daha uzulme demstm:))

Back
X