Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım vallah ben onu anlayamadım hiç iğne tedavisi gormedim nasıl yapılır da bi fikrim yok inşallah yardımcı olurlar arkadaşlar :)

sağol canım .arkadaşlar acil yardım eczanelerde bulamıyorum insülin enjektörü veriyorlar ama doz ayarı aynı değil iğnesi de daha kısa. aynı enjektörleri kolonyayla iyice temizleyip tekrar kullanmak zorunda kalacam sanki. canımın daha fazla yanmasından başka etkisi olur mu ki?

arkadaslar ıyı aksamlar sıze ıbır sey sormak ıstıyorum bzde nısandan berı denıyoruz ama olmuyoır bende her defasında catlatma ıgnesı yaptırmak ıstıyorum daha dogrusu doktorun ılk yapcgı sey hormonlara ve esıme bakmak olcak dıyelım testler normal cıktı snra uygulancak ılk ıs catlatma ıgnesımı yaptırmak oluyor oyleyse maddı ımkansızlıklardan dolayı gıdemıyorum ozele sonuc ıtıbarıyle fıyatı nedır bu ıslemın bılıyormusunuz

Geçen ay çatlatma iğnesi ni 75 tl ye aldım devlet karşılamıyor. Birde ben bir kere devlete gitmek zorunda kaldım yumurtaliklarimda baktırmak için doktor bana yumurtan istenilen büyüklükte çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ozele gittim ben yaptıralim diye kadar esimden test istemedi bana test yaptı. Ama sana tavsiyem muhakkak esin test yaptirsin devlette ücreti de yok ve bir saatte sonuçlar cikiyor

Geçen ay çatlatma iğnesi ni 75 tl ye aldım devlet karşılamıyor. Birde ben bir kere devlete gitmek zorunda kaldım yumurtaliklarimda baktırmak için doktor bana yumurtan istenilen büyüklükte çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ozele gittim ben yaptıralim diye kadar esimden test istemedi bana test yaptı. Ama sana tavsiyem muhakkak esin test yaptirsin devlette ücreti de yok ve bir saatte sonuçlar cikiyor
tamam canım son bır sey daha sorcam catlatma ıgnesı ıle asılama aynı seymı hc br bılgım yk

Canım sen önce devletten başla tedaviye adetinin 3. Günü gideceksin ve hormon testi yapılacak sana. Daha sonra tahminen 12. Günü gidip gelişen yumurtana bakılacak ve doktor sana ilişki günlerini söyleyecek adetinin 21. Günü tekrar gidip progestonuna bakılacak yumurtan catliyor mu diye. Takip bu şekilde yapılıyor bir iki ay hamile kalmazsin doktor sana klomen verecek ve eşinden sperm testi isteyecek. Çatlatma iğnesi yumurtan catliyor ise yapılmıyor zaten.

Canım bu zamana kadar olmadiysa sorun olma ihtimali yüksek. Rahmin de perde olabilir yada tuplerim tıkalı olabilir. Eşinde sperm sorunu olabilir bence çok fazla zaman kaybetme testlerinizi yaptırın bende mayıstan beri istiyorum. Ve eşimin Sperm inde sorun çıktı. Aşılama çok farklı bisey çatlatma iğnesi yle aynı şey değil. Asilamada sipermler direk rahim e gönderiliyor küçük bi operasyonla

Canım bu zamana kadar olmadiysa sorun olma ihtimali yüksek. Rahmin de perde olabilir yada tuplerim tıkalı olabilir. Eşinde sperm sorunu olabilir bence çok fazla zaman kaybetme testlerinizi yaptırın bende mayıstan beri istiyorum. Ve eşimin Sperm inde sorun çıktı. Aşılama çok farklı bisey çatlatma iğnesi yle aynı şey değil. Asilamada sipermler direk rahim e gönderiliyor küçük bi operasyonla
cnm cok tesekur ederım bılgılerın ıcın mıllet nasıl hemen kalıyor bılmıyorumya

cnm cok tesekur ederım bılgılerın ıcın mıllet nasıl hemen kalıyor bılmıyorumya
Valla aynısını eşim hep söyler. Aslında çok zor bişey. Şuan atanmak için bekliyorum deseler ki öğretmen olacaksın ama 5 yıl çocuğun olmayacak asla kabul etmem. Çok başka bısey mis canım. Özel de 35 tl ücret 10 gün içinde tekrar gidince ücret vermiyorsun. Eşim ast. Şub. Olduğu için 12 tl ücret veriyorum. Aslında öyle uçuk fiyatlar yok özelde sen yaşadığın yerde araştır fiyatlarını Daha çok ilgileniyor doktorlar ozelde

Valla aynısını eşim hep söyler. Aslında çok zor bişey. Şuan atanmak için bekliyorum deseler ki öğretmen olacaksın ama 5 yıl çocuğun olmayacak asla kabul etmem. Çok başka bısey mis canım. Özel de 35 tl ücret 10 gün içinde tekrar gidince ücret vermiyorsun. Eşim ast. Şub. Olduğu için 12 tl ücret veriyorum. Aslında öyle uçuk fiyatlar yok özelde sen yaşadığın yerde araştır fiyatlarını Daha çok ilgileniyor doktorlar ozelde
su testlerı devlette yaptırıyım dıger catlatmadır asılamadır onları ozelde yaptırıyım cnm

Yani canım takibine başla devlette anlattığım şekilde olacak doktor birini bile alıyorsa değiştir hemen doktorunu zaman kaybı. Esin üroloji ye gitsin çok önemli bu test.

Benim bgn 5 günüm bitti ama kasıklar ondaki ağrı sanki heralde adet olacakmış gbi tecrübeli anneler neden oluyo bu ağrı ilinde olmamıştı bole

Kes

Keşke olsaydı eşim aşılama ya bile sıcak bakmıyor. Spermleri değiştirirler diye :) takip etcem diyor. Tüp bebeğin adını bile andırmiyr isim çok zor anlaşılan. Ankara ya gidebilirim yazın kirikkaleliyim zaten yakın da hem. Eşimi de o zamana kadar ikna edicem
Ayyy ayni benim.esim zar zor ikna ettim asilamaya halbuki tüp bebekle ne farki var asilamanin :)
Degistirirler hic aklina getirme asilamadan sonra sakin deyip duruyor :)
Subatta kismetse asilama yapilacak..

merhabalar bende aşılama için gonal f e başladım bugun 4. iğnemi oldum yarın kontrolüm var bu ilk denememiz inşallah hepimizin yüzü güler..

Ayyy ayni benim.esim zar zor ikna ettim asilamaya halbuki tüp bebekle ne farki var asilamanin :)
Degistirirler hic aklina getirme asilamadan sonra sakin deyip duruyor :)
Subatta kismetse asilama yapilacak..
OH be yalnız değilmişim. O bebek bana benzemez ise sorarım o doktora diyip duruyor. Bazen çok dik kafalı oluyorlar

Kizlar havuc suyu ve incir yerken cok dikkat edin eger prolaktin sorununuz yoksa yiyin. Ben yedim bol bol dr'a gittim doktor bi bakti hormonlara prolaktin yuksek dediki gebelige engel bu hormon..
Ondan sonra korktum yemeye..

OH be yalnız değilmişim. O bebek bana benzemez ise sorarım o doktora diyip duruyor. Bazen çok dik kafalı oluyorlar
Ayyy sorma o kadar igne tedavisi oldum ne acilar cektim üstelik benim igne kalcadan ve cok yakiyor bacaklarima agrisi iniyor dr asilama yapalim bak o kadar hormon aliyorsun bosa gidiyor dedi..
en son banada yazik gel asilama yapalim dedim iki aydir erteledi ama subata artik ikna oldu ;)

Back
X