Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HİÇ YAPTIRMADIM TEST CNM DİREKT İÇTİM SÖKTÜRÜCÜ TEDAVİ UYGULANMADI DİYE OLMAZ DEDİM HİÇ DÜŞÜNMEDİM Bİ AN ÖNCE ADETİM GELSİN AŞILAMA BAŞLASIN DİYE İÇTİM AMA SONUÇ BEKLEDİĞİM GİBİ OLMADI

Canimm benim yaa :KK43: adam neler cekmistir. Bir de sey vae ginisening diye birsey var netten bak istersen ben ismini yanlis yazmis olabilirim cok faydaliymis. Allahim emeginizin karsiligi olarak caninizdan kaninizdan hayirli evlatlar versin insallah.
Canim zaten bicok ilac vs kullaniyo, dr un dediginin disina cikmayim simdilik, cok sagol canim, Allah razi olsun, insallah hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur.

Meraba kızlar nasıl gidiyo aşılamadan sonra ki halleriniz sıkıntılar var mı.

Meraba kızlar nasıl gidiyo aşılamadan sonra ki halleriniz sıkıntılar var mı.
Slm cnm benm 9. Gun carsmba test vercem meraktaym bgn is yerinde cok ayakta durdm kasiklarim hatta sanki yumurtalarim agriyo icten icten ve sansima nobetciyim gece 12 ye kadar burdayim cok agrim var baklim hayirlisi nedendir bu kadar blemiyorm

Slm cnm benm 9. Gun carsmba test vercem meraktaym bgn is yerinde cok ayakta durdm kasiklarim hatta sanki yumurtalarim agriyo icten icten ve sansima nobetciyim gece 12 ye kadar burdayim cok agrim var baklim hayirlisi nedendir bu kadar blemiyorm
Dikkat et canım kendine. Bnde full yatıştayım. Ayakta çok durduğum zaman sanki kasığımda bi taş var batıp duruyo gibi oluyor. Yatınca azalıyo sancısı. Gerçekten bu aşılamam zor geçiyo inşallah hedefe ulaşırız.

Dikkat et canım kendine. Bnde full yatıştayım. Ayakta çok durduğum zaman sanki kasığımda bi taş var batıp duruyo gibi oluyor. Yatınca azalıyo sancısı. Gerçekten bu aşılamam zor geçiyo inşallah hedefe ulaşırız.
Insallah canim ben de calistigm birimi degstrdm hc oturmadm bazen bnmde ayakta batiodu oturunca yatnca geciodu gecmedi de yani bakalm insallah bebislermz geliodur bos sancilar dgldr

Insallah canim ben de calistigm birimi degstrdm hc oturmadm bazen bnmde ayakta batiodu oturunca yatnca geciodu gecmedi de yani bakalm insallah bebislermz geliodur bos sancilar dgldr
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısını rabbim en erken zamanda versin.

Merhaba kızlarrr bende bugün 3.aşılamamı oldum Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah sol yumurtalığımda tek bir yumurtam vardı serephone ve çatlatma iğnesi kullandım doktoruma güveniyorum güzel Bi aşılama oldu bu son denememdi bakalım

Merhaba kızlarrr bende bugün 3.aşılamamı oldum Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah sol yumurtalığımda tek bir yumurtam vardı serephone ve çatlatma iğnesi kullandım doktoruma güveniyorum güzel Bi aşılama oldu bu son denememdi bakalım
Hayırlı olsun canım. Nie son aşılama dedin. Bnm bildiğim beş altı kez aşılama yaptıranlar var ama

Kızlarrrr :) peki bebişlerinize ne isim düşünüyorsunuz :) bn kız için kayınvalidemin ismi Zeynep i erkek içinde selim ismini düşünüyorum.:)

Insallah hayirli haberlerini aliriz canim Allah ol derse olur insallah olmustur

Kızlar ben de 4 ocakta aşılama oldum. Sizler hep belirtilerinizi yazmişsiniz. Benim ilk gün azıcık kanamam oldu. Ne agrim ne sancım ne sizmalamam var :( ümitsizliğe düştüm...

İnşallah canımya. Bnm yumurtalarım sağ taraftaydı ama solumda çok batma oldu. Halada var iki tarafta da . Bugun de ayıptır söylemesi su gibi akıntım var nie bilmiyorum. Ve belimde ağrıyor ara ara
Oluyor canım bir günümüz bir günümüze uymuyor. İnşallah en kısa zamanda sonuç olumlu olur. Valla sabırsızlıkla ayin 15 ni bekliyorum. Bugün 2 tane hamilelik testi aldım. Yapicaktim bugün sonra tek çizgi görürüm diye vaz geçtim. Üzülmek istemiyorum.

Back
X