Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar .benimde pazartesi günü aşılamam olacak . Biraz kendimden bahsedeyim önce. Ben 22yaşındaım 2yıllık evliyim. İlk adetimden bu yana hiç düzgün adet görmedim.evlendim bi sene yine bozuk adet görmem devam etti. Ama pek takmadık eşimle bi sene olsun dedik . Bi sene dolunca dr gittim ve pko olduğumu öğrendim . Klomene ilk ay yanıt verdim ama sonraki aylar pek iyi grçmedi .dr aşılama dedi ve menegon iğneyle mayıs ayında iln aşılamam yapıldı.sonuç negatif oldu ara verdim ve aralıkta bi daha tedaviye başladım puregon iğne kullandım 50 yle başladım yavaş büyüdü 75e çıktık ve yavaş da olsa büyüdü 12-13gun iğne kullandım ve sonunda sağlıklı iki yumoşum oldu kısmetse bu akşam ovitrelle vurulcak ve pazartesi de aşımamam olacak. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama insan da derdini paylaşmak istiyor bi yerde . Neyse hakkımızda herşeyin hayırlısı

Simdilik bi liste olusturuyorum, sonra tarihleri vs ekleyip duzenlerim canlar, hepiniz hosgeldiniz :KK36::KK36::KK36::KK36:

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
6)Avucdolusudua-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19-ilk deneme (2. cocuk icin)
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme

Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)

Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Canim bebise giden yolda ilk yolcumuz sensin:KK55:, en önde sen gidiyosun biz de pesinden gelicez insallah, bizi surec hakkinda bilgilendirirsin, guzel haberlerini bekliyoruz :)

Canim bebise giden yolda ilk yolcumuz sensin:KK55:, en önde sen gidiyosun biz de pesinden gelicez insallah, bizi surec hakkinda bilgilendirirsin, guzel haberlerini bekliyoruz :)
inşallah cnm . Bu aralık ayı sürekli hastanedeydim . Bugun de akşam 11 de çatlatma iğnemi olacamm. Ama inanıyorum bu ay tutuncak bebişim. Hem bu gece rüyamda bir sürü. Yumurta gördüm ve hepsinden civciv çıkıyordu. Yumurta bebek derler. Ve bir suru gördüm inşaallah herkes mutlu sona ulaşır bu ay

Kizlar merhaba. Ben de bugun oldum 2.asilamami.. herkesin hakkinda hayırlısı olsun
Merhaba canım.öncelikle hayırlı olsun . Bnmle aranda iki gün var bnde pzts yaptırcam. Kaç yumurtayla yapıldı aşılaman cnm.bide idrara sıkışıkmıydın

İyi geceler arkadaşlar benimde geçen ayın sonlarında aşılamam olacaktı ama yumurta sayımdaki artış ve büyüme siklusu yani tedaviyi sonlandırmak zorunda kaldık daha önce tüp bebekte negetifim var geçen ayda Gonal-F kullandık 150 ile başladık 2 gün daha sonra 2 gün 75 kullandım sonrakinde iğneye son verdik yanlız incir kürünüde beraberinde yapıyordum 10 üzerinde yumurtam ve 18-20mm arası boylarında adetimin 10.gününde yumurtalarım gelişmişti o yüzden ilişki ve tedavi yasakladı dr.bende çok üzülmüştüm..yumurtanın çatlamasına denk getirerek bir kez ilişki yaptık bekliyoruz bakalım hayırlısı adetime yaklaşık 1 hafta var ve göğüs hassasiyeti var iştahım aşırı derecede açılmış durumda bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Merhaba canım.öncelikle hayırlı olsun . Bnmle aranda iki gün var bnde pzts yaptırcam. Kaç yumurtayla yapıldı aşılaman cnm.bide idrara sıkışıkmıydın

Slm canim. 3 yumurtam vardi biri 20 biri 14 digeri de 15 mm di asilamadan iki gun onceki kontrolümde. Idrara sıkışık gel demedi bana. Cok afedersin evden çıkmadan wc ye gittim ama asilama yapilirken yine geldi idrarim :) çok sıkışık değildim gerci.. benim eşimde problem olduğu icin tutacagini sanmiyorum yine. Simdiden tupe hazirladim kendimi. Senin de hakkinda hayirlisi olsun canim insallah tutar asilaman

kızlar beni de aranıza alın haftaya adet olucan ve ilk aşılama tedavime başlayacağım 23-25 Ocak arası aşılama uyanlanacak
Simdilik bi liste olusturuyorum, sonra tarihleri vs ekleyip duzenlerim canlar, hepiniz hosgeldiniz :KK36::KK36::KK36::KK36:

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme
6)Avucdolusudua-ilk deneme
7)Al-pi- ilk deneme
8)Sevil19-ilk deneme (2. cocuk icin)
9)Eylem008
10)Bilgem34-2. Deneme
11)elifecem-5. Deneme
12)kelie
13)deffnem-ilk deneme
14)dddd899-2. Deneme
15)fazi93-2. Deneme

Gittikce kalabaliklasiyoruz, bol bebisli bi ay olacak insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Slm canim. 3 yumurtam vardi biri 20 biri 14 digeri de 15 mm di asilamadan iki gun onceki kontrolümde. Idrara sıkışık gel demedi bana. Cok afedersin evden çıkmadan wc ye gittim ama asilama yapilirken yine geldi idrarim :) çok sıkışık değildim gerci.. benim eşimde problem olduğu icin tutacagini sanmiyorum yine. Simdiden tupe hazirladim kendimi. Senin de hakkinda hayirlisi olsun canim insallah tutar asilaman
Bnm ilk aşılamamda idrara sıkışık olmam için dr bekledi bol su iç yuru dedi sıkışıncada aşılama yapılmıştı . Şimdi. Yine aynısı olacak sıkışık gidecem yani. Bnm de en son çarşamba günü iki tanesi 15mm diğerini bilmiyom yumurtaların vardı. Ama geç büyüdü. Yarın hayırlısıyla yapılacak bakalım ne olacak bilmem. İnşallah tupe gerek kalmadan hamiş oluruz hepimiz

inşallah cnm . Bu aralık ayı sürekli hastanedeydim . Bugun de akşam 11 de çatlatma iğnemi olacamm. Ama inanıyorum bu ay tutuncak bebişim. Hem bu gece rüyamda bir sürü. Yumurta gördüm ve hepsinden civciv çıkıyordu. Yumurta bebek derler. Ve bir suru gördüm inşaallah herkes mutlu sona ulaşır bu ay
Hadi hayırlısı canımm :) Bebiş geliyo inşallah, belki de ikiz falan olur :KK46::KK46:

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme

Aybirgen beni de ekle canmmm :KK54:
Bu ay ben de yapicam. 1 buçuk yıldır istiyoruz. Rahim filmi dahil tüm herşeye baktirdik (eşim dahil). Sonuçlar çok iyi ama olmuyor. Doktorumuz ilk olarak aşılama önerdi. Şu an iğne aşamasndaym. Bu Cuma yüksek ihtimal aşılama olacak. Çok heyecanlymmm kızlar :KK73:

Bnm ilk aşılamamda idrara sıkışık olmam için dr bekledi bol su iç yuru dedi sıkışıncada aşılama yapılmıştı . Şimdi. Yine aynısı olacak sıkışık gidecem yani. Bnm de en son çarşamba günü iki tanesi 15mm diğerini bilmiyom yumurtaların vardı. Ama geç büyüdü. Yarın hayırlısıyla yapılacak bakalım ne olacak bilmem. İnşallah tupe gerek kalmadan hamiş oluruz hepimiz
15mm de asilama yapiliyor mu ? Ben en az 19-20mm olursa sanki tutma ihtimali daha yüksek olurmus gibi geliyor .. Tabi Allah ol derse milim önemli degil ama .. Hayırlı olsun asılamaniz ..

Canim hayirli olsun kac yumurtan vardi kac mmde yapildi ..
Sagol canim insallah 1 yumurtam vardi gonalf i 75 kullandm kontrolde 17 mm gordu doktor ustune bi doz daha yapip ertesi gun catlatma ignesi vuruldm o zamana kadr 20 mm olmustur herhalde kasiklarmda agri var ama 2 gn leke geldi bgn bgti vajinal progesteron kullaniyorm bakalm hyirlisi herkes bebegine kavusur insallah

Back
X