Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol canim insallah 1 yumurtam vardi gonalf i 75 kullandm kontrolde 17 mm gordu doktor ustune bi doz daha yapip ertesi gun catlatma ignesi vuruldm o zamana kadr 20 mm olmustur herhalde kasiklarmda agri var ama 2 gn leke geldi bgn bgti vajinal progesteron kullaniyorm bakalm hyirlisi herkes bebegine kavusur insallah
Hayırlı olsun canm. Inş ard arda güzel haberler veririz .

15mm de asilama yapiliyor mu ? Ben en az 19-20mm olursa sanki tutma ihtimali daha yüksek olurmus gibi geliyor .. Tabi Allah ol derse milim önemli degil ama .. Hayırlı olsun asılamaniz ..
Bnm en son ki kontrolumde 15 mm di canım yani geçen hafta çarşamba. Şimdi hastaneye gidiyorum aşılama için :)

Simdilik bi liste olusturuyorum, sonra tarihleri vs ekleyip duzenlerim canlar, hepiniz hosgeldiniz :KK36::KK36::KK36::KK36:

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme

Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)
bende varım kızlar 2 yıldır evliyim.bu ilk aşılama deneyeceğiz bu ay da önce iğne tedavileri gördüm hep olumsuz oldu inşallah hepimizinki tutar

Slm kızlar bizde bu ay ilk kez aşılama uygulayacağız.Bugün adetimin 4.gunu ilk iğnemi uyguladim ayin 11 inde kontrole yumurta olcumune gidecegiz. Bakalim surec nasil ilerleyecek. Bu arada 5 yillik evliyim 3 senedir korunmuyoruz hapla tedavi uyguladim (klomen) + catlatma ignesi agir geldi 1 dusuk yaptim.Eşimi ikna edebildim bu ay asilama sonrada tüp bebek deneyeceğiz ınş.gerek kalmaz.Rabbim insaallah hepimize nasip eder güzel haberler paylasiriz.

Slm kızlar bizde bu ay ilk kez aşılama uygulayacağız.Bugün adetimin 4.gunu ilk iğnemi uyguladim ayin 11 inde kontrole yumurta olcumune gidecegiz. Bakalim surec nasil ilerleyecek. Bu arada 5 yillik evliyim 3 senedir korunmuyoruz hapla tedavi uyguladim (klomen) + catlatma ignesi agir geldi 1 dusuk yaptim.Eşimi ikna edebildim bu ay asilama sonrada tüp bebek deneyeceğiz ınş.gerek kalmaz.Rabbim insaallah hepimize nasip eder güzel haberler paylasiriz.
İnşallah bu ay da hayal kırıklığı yaşamadan güzel haberler alıcaz.

Inş bu ay herkesin uğurlu ayı olur. Bol bol dua edelim. Veren O.

cnm inşallah hayırlısıyla tutar bande adet olmayı bekliyorum olur olmaz arayacağım tedavi başlicak :)

Back
X