- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi huzurolsun
Benim durum daha vahim valla. Esimde suan ileri hareketli Sperm sayısı yüzde 3 ben aşılama için beklemeli miyim ? 15 gün sonra eşim tekrar test yaptircak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim durum daha vahim valla. Esimde suan ileri hareketli Sperm sayısı yüzde 3 ben aşılama için beklemeli miyim ? 15 gün sonra eşim tekrar test yaptircak
Canim keçi boynuzu kürü çaksir suyu E ve çinko takviyeli ilaçlar taze sıkılmış meyve kuru yemiş sebze yemeği bunları yapıyorum 15 gün sonra test yapılacak sonucu yazarım. İnşallah ise yarar. Tek bir Sperm yetiyor milyonlar bir araya gelip dollemiyor ki. Hayırlısı artık. Artık olsunda. Eşim bunları yapacak bi insan değil ama yazık üzülüyorum onun için onları ıcirirken içim gidiyor resmenyaaa biliyo musun ileri hareketli sayısı düşük diyoruz da bazıları var vücudundaki tek canlı hücreyle hamile kaliyo bizim onlara gore çok şansımız bence eşine kurler içir ilaç içir biraz bekle derim
Canim keçi boynuzu kürü çaksir suyu E ve çinko takviyeli ilaçlar taze sıkılmış meyve kuru yemiş sebze yemeği bunları yapıyorum 15 gün sonra test yapılacak sonucu yazarım. İnşallah ise yarar. Tek bir Sperm yetiyor milyonlar bir araya gelip dollemiyor ki. Hayırlısı artık. Artık olsunda. Eşim bunları yapacak bi insan değil ama yazık üzülüyorum onun için onları ıcirirken içim gidiyor resmen
Esimde 47 milyon Sperm var ama hareketi düşük işteAnneeemm kiyamam ben sana yaaaa Allahım emegimizin karşılığı olarak bize kendi katında hayırlı olanı nasip eylesin insallah. Günde bir parca bitter çikolata yesin düzenli olarak. Bide ginisening diye birşey var eğer bu ay olmazsa esim kullanacak benimki de ne geldiyse yedi ictu çok sukur sperm sayısında sknti yok ama sperm sayısına gore hareketlisi dusuk bu gonderdigim goruntudeki tahlil asilamada yıkanan sperm tahlili sonucu.
Ervacigim bende 4 gun once tup bebek transferim oldu.dinleniyorum.bu arada bende diyarbakirdayim.vanda tup bebek yapilmiyo diye biliyorum cunki vandan gelen hastalarla konusuyorum vanda yok diyolar.ben memorialde ugur deger beyefendiye tedavi oluyorum ayin 18.de sonucum belli olacak rabbim. Bize tekrr sizlere hepimize nasip eylesin.aminnnEsimde 47 milyon Sperm var ama hareketi düşük işteneyse hayırlısı artik vanda oturuyorum ben tüp bebek yapılıyor mu burda bilmiyorum
Keşke olsaydı eşim aşılama ya bile sıcak bakmıyor. Spermleri değiştirirler diye :) takip etcem diyor. Tüp bebeğin adını bile andırmiyr isim çok zor anlaşılan. Ankara ya gidebilirim yazın kirikkaleliyim zaten yakın da hem. Eşimi de o zamana kadar ikna edicemErvacigim bende 4 gun once tup bebek transferim oldu.dinleniyorum.bu arada bende diyarbakirdayim.vanda tup bebek yapilmiyo diye biliyorum cunki vandan gelen hastalarla konusuyorum vanda yok diyolar.ben memorialde ugur deger beyefendiye tedavi oluyorum ayin 18.de sonucum belli olacak rabbim. Bize tekrr sizlere hepimize nasip eylesin.aminnn
Amin canım. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Ekleyebilirsin benim de ilk aşımamadı. inşallah son olur hayırlısıyla.Hayirla sonuclanir insallah canimm eklicem seni de listeye
Hoşbulduk Fazi93. Benim sol yumurtam gelişmişti. Aşılamadan sonra dediğin gibi sol tarafım sanki şişti. o tarafa yatınca hafif ağrıma oluyordu. Şimdide dediğin gibi rahmimin içi hareketli. Akıntım hala devam ediyor. Dun belim ağrıyordu adetime 5 gün kaldı. İnşallah bu belirtiler bebeğin tuttuğuna işarettir.M
Günaydın canım öncelikle hoşgeldin. Bnde senle aynı gun aşılama yaptırdım. Ama kanama lekelenme falan olmadı. Aşırı gazım vardı ilk dört gün.kasıklarımın ağrısı azaldı ama sanki sol tarafında bi taş var sürekli oturunca yada o tarafıma yatınca ağrı yapıyo oda bıçak saplar gibi. Bide bugun sanki rahmimin içi çırmıklanıyo gibi ince ince sızılar var.
Ervacigim bende 4 gun once tup bebek transferim oldu.dinleniyorum.bu arada bende diyarbakirdayim.vanda tup bebek yapilmiyo diye biliyorum cunki vandan gelen hastalarla konusuyorum vanda yok diyolar.ben memorialde ugur deger beyefendiye tedavi oluyorum ayin 18.de sonucum belli olacak rabbim. Bize tekrr sizlere hepimize nasip eylesin.aminnn
Anneeemm kiyamam ben sana yaaaa Allahım emegimizin karşılığı olarak bize kendi katında hayırlı olanı nasip eylesin insallah. Günde bir parca bitter çikolata yesin düzenli olarak. Bide ginisening diye birşey var eğer bu ay olmazsa esim kullanacak benimki de ne geldiyse yedi ictu çok sukur sperm sayısında sknti yok ama sperm sayısına gore hareketlisi dusuk bu gonderdigim goruntudeki tahlil asilamada yıkanan sperm tahlili sonucu.
Kuzular hic dert etmeyin onlari stres yapmayin kocalariniza tahlil vermeden once canlari sıkılsa etkiler sonucu hem suda var sperm sayisi 0 olan arkadasimin bile ikizleri oldu asla umutsuz olmayin bende hafif pko var sadece esimin sperm sayisi 85.000.000 total 255.000.000 morfoloji %85 normal yapili ileri hizli hareketli %30 ileri yavas hareketli %35 dr gayet iyi oldugunu soyluyor ama 1,5 yildir gebelik olusmuyor adetim 1 gun bile gecikmedi bize dusen sadece sabir ve stressiz bir hayatEsimde 47 milyon Sperm var ama hareketi düşük işteneyse hayırlısı artik vanda oturuyorum ben tüp bebek yapılıyor mu burda bilmiyorum
Kuzular hic dert etmeyin onlari stres yapmayin kocalariniza tahlil vermeden once canlari sıkılsa etkiler sonucu hem suda var sperm sayisi 0 olan arkadasimin bile ikizleri oldu asla umutsuz olmayin bende hafif pko var sadece esimin sperm sayisi 85.000.000 total 255.000.000 morfoloji %85 normal yapili ileri hizli hareketli %30 ileri yavas hareketli %35 dr gayet iyi oldugunu soyluyor ama 1,5 yildir gebelik olusmuyor adetim 1 gun bile gecikmedi bize dusen sadece sabir ve stressiz bir hayat
Aynen canim hic bir problem yokkende olmuyo allah ne zaman ol derse o zaman olcakSabur gerçekten sabir![]()
Aynen canim hic bir problem yokkende olmuyo allah ne zaman ol derse o zaman olcak
kızlar salı günü sabah kontrole gidecem ama çatlıyorum meraktan ya gonal f 37,5 a düşürdü dr. yum gelişir insaşşlah ya en azından bitane gelişşse de şu aşılama bi olsa.
Rahim filmi cektircem din canım perde olabilir rahmin de yada tuplerde tıkanıklık. Vardır muhakkak çünkü pko lu olup hamile kalanlar varKuzular hic dert etmeyin onlari stres yapmayin kocalariniza tahlil vermeden once canlari sıkılsa etkiler sonucu hem suda var sperm sayisi 0 olan arkadasimin bile ikizleri oldu asla umutsuz olmayin bende hafif pko var sadece esimin sperm sayisi 85.000.000 total 255.000.000 morfoloji %85 normal yapili ileri hizli hareketli %30 ileri yavas hareketli %35 dr gayet iyi oldugunu soyluyor ama 1,5 yildir gebelik olusmuyor adetim 1 gun bile gecikmedi bize dusen sadece sabir ve stressiz bir hayat
incire geç mi kaldım diyedüşündüm ben canım ya. çünkü adetimin 10. günü bugün. bi de arkadşlar ne soracam size eczane de bulamıyorum. şimdi bi kutudan 6 enjektör çıkıyor ya dozu düşürünce biz daha 3gün kullanmam gerekirken enjektörüm bitti. bugn akşam 9da vurulacam ama enjekör yok. ne yapacam ben :)İnsallah yumurtan gelişir canım aşılama yaparsan da hamiş olursun inşallah incir kullan canım gerçekten bi mucize
incire geç mi kaldım diyedüşündüm ben canım ya. çünkü adetimin 10. günü bugün. bi de arkadşlar ne soracam size eczane de bulamıyorum. şimdi bi kutudan 6 enjektör çıkıyor ya dozu düşürünce biz daha 3gün kullanmam gerekirken enjektörüm bitti. bugn akşam 9da vurulacam ama enjekör yok. ne yapacam ben :)
Canimm bence yine denemelisin sabah AC karınla iki tane faydalı oluyo :)))
yarın başlayayım ben o zman. peki sence bu enjektör olayını ne yapayım ?