Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canımm ya hayırlısı olsun 3 yumurta var cnm :nazar: çok iyi dedi dr inşallah sonuda güzel olur :KK66:

Canim insallah basarili olur saglikla alirsin kucagina bebishleri =) ilac olarak ne kullandın acaba? doktor ne verdi? Bana yalnizca klomen verdi reglin 5. gününden itibaren kullanmam icin ve tek yumurta oldu üzerine de catlatma ignesi.

selamm kızlar benimde kontrolüm vardı bugun doktorum çok iyi herşey dedi bugün gece çatlatma iğnemi olacam ve perşembe aşılamam var :) açıkçası çok hızlı oldu beklemiyordum daha 10 ocak sat ım çünkü
insallah hayirli sonuclar alirsin canim benimkiler kucuk kaldi cuma tekrar kontrole gidicem insallah benimkiler de buyur

Bugun 16. gün canım. Bnm adetlerim zaten hiç düzene girmedi.adetim 17aralıktı. Akıntım onuncu ve onbirinci günler ıslaklık gibi oldu hissediyordum akıntı olduğunu bakıyordum ıslaklık.son zamanlar adet ağrısı gibi ağrım vardı ama geçmiyodu. Azda akıntı vardı çok değildi
Cnm bugün pembe bir leke geldi benden peçeteye ama. Acaba adetmi oldum dedim daha devamı gelmedi. Lekelenmen oldumu senin? Şimdiye kadar olmamıştı ama bugün oldu:KK61: 13. Günü yerleşme kanaması olur mu sizce:KK43:?adetimede 4 gün vardı daha :KK57:

Yok
Cnm bugün pembe bir leke geldi benden peçeteye ama. Acaba adetmi oldum dedim daha devamı gelmedi. Lekelenmen oldumu senin? Şimdiye kadar olmamıştı ama bugün oldu:KK61: 13. Günü yerleşme kanaması olur mu sizce:KK43:?adetimede 4 gün vardı daha :KK57:
yok canım. Bnm lekelenmem olmadı ama bazı kişilerde lekelenme oluyomuş yerleşme kanamasymış. İnşallah seninde öyle olur.:)

Kızlar ben daha tedaviye başlamadım ama bu ay basliycam hsg için adetinin 1. Günü ara dediler ama ben hala olmadım 2 gün geçti hiç böyle olmazdı hatta iki veya dört gün önceden gelirdi hep ilk defa oluyo böyle kahverengi lekeler geliyo ama bilemedim hamile olabilirmiyim ki acaba hiç böyle olan duydunuzmu Çevrenizden

Stresten de olabilirmi acaba diyorum düşüne düşüne bi hoş oldum sizce test yapiyimmi yoksa bekliyimmi bi kaç gün daha

Ben de bugün adet oldum, cuma gidicem doktora, hadi hayirlisi olur insallah :)

Tabiki test yap canim, bisey kaybetmezsin, belki de hamilesindir :)

Ya canım strestenmi acaba diyorum bide sabah uyandığımda karnımda sanki olacakmışım gibi bi ağrı vardı şuan ağrı dahada çoğaldı bugün de bekliyim eğer olmazsam yapayım testi diyorum çünkü heran olacakmışım gibi geliyo

:KK17::KK17::110::110::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Benim 14. Günüm yarın. Test yapacağım bakalım. Kendini hamileymişsin gibi hissederek geçiyo canım 14 gün:) kendinde belirtiler arıyorsun. Kasıkların ağrırsa hatta bu ağrıya seviniyorsun :KK68: Yani 14 gün kendini dinleyerek geçiyor. Son güne gelince böyle bi umutsuzluk kaplıyor içini :110: inşallah sürpriz olur son günümüz:KK17:

canım yaptın mı test :)

Back
X