- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi huzurolsun
amin canımm ya hayırlısı olsun 3 yumurta var cnmHakkında hayırlısı canım. Kaç yum. Vae

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımm ya hayırlısı olsun 3 yumurta var cnmHakkında hayırlısı canım. Kaç yum. Vae
İnşallah canım benim :)amin canımm ya hayırlısı olsun 3 yumurta var cnmçok iyi dedi dr inşallah sonuda güzel olur
![]()
amin canımm ya hayırlısı olsun 3 yumurta var cnmçok iyi dedi dr inşallah sonuda güzel olur
![]()
insallah hayirli sonuclar alirsin canim benimkiler kucuk kaldi cuma tekrar kontrole gidicem insallah benimkiler de buyurselamm kızlar benimde kontrolüm vardı bugun doktorum çok iyi herşey dedi bugün gece çatlatma iğnemi olacam ve perşembe aşılamam var :) açıkçası çok hızlı oldu beklemiyordum daha 10 ocak sat ım çünkü
Cnm bugün pembe bir leke geldi benden peçeteye ama. Acaba adetmi oldum dedim daha devamı gelmedi. Lekelenmen oldumu senin? Şimdiye kadar olmamıştı ama bugün olduBugun 16. gün canım. Bnm adetlerim zaten hiç düzene girmedi.adetim 17aralıktı. Akıntım onuncu ve onbirinci günler ıslaklık gibi oldu hissediyordum akıntı olduğunu bakıyordum ıslaklık.son zamanlar adet ağrısı gibi ağrım vardı ama geçmiyodu. Azda akıntı vardı çok değildi
yok canım. Bnm lekelenmem olmadı ama bazı kişilerde lekelenme oluyomuş yerleşme kanamasymış. İnşallah seninde öyle olur.:)Cnm bugün pembe bir leke geldi benden peçeteye ama. Acaba adetmi oldum dedim daha devamı gelmedi. Lekelenmen oldumu senin? Şimdiye kadar olmamıştı ama bugün oldu13. Günü yerleşme kanaması olur mu sizce
?adetimede 4 gün vardı daha
![]()
CnmCnm onceleri kasık ağrısı
Vardı daha sonra sol kasığıma bıçaklar batar gibi ağrı giriyodu ve sol bacağıma vuruyordu. İki uç gündür de adet ağrısı gibi var hala da devam ediyor
Cnm çok sevindim allah saglikli kucagimiza almayı nasip etsin ikimize de aramızda pek fark yok galibaYok
yok canım. Bnm lekelenmem olmadı ama bazı kişilerde lekelenme oluyomuş yerleşme kanamasymış. İnşallah seninde öyle olur.:)
Çok sağol canım benim. Hayırlarla alırız inşallah kucağımıza. Bi hafta falan var galiba aramızda sat 17 aralıktı bnm.Cnm çok sevindim allah saglikli kucagimiza almayı nasip etsin ikimize de aramızda pek fark yok galiba
Çok sağol canım benim. Hayırlarla alırız inşallah kucağımıza. Bi hafta falan var galiba aramızda sat 17 aralıktı bnm.
Benim de 7 :)Çok sağol canım benim. Hayırlarla alırız inşallah kucağımıza. Bi hafta falan var galiba aramızda sat 17 aralıktı bnm.
10 gün var yani aramızda :) sen keseyi falan gordun mu .Benim de 7 :)
Ç gündür gelio kahverdngi akıntın.Stresten de olabilirmi acaba diyorum düşüne düşüne bi hoş oldum sizce test yapiyimmi yoksa bekliyimmi bi kaç gün daha
Tabiki test yap canim, bisey kaybetmezsin, belki de hamilesindir :)Stresten de olabilirmi acaba diyorum düşüne düşüne bi hoş oldum sizce test yapiyimmi yoksa bekliyimmi bi kaç gün daha
Ka
Ç gündür gelio kahverdngi akıntın.
Tabiki test yap canim, bisey kaybetmezsin, belki de hamilesindir :)
Benim 14. Günüm yarın. Test yapacağım bakalım. Kendini hamileymişsin gibi hissederek geçiyo canım 14 gün:) kendinde belirtiler arıyorsun. Kasıkların ağrırsa hatta bu ağrıya seviniyorsunYani 14 gün kendini dinleyerek geçiyor. Son güne gelince böyle bi umutsuzluk kaplıyor içini
inşallah sürpriz olur son günümüz
![]()
gördüm cnm ilk öğrendiğimde gördüm bugün kontrol vardı büyümüş 1 hafta 10 gün sonra kalp atışını duyacağız allahın izniyle sen gördün mü10 gün var yani aramızda :) sen keseyi falan gordun mu .