Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ca
Merhaba canım ben ilk günden 3. Güne kadar kan lekesi gordum aşırı sancim vardı bu gün benim 15. Gunum bu güne kadar sadece 2 gün sancim az az oldu diğer günler çok zor sancim vardı af buyur WC gittiğimde rahimim agriyodu sanki
Nım bnce günün dolmuş şimdi kan vermelisin. Çünkü ilk 12 gün yanılma oluyomuş.

hayırlı olsun cnm rabbim saglıklı kucagına almayı nasip eder inşallah benimde öyle olmuştu ameliayt oldum çift rahimden sol tarafta yumurtalıklar var ama tupum yok kör olan rahmim sol taraftaydı cok agrım oluyordu ameliyat olduktan sonra normal yolla hamile kaldım aşılama için hazırlıklara başlıycaktık günüm gecikince test yaptm hamile oldugumu ögrendim düşük oldu 3 ay normal yolla devam ettik ama kalmadım bugun 2 günüm hayırlısı en cokta insanlar yuzunden yıpranmak çok kötü rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Amin canım. Hep bu elalem yüzünden zaten kendimize sıkıntı yapıyoruz ve beyin kabul etmiyo gebeliği. Drum öyle demişti aslında normal bi kadın her ay hamile kalır ama stresten bebek tutmaz diodu. Bak kafadan atmak gerekiyo bide sizi uzenlere cevabını verin . Kendinize sıkıntı etmeyin .

Kizlsr hayirlo olsun hamis olanlar varmis hamile olanlar asilama sürecini ve daha sonrasında neler yasadigini anlatablrlermi

Kizlsr hayirlo olsun hamis olanlar varmis hamile olanlar asilama sürecini ve daha sonrasında neler yasadigini anlatablrlermi
Cnm benim puregonla yumurta buyutuldu. Çatlayma iğnesinin ardından 4ocak ta aşılama oldum. Bn sürekli dinlendim stresten uzak durmaya çalıştım . Bi de alışamadan sonra crinone jel kullandım hala da devam ediyorum. Ve rabbimin izniyle hamile kaldım. Allahım isteyen her kulunu sevindirsin. Hayırlısını sağlıklısını versin inşallah :)

İnşallah canım cok sağol.. İlk denememdi zaten inşallah ikincisi tutar:KK16:
Insallah canim, istersen tekrar ekleyim seni listeye, bak ben de yeni adet oldum yeni basliyorum, senin 2. benim ilke yetisti :) Yeni ay yeni umutlar:KK19:

Amin canım. Hep bu elalem yüzünden zaten kendimize sıkıntı yapıyoruz ve beyin kabul etmiyo gebeliği. Drum öyle demişti aslında normal bi kadın her ay hamile kalır ama stresten bebek tutmaz diodu. Bak kafadan atmak gerekiyo bide sizi uzenlere cevabını verin . Kendinize sıkıntı etmeyin .
sende hamile kalmışsın cnm gözün aydın aşılamadan sonra neler yaptın bende dinleniyorum doktorum nornal hayata devam edebilirsin dedi onemli olan aşılamayı yapgımız gun dedi genelde yatıyorum ama bazende kalkıyorum iki günde bir ilişki onerdi benim yumurtalıklarım erken cevap verdigi için erken yaptık çok korkuyorum ayaga falan kalktıgımda bişey olupta hamile kalmayı engellerim diye buda insanın pisikolejisini bozuyor

Back
X