Merhaba canlar. Umarım herkez iyidir. Aşılamalari tutanlar için çok sevindim. Siz bizim umidimizsiniz. İnşallah darısı bize. Benim Dr bugün randevum vardı. Biz yaklaşık 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Eşim ve benim bütün değerlerin iyi. Adetim hep düzenli. Hiç sorun yok diyor Dr ama olmuyor iste. 1 asilama tutmadı. Dr bana bu ay hsg yani rahim filmi çekelim dedi. Tüplerine bakalım kapalı mi açık mi diye. Bende istemedim. 2.aşilamami yapın olmazsa sonra onu yaptiririm dedim. Tamam dedi. İçimde tuplerimin tıkalı olmadığı hissi var. Ne bileyim belki buna inanmak istiyorum. Bana adetim in 5 günü başlamam için serophene 50 mg ilacı ilk 3 gün sabah akşam son 2 gün 1 tane iç dedi. İlaç bitince ilişki sonraki gün kontrolüm olcak. Yumurta takibi yapıcak. Size sormak istediğim şu hepiniz aşılamadan önce hsg cektirdiniz mi acaba? Napıyım bu ay aşılama yaptirmayip hsg mi cektirsem. Kafam karışık??? Birde şu çörekotu bal tarçın tarifini nasıl yapıp kullanmam gerek. Beni bu konuda aydinlatirsaniz çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Herkese iyi akşamlar...