Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Al bndende o kadar canım ilk aşılamamda ki o sıkışıklık ni de bu aşılamamdaki spekulumun takılması mahvetti ama şükürler olsun ki emelime ulsştım .rabbim herkese versin. Bn aşılamamı 4 ocakta oldum 15.gun yani 18 ocakta ta test yaptırdım . Pozitif çıktı Allah a şükür. :)

çok şükür canım Rabbim sağlıkla ve vaktiyle kucagına almayı nasip etsin:nazar:
peki belirti vs de sormuştum hiç bi değişiklik hissettin mi testten önce cnm
bende merak ediyorum haliyle bgn 6.gün daha bişey olmaz ama :KK53:

fazi93 fazi93 canım senin aşılama sonrası herhangi bi belirtin vs oldumu
test yapmadan önce hissettiğin belirtiler varmıydı
bnm bgn aşılamanın oldugu günle beraber 6.günüm :KK17:
Canım bnm ağrım hiç bitmedi. Kâh kasığım ağrıdı kâh belim. Ama akıntı değilde böyle su gibi bişey geldi iki gün. Ve sol tarafıma bıçak batması gibi ağrı giriyordu. Rüyalar görüyordum. Son uç gün adet ağrısı gibi ağrı oldu . Tmm dedim bu seferde olmadı die. Her wcye gidişimde sevindim. Gelmedi kırmızılar die . Esneyip duruyordum. Gazım vardı. Bide 10. Gün sanki rahmimi çırmıklıyolar gibiydi sadece bi iki saat aralı oldu sonra geçti

çok şükür canım Rabbim sağlıkla ve vaktiyle kucagına almayı nasip etsin:nazar:
peki belirti vs de sormuştum hiç bi değişiklik hissettin mi testten önce cnm
bende merak ediyorum haliyle bgn 6.gün daha bişey olmaz ama :KK53:
Canım bi de denildiğine göre çoğu belirti çatlatma iğnesinin yan etkisi . Göğüslerin falan çok acıyo. Bide bn teste iki uç gün kala kokuya hassaslaşmıştım.normalde hissetmediğim kokuları bile alıyordum :)

Canım bnm ağrım hiç bitmedi. Kâh kasığım ağrıdı kâh belim. Ama akıntı değilde böyle su gibi bişey geldi iki gün. Ve sol tarafıma bıçak batması gibi ağrı giriyordu. Rüyalar görüyordum. Son uç gün adet ağrısı gibi ağrı oldu . Tmm dedim bu seferde olmadı die. Her wcye gidişimde sevindim. Gelmedi kırmızılar die . Esneyip duruyordum. Gazım vardı. Bide 10. Gün sanki rahmimi çırmıklıyolar gibiydi sadece bi iki saat aralı oldu sonra geçti

ağrı bende yok canım ama gaz bende de başladı 2 gündür evden çıkmaya korkuyorum yahu :oops:
benimde geçen ay gebelik varmış dediğin gibi 3 gün adet olcakmışım gibi olmuştu sonra olmyınca test yapmıştım
her belirti olacak diye bişey yok tabiki benim ki sadece merak ve heycan
umarım banada nasip olur 6 yıllık hasret son bulur artık :KK200:

Canım bi de denildiğine göre çoğu belirti çatlatma iğnesinin yan etkisi . Göğüslerin falan çok acıyo. Bide bn teste iki uç gün kala kokuya hassaslaşmıştım.normalde hissetmediğim kokuları bile alıyordum :)
kokulara karşı hep hassasımdır bende onu belirti olarak sayamam sanırım :)
ama vucut sıcaklıgım fazla gibi
yüzüm yanıyor gibi hissediyorum ama elleyince soguk
hayırlısı artık
vakti saati geldiyse olur inşallah
gönlümden geçen tabiki olsun isterim ama
hayırlısını dilemekten başka çarem yok

ağrı bende yok canım ama gaz bende de başladı 2 gündür evden çıkmaya korkuyorum yahu :oops:
benimde geçen ay gebelik varmış dediğin gibi 3 gün adet olcakmışım gibi olmuştu sonra olmyınca test yapmıştım
İnşallah canım benim. Rabbim tez zamanda hayırlısını ve sağlıklısını versin. Bnde iki yıllık evliyim patcat dra gittim tam devam etmedim pek. Üstüne gitmedim ama istiyordum da tabi. Ama inanıyordum olacaktı ya bu ay dedim ya bu sene yada onumuzde ki on sene de. Rabbim fazla bekletmedi. İnşallah sizde fazla beklemezsiniz bunu gerçekten canı gönülden istiyorum.

kokulara karşı hep hassasımdır bende onu belirti olarak sayamam sanırım :)
ama vucut sıcaklıgım fazla gibi
yüzüm yanıyor gibi hissediyorum ama elleyince soguk
hayırlısı artık
vakti saati geldiyse olur inşallah
gönlümden geçen tabiki olsun isterim ama
hayırlısını dilemekten başka çarem yok
Aaaa bak o bnde de oluyodu yuzum yanıyo gibiydi ama ayaklarımda kaç kat çorap patik olsa bile uşuyodu. İmtihanımızı hayırlarla kazanalım inşallah canım. Sabredelim .

Sorun neydi canım sizde. Bnm pko vardı.

İnşallah canım benim. Rabbim tez zamanda hayırlısını ve sağlıklısını versin. Bnde iki yıllık evliyim patcat dra gittim tam devam etmedim pek. Üstüne gitmedim ama istiyordum da tabi. Ama inanıyordum olacaktı ya bu ay dedim ya bu sene yada onumuzde ki on sene de. Rabbim fazla bekletmedi. İnşallah sizde fazla beklemezsiniz bunu gerçekten canı gönülden istiyorum.

bende hep umutluydum canım
ama tedavilerim sonuç vermeyince baya yıprandım
geçen ay mucizem geldi derken 10 gün sonra düşük yaptım
Amin diyorum dualarına inşallah benimde hasretim son bulur
isteyen herkese nasip etsin

Aaaa bak o bnde de oluyodu yuzum yanıyo gibiydi ama ayaklarımda kaç kat çorap patik olsa bile uşuyodu. İmtihanımızı hayırlarla kazanalım inşallah canım. Sabredelim .

valla diyorum grip mi olucam nedir diye ama gripte değilim
lakin bi sıcaklık var genel olarak hayırlısı canım
gönlümden geçeni Rabbim hayırlı kılsın
hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı inşallah

Sorun neydi canım sizde. Bnm pko vardı.

canım sebepsiz infertilite mi desem ne desem bilemedim
işte tek tüp tıkalıymış ondanmış dedik
laposokopi oldum açıldı gebelik olmadı
tüp bebek yapalım şans fazla dedik
öncesinde histeroskopi oldum polip alındı
aaaa meger polip varmış da ondan olmuyomuş dedik
tüp bebek tutar dedik o da olmadı
aşılamaya karar verdim
zaten bu aşılamadan sonra raporum çıkacak
olmazsa artık tüp bebek denicem yeniden
bilinen bi sorun kalmadı gibi
ama her bi operasyonda bişey çıkıyo
inşallah artık güzel haberler alırım sorunsuz şekilde
genetik test, kanda pıhtılaşma tsti yaptırmıştım
onda da pıhtılaşma meyilim çıktı
şimdi hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
gebelik olursada 9 ay her gün vurulcakmışım
yani benim ki uzun hikaye canım
aslında sorun yok dediler ama oldugunu hep sonra sonra öğrendimmm

Kızlar hatırlarsanız ben aşılamanın 10.günü adet olmuştum. Ama benim adet çok tuhaf oldu bu sefer ilk 2 gün kahverengi çamur gibi sonrası çok yoğun bir adet oldum. Bugün 9. Gün hala çok yoğun hiç bitmeyecek gibi bugün doktora gittim gebelik testi istedi sonuç 6 çıktı doktor ilaçların etkisi olabilir dedi.ama ben aşılama olalı 18 gün oluyor aşılaması tutmayanların sonuç sıfır çıkarken benim adetin 9.gününde niye 6 çıktı aklıma takıldı böyle olan var mı aranızda

As
bende hep umutluydum canım
ama tedavilerim sonuç vermeyince baya yıprandım
geçen ay mucizem geldi derken 10 gün sonra düşük yaptım
Amin diyorum dualarına inşallah benimde hasretim son bulur
isteyen herkese nasip etsin

valla diyorum grip mi olucam nedir diye ama gripte değilim
lakin bi sıcaklık var genel olarak hayırlısı canım
gönlümden geçeni Rabbim hayırlı kılsın
hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı inşallah

canım sebepsiz infertilite mi desem ne desem bilemedim
işte tek tüp tıkalıymış ondanmış dedik
laposokopi oldum açıldı gebelik olmadı
tüp bebek yapalım şans fazla dedik
öncesinde histeroskopi oldum polip alındı
aaaa meger polip varmış da ondan olmuyomuş dedik
tüp bebek tutar dedik o da olmadı
aşılamaya karar verdim
zaten bu aşılamadan sonra raporum çıkacak
olmazsa artık tüp bebek denicem yeniden
bilinen bi sorun kalmadı gibi
ama her bi operasyonda bişey çıkıyo
inşallah artık güzel haberler alırım sorunsuz şekilde
genetik test, kanda pıhtılaşma tsti yaptırmıştım
onda da pıhtılaşma meyilim çıktı
şimdi hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
gebelik olursada 9 ay her gün vurulcakmışım
yani benim ki uzun hikaye canım
aslında sorun yok dediler ama oldugunu hep sonra sonra öğrendimmm
anlıyorum canım. Stres yapma .kafandan atmaya çalış.Biliyorum çok zor ama dene. Çünkü stres belli başlı bi sebep.düşük. Nie oldu senin canım.

Ca
Kızlar hatırlarsanız ben aşılamanın 10.günü adet olmuştum. Ama benim adet çok tuhaf oldu bu sefer ilk 2 gün kahverengi çamur gibi sonrası çok yoğun bir adet oldum. Bugün 9. Gün hala çok yoğun hiç bitmeyecek gibi bugün doktora gittim gebelik testi istedi sonuç 6 çıktı doktor ilaçların etkisi olabilir dedi.ama ben aşılama olalı 18 gün oluyor aşılaması tutmayanların sonuç sıfır çıkarken benim adetin 9.gününde niye 6 çıktı aklıma takıldı böyle olan var mı aranızda
Canım aşılamadan önceki adetim de bndede öyle olmuştu. İçerdeki gereksizler gidip dediler. Adet olmuşsun dediler.ama bildiğin çamurdu ya üç gün sürdü sonra adet oldum

Ca
Canım aşılamadan önceki adetim de bndede öyle olmuştu. İçerdeki gereksizler gidip dediler. Adet olmuşsun dediler.ama bildiğin çamurdu ya üç gün sürdü sonra adet oldum
Canım senin aşılama tutmuş Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inan kendim kalmış kadar sevindim hayırlı bir evlat olur inşallah.bizlerede dua et inşallah sen kalem suresi mi okudum demiştin ilk defa duydum bunu

Bence kimyasal gebelik yasamis olabilirsin canim.

Gunaydin canlar, bugun adetimin 3. günü. sa 14 30 da dr randevum var bakalim insallah hayirlisiyla tedaviye basliycam bugün, esim de dün spermiyogram yaptirmisti, sonucunu bugün alicaz, hadi bismillah, insallah guzel gelismeler olur bizim icin de.

Canim insallah basarili olur saglikla alirsin kucagina bebishleri =) ilac olarak ne kullandın acaba? doktor ne verdi? Bana yalnizca klomen verdi reglin 5. gününden itibaren kullanmam icin ve tek yumurta oldu üzerine de catlatma ignesi.
Canim sen nasilsin test yaptirdin mi?

Bende şimdi doktordan geldim e2 değeri için kan verdim 1 saat sonra çıkar sonuç gösterip sorun yoksa aşılama için hazırlarız seni dedi sevgili doktorcum ...Allah emeklerimizi boş çıkartmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...bu arada bilgisi olan var mı bu değerin kaç olması lazım

Canım senin aşılama tutmuş Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inan kendim kalmış kadar sevindim hayırlı bir evlat olur inşallah.bizlerede dua et inşallah sen kalem suresi mi okudum demiştin ilk defa duydum bunu
sağol canım benim Allah sizlere de gostersin.
Ewet canım. Hergun kalem suresi okumaya çalıştım . Bnm kuzenimde kalem suresini okumuştu bol bol şimdi bebeği doğmak üzere az zaman kaldı. Tabi öncelikle rabbim ol diyo biz de dua edelim.

Back
X