- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.321
kızlar testi tekrarladık bugün 14. gün 484 16. gün 1130 :) dr şu an normal ilaçlara devam. haftaya pzt yine gel dedi. bu sefer olacak sankiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynepcim bebeğinin doğumu nasıl kasımın onuna geliyor tahmini doğum tarihi sitelerine giriyorum son adetimi.
bir şubat bana yedi kasım diyor
Canı
Canım 6 gün çok uzun bi süre bence. Doktorum bana esimle en Son birlikte olduğumuz tarihi sormuştu aşılama için gün belirlerken. Sen bi doktoruna sorsana.
Allah hayırlara getirsin canım. Bnde aşılamadan sonra bir sürü rüya görmüştüm. İnşallah senin kide çıkarCanm geven aksam mantar gördüm o da büyük mantar erkek çocuk küçük mantar kiz çocuk demekmiş ama hatrlamiyrm büyük mu küçük mu gördüm ondan önceki akşamda kirmizi bi çiçek gordum dn akşamda okuldaydim
ewet ya çok ağrım oldu özellikle üç gün. Kanamam falan olmadı ama 15 gün boyunca kasık ağrısı ve batma hissettim benCanim aslinda bende de pko var ama asilama sebebimiz esimin spermleriydi, gerci o da tedavi sonrasi normale dondu. Canim ilk gunlerde agrin sancin falan olmus muydu?
Bnde anlamadım senin kini canım ya dr bana çatlatma iğnesini gece yaptırttı ve o gece muhakkak ilişki dedi aşılamadan bi buçuk gün önce yani. Aşılama gunude spermler gayet iyiydi Allah a şükür. Eşine bal tarçın çörek otu yedir hareketi ve hızı yukseltiyo .canım 3 gün perhiz yetiyor.
Bnde anlamadım senin kini canım ya dr bana çatlatma iğnesini gece yaptırttı ve o gece muhakkak ilişki dedi aşılamadan bi buçuk gün önce yani. Aşılama gunude spermler gayet iyiydi Allah a şükür. Eşine bal tarçın çörek otu yedir hareketi ve hızı yukseltiyo .
Klomen cuma günü bitti canım doktor ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi yarın sabah a randevu aldım bugün adetimin 13.günü
Yk canm bende pek sallamiyrm ama rüyalar rüyalar gecen asimadan tecrubeliym ama iste düşünmeden de yapamiyrm bakalım daha çok var
İnşallah canm burada bi arkadasmda vardi o da öyle görmüştü ve hamile olduğunu öğrendik doğurdu hatta 5ayll kixi su anda inş benmde yüzüm gulerAllah hayırlara getirsin canım. Bnde aşılamadan sonra bir sürü rüya görmüştüm. İnşallah senin kide çıkar
5.gün canm senin kacnci gununbnmde gırıyo ruyama bazen bılncaltı elde deglkı.. hayrlısı baklm kacncı gnn senn
kızlar testi tekrarladık bugün 14. gün 484 16. gün 1130 :) dr şu an normal ilaçlara devam. haftaya pzt yine gel dedi. bu sefer olacak sankiiiiii
masallah cnm... tedavylemı oldu asılamamı... kacncı gun ogrendın![]()
Canm asilaman igneylrmo ilaclami ne gbi değişiklikler oldusağol canım. ilk aşılama. aşılamanın 13. günü dayanamadık acilde test yaptık 397 çıktı 14. gün 484 6. gün 1130 çıktı.
Benim hic agrim falan olmuyo, yatiyorum devamli, bilmiyorum ya insallah tutar.E ewet ya çok ağrım oldu özellikle üç gün. Kanamam falan olmadı ama 15 gün boyunca kasık ağrısı ve batma hissettim ben
Benim ara sora adet olcakmisim gbi kasiklarm ve belim agriyo o kdr gerçi daha ck var test yapmicam bu sefer haftaya cumartesi direk kan vericrm.kismet bakalımCanm asilaman igneylrmo ilaclami ne gbi değişiklikler oldu
Canm asilaman igneylrmo ilaclami ne gbi değişiklikler oldu
O kasiklardan bacağa agri benmde oluyo canm ama hc onaun üstüne dusmedm ara ara agrm oluyo ay şimdi adet olcam dyorm ama daha var gunume sen gününden oncemi ogrendniğneyle oldu. gonal f kullandım. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi. 36. saate aşılama yapıldı. kanama falan olmadı bende. ama kasık ve bel ağrısı çok oldu. bi kaç gündür de sabahları metal tadı vardı ağzımda. turşu yemeye başladım bolca :) ksıklarımdan bacağıma doğru sızlama batma şeklinde ağrı oldu bi de.
Senin de agrin cok olmus muydu canim ilk gunler, bi de asilama sonrasi iliski oldu mu, sperm sayisi haraketi nasildi?iğneyle oldu. gonal f kullandım. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi. 36. saate aşılama yapıldı. kanama falan olmadı bende. ama kasık ve bel ağrısı çok oldu. bi kaç gündür de sabahları metal tadı vardı ağzımda. turşu yemeye başladım bolca :) ksıklarımdan bacağıma doğru sızlama batma şeklinde ağrı oldu bi de.
O kasiklardan bacağa agri benmde oluyo canm ama hc onaun üstüne dusmedm ara ara agrm oluyo ay şimdi adet olcam dyorm ama daha var gunume sen gününden oncemi ogrendn