Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktor bişi demedi ki o kadar cok hastası varki biraz aceleci davranıyor haliyle hemde özel hastane devlete mi gitsek artık bilemedim valla yumurtaları görünce aa yumurtlar cok güzel hemen iğneni yapalım dedi bu kadar ....of allahım nasip etsin hepimize çok sıkıntılı bir dönem valla
Evet benim doktorum da cok yogunn, bi de sinirli bi bayan, soru sormaya bile korkuyorum, simdilik guvenmek zorundayim, insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz.

Benim doktorum asilamanin 9. ya da 10. gunu kontrole cagirdi sizce ne icin cagirdi, acaba kan tahlili mi yapilacak, biraz erken degil mi?

Benim doktorum asilamanin 9. ya da 10. gunu kontrole cagirdi sizce ne icin cagirdi, acaba kan tahlili mi yapilacak, biraz erken degil mi?
özlem giderecektir belki :D ya doktorlarıda anlıyorum hergün aynı şeyle uğraşıyolar ama biz hayatımızda ilk defa böyle şeyler yaşadığımız için biraz pinpirikli oluyoruz şöle yavaş yavaş ayrıntılı olarak tane tane anlatsalar ne olur yani :D canım belki 10 gün sonra iğnenin etkisi geçmiş olur belli olur kanda

özlem giderecektir belki :KK70: ya doktorlarıda anlıyorum hergün aynı şeyle uğraşıyolar ama biz hayatımızda ilk defa böyle şeyler yaşadığımız için biraz pinpirikli oluyoruz şöle yavaş yavaş ayrıntılı olarak tane tane anlatsalar ne olur yani :KK70: canım belki 10 gün sonra iğnenin etkisi geçmiş olur belli olur kanda
Evet biz de tatmin olmak istiyoruz, kafamizin rahat olmasi onemli sonucta. Bi de hassasiyet bekliyoruz dr dan, bazen cok onemsemiyolar bazi seyleri. 9. gunume randevu aldim ben, erkenden belli olacak o zaman, hadi hayirlisi bakalim.

ozelmı cnm ondanmı cagrdı acaba. nrmalde adet gnnde adet olmazsn gel kan testı yaptr derler yada adet olrsanda gel muayene ol derler ama sennkı nıe cagrdı acep :KK64::KK64:

Evet benim doktorum da cok yogunn, bi de sinirli bi bayan, soru sormaya bile korkuyorum, simdilik guvenmek zorundayim, insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz.

ozelde daha ılgılıler sanrm ama devlet hastansnde ole olmuyo malesef ınsaflı bı dktr denk gelckte duzgun ılgılenp acklama yapck guzelce..:KK47::KK47:

ozelmı cnm ondanmı cagrdı acaba. nrmalde adet gnnde adet olmazsn gel kan testı yaptr derler yada adet olrsanda gel muayene ol derler ama sennkı nıe cagrdı acep :KK64::KK64:
Evet canim özel, ben de anlamadim neden cagirdigini, ignenin etkisi gecmis olur mu ki?:KK64:

tam bılemıcem onu ama gebelk olstysa kan degernde dusukte olsa cıkar bnce. kontrol amaclı cagrmstr bnce ozelya ondan :KK15::KK15:

dktrlar ılk gn bano onermıyo. dıger gnlrde 5 dk dkda gırıp cık demslerdı bana. fzla sıcak suda kllanma demslerdı :KK54:
Benim bugun 2. gunum ama banyo yapmadim hala. Namaz da kilamiyorum ama habire arastirdigim icin bi yerde okudum en erken 3. gun banyo diyodu. :KK51:

Canim yumurta catlayip rahim kalinlasmaya başlamış dye cagrmistr diğer asilada benide cagrmisti bakar bakmaz aslında anlamisti tutmadigni ama bsi demedi adetni bekle dedi

:p
tam bılemıcem onu ama gebelk olstysa kan degernde dusukte olsa cıkar bnce. kontrol amaclı cagrmstr bnce ozelya ondan :KK15::KK15:
9 ya da 10.gune randevu alin dedi, 10. gun kontrol surem doluyo diye 9. gune aldim randevuyu. :KK8:Hadi hayirlisi bakalim:KK36:

Evet biz de tatmin olmak istiyoruz, kafamizin rahat olmasi onemli sonucta. Bi de hassasiyet bekliyoruz dr dan, bazen cok onemsemiyolar bazi seyleri. 9. gunume randevu aldim ben, erkenden belli olacak o zaman, hadi hayirlisi bakalim.
kızlar sizdeki sorun ne benim eşimin spermleri hareketsiz o yüzden aşılama denemeye başladık doktor bugün yine diyoki aşılama yapalım mı bu ay şansınız yüksek içimden töbe töbe cektim olsa bunca zaman olurdu diye yok yapalım aşılamayı dedim ..belliki bu spermler kendi kendine yolu bulamıyor olmuş kaç sene bunca zaman bulaydılar dimi ama :D

Back
X