Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de ilk aşılamam tutmadı :(
Yarın test günümdü,bugün gebelik testi aldım yaptım malesef negatif :(
Zaten sivilcelerimden anlamıştım,gerçeklerle yüzleşmiş oldum :(

Hamisler mide yanmasi olmusmuydu bugün 6.günüm felaket midem yaniyo ve belim agriyo ne yaptysam mide yanmam geçmedi

Benim de ilk aşılamam tutmadı :KK43:
Yarın test günümdü,bugün gebelik testi aldım yaptım malesef negatif :KK43:
Zaten sivilcelerimden anlamıştım,gerçeklerle yüzleşmiş oldum :KK43:
Canim.adet olmadan ümitsizliğe kapilmak yk o testlere pek inanmamak lazm bazilarnda adet geçince bile ckmiyo umutszlanma

Bilmiyorum ki Can'ım progestanı bıraksam mı bırakmasam mı karar veremedim.yarını da geçireyim bakalım hayırlısı olsun...

stres ypma cnm dua et ve bkle:oops::oops:
Tek yapabildigi o cnm Biraz daha koyu bi sekilde yine geldi
bende öyle canım dua etmekten başka yapacağımız bişi yok ...sizdeki sorun neydi canım
Ediyorum cnm etmez miyimm bende hafif pko var cnm baska bi sorunumuz yok

Hamisler mide yanmasi olmusmuydu bugün 6.günüm felaket midem yaniyo ve belim agriyo ne yaptysam mide yanmam geçmedi
hamis degilimcnm ama bende de cok oluyo bu ara

Cumartesi gunu asılamam var az once doktordan geldim sol tarafta 2 tane 19 mmlik sagda ise 1 tane 17 mm lik yumurtam var.. sizin kac tanr yumurtalariniz vardi asilama da :(

Selam kızlar 6 ocakta ilk denememdi 2 yumurtam vardı olmadı,endometrium 8mm idi ilaçla takviye vermiş idi doktor. 3 şubatta yani dün 2. Aşılamam oldu. Bu kez 4 yumurtam büyüdü. Ve endometrium 9.6 mm oldu, bu kez aşılamadan sonra ilaç takviyesine gerek duymadı dr. İlkine göre şartlar daha iyi İnşallah bu kez tutunurlar :KK19: :KK19:

Back
X