- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.441
Canim ya nerdeyse iki yildir bekliyorum ilk asilama insan umutlaniyo korkuyoodaha varmış adetine ...ne yapıyoruz kırmızıları görmeden moral bozmuyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ya nerdeyse iki yildir bekliyorum ilk asilama insan umutlaniyo korkuyoodaha varmış adetine ...ne yapıyoruz kırmızıları görmeden moral bozmuyoruz...
Kızlar aşılama 9.gunu benden leke geldi karnında tuhaf bi ağrı var gidiklaniyor mu ağrıyormu aanlayamadım belinde hafif bi ağrı var erken mi adet olan yoksa yaa moralim yerlerde![]()
bende öyle canım dua etmekten başka yapacağımız bişi yok ...sizdeki sorun neydi canımCanim ya nerdeyse iki yildir bekliyorum ilk asilama insan umutlaniyo korkuyoo
Canim.adet olmadan ümitsizliğe kapilmak yk o testlere pek inanmamak lazm bazilarnda adet geçince bile ckmiyo umutszlanmaBenim de ilk aşılamam tutmadı
Yarın test günümdü,bugün gebelik testi aldım yaptım malesef negatif
Zaten sivilcelerimden anlamıştım,gerçeklerle yüzleşmiş oldum![]()
fındık varsa fındık ye canım mide yanmasını geciriyorHamisler mide yanmasi olmusmuydu bugün 6.günüm felaket midem yaniyo ve belim agriyo ne yaptysam mide yanmam geçmedi
Yk ama aldiriym canm ilk defa duydum herşey denedm ama gecmedifındık varsa fındık ye canım mide yanmasını geciriyor
Tek yapabildigi o cnm Biraz daha koyu bi sekilde yine geldistres ypma cnm dua et ve bkle![]()
Ediyorum cnm etmez miyimm bende hafif pko var cnm baska bi sorunumuz yokbende öyle canım dua etmekten başka yapacağımız bişi yok ...sizdeki sorun neydi canım
hamis degilimcnm ama bende de cok oluyo bu araHamisler mide yanmasi olmusmuydu bugün 6.günüm felaket midem yaniyo ve belim agriyo ne yaptysam mide yanmam geçmedi
Tek yapabildigi o cnm Biraz daha koyu bi sekilde yine geldi
Ediyorum cnm etmez miyimm bende hafif pko var cnm baska bi sorunumuz yok
hamis degilimcnm ama bende de cok oluyo bu ara
Amin canim hepimiz icin insallahHAYRLISI OLSN CNMM![]()
Supermiss cok iyiiCumartesi gunu asılamam var az once doktordan geldim sol tarafta 2 tane 19 mmlik sagda ise 1 tane 17 mm lik yumurtam var.. sizin kac tanr yumurtalariniz vardi asilama da![]()
Nebileyim doktor az gibi dedi sende daha fazla bekliyordum dedi.. moralim bozuldu oyle deyince.. bakalim benim cumartesiye kadar kac yum kalacakSupermiss cok iyii
Benim 5 ti 3u kayboldu 2 ile asilama oldum
Kaliteli olsun yeter cnm sayi onemli degilNebileyim doktor az gibi dedi sende daha fazla bekliyordum dedi.. moralim bozuldu oyle deyince.. bakalim benim cumartesiye kadar kac yum kalacak![]()
Kalitesi nasil belli oluyor ki.. doktor bisey demedi o konudaKaliteli olsun yeter cnm sayi onemli degil
Nım kendini riske atma bnce. Hastaneden bineceksin zaten hasta olmasan niye binesin ki. Boşver gulerse gulsun.araba varda abimde o da şehir dışında ya taksiye bşnsem taksici bile güler insana binsemmi acaba