Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamisler mide yanmasi olmusmuydu bugün 6.günüm felaket midem yaniyo ve belim agriyo ne yaptysam mide yanmam geçmedi
Vala canım bn zaten mide hastasıyım bnde olmuştu ama ondan mı yoksa hastslıktan mı onu bilmem. Pazartesi günü aile hekimime gaviscon surup yaxdırdım onun çok faydası oluyo. Zaten gebeler için üretilen bi ilamış gonul rahatlığıyla kullanıyorum onuda sürekli değil midem sıkıntılı olunca

E
Selam kızlar 6 ocakta ilk denememdi 2 yumurtam vardı olmadı,endometrium 8mm idi ilaçla takviye vermiş idi doktor. 3 şubatta yani dün 2. Aşılamam oldu. Bu kez 4 yumurtam büyüdü. Ve endometrium 9.6 mm oldu, bu kez aşılamadan sonra ilaç takviyesine gerek duymadı dr. İlkine göre şartlar daha iyi İnşallah bu kez tutunurlar :KK19: :KK19:
Endometrium normal boyutta canım. Onun çok etkisi oluyo . Bnm aşılamada yaptırmadan önceki gittiğimde 10 mm demişti dr ve çok beğenmişti seninki de gayet güzel .maşallah. İnşallah yumoşların tutar :)

E
Endometrium normal boyutta canım. Onun çok etkisi oluyo . Bnm aşılamada yaptırmadan önceki gittiğimde 10 mm demişti dr ve çok beğenmişti seninki de gayet güzel .maşallah. İnşallah yumoşların tutar :)
Evet canım pazartesi baktığında doktor 9.6 idi aşılama çarşamba oldu biraz daha büyümüştür. Bu ay beslenmeme daha cok dikkat ettim sanırım Gercekten faydasını gördüm. Beslenme gebelik öncesi gelişim için de önemli. Ben gördüm bunu ve umarım sonuçtada faydası olur:KK33:

Ew
Evet canım pazartesi baktığında doktor 9.6 idi aşılama çarşamba oldu biraz daha büyümüştür. Bu ay beslenmeme daha cok dikkat ettim sanırım Gercekten faydasını gördüm. Beslenme gebelik öncesi gelişim için de önemli. Ben gördüm bunu ve umarım sonuçtada faydası olur
et canım kesinlikle. Bnde aburcubur hastası biri olarak dikkat ettim. Yuruyuş yaptımm bolbol. Eşim sırf hemşire spor yapacak dedi die koşu bandı aldı onada 15 gün yurudum :) şimdi kendisi koşuyor :D

Ew
et canım kesinlikle. Bnde aburcubur hastası biri olarak dikkat ettim. Yuruyuş yaptımm bolbol. Eşim sırf hemşire spor yapacak dedi die koşu bandı aldı onada 15 gün yurudum :) şimdi kendisi koşuyor :KK70:
Aşılamadan önce mi yaptın yürüyüşleri? Peki aşılama sonrası yattın mı yoksa hareketlimiydin hep?

halamda özelde yaptırmıştım bende özelde yaptırıyorum ama istemediler gerçi halamınki tüp bebek merkeziydi ilk önce iğneli aşılma yaptılar bi tane ondan dır heralde ...hımm iyi ya ağrıdan korkuyodum ya bide hastaneyle evin arası yakın yürümeyi düşünüyordum ama 5 dk yol zararı olur mu acaba ...allahım nasip etsin ya insanlar korunurken hamile kalıyo bişi olmaz heralde olacağı varsa
Ben esime arabayi yakin yere park et ben yuruyemem dedim hastanenin onunde bindim hemen, tedbirimi alayim da olmazsa da nasip. Imkanin varsa arabaya bin bence ama sen bilirsin canim.

liste cok karışık aslında aşılaması tutmayanlar yazmasa daha moral olur diye düşünüyorum tutanlar yazsın umut olur bizede aşılama günü belli olanlar ayrı aşılama olanlar ayrı olsa daha mı iyi olur bide daha sık liste paylaşımı olsa herseferinde kaçıncı gün diye sormak yerine ordan baksak
Canim ilk sayfada var listemiz, ben ordan guncelliyorum devamli. Bi de tutan tutmayan herkesi yaziyorum ki bizden sonra da asilama yaptirmayi dusunenlere fikir olsun, onlara da yardimci olmus olalim. Bi de bu liste asilamada sansin gercekten yuzde 15 civarlarinda kaldigini gosteriyo malesef :(

Aynen canm listeyi bulamadigma sordum bende evet aslında devamli gergin paylasilsa bekleyenler içinde çok iyi olr
Listeyi ilk sayfadan surekli takip edebilirsin canim, ordan guncelliyorum hep.

Kızlar aşılama 9.gunu benden leke geldi karnında tuhaf bi ağrı var gidiklaniyor mu ağrıyormu aanlayamadım belinde hafif bi ağrı var erken mi adet olan yoksa yaa moralim yerlerde :cry:
Canim adet icin cok erken degil mi, belki de yerlesme kanamasidir.

Benim de ilk aşılamam tutmadı :KK43:
Yarın test günümdü,bugün gebelik testi aldım yaptım malesef negatif :KK43:
Zaten sivilcelerimden anlamıştım,gerçeklerle yüzleşmiş oldum :KK43:
Hayirlisi olsun canim, Allahim guldursun yuzunu.

Kızlar benim adetim başladı bu ayda olmadi malesef :cry: kayitlara bi negatif daha girin

aşılama anında canınız yanıyor mu bide yanımızda mutlaka almamız gereken bişi var mı kanama felan oluyor mu
Kanaması olanları duyduğum için sabah ped yerleştirip çıkmıştım onun dışında hiçbir şeye ihtiyacım olmadı. Acı konusu da sıfır. Ne acı ne rahatsızlık hissi. Ben hiçbir şey hissetmedim açıkçası. Sonrasında da aynı şekilde. Ne kanama oldu ne acı. Zaten kanama olacak olsa doktor veya hemşire uyarırdı diye düşünmüştüm dert etmeyin çok basit bir işlem

Yok canm onunla alakasi yok beni dgernde 10dk yatrdilar bunda 1saat yattm ama ckmadi sanki bsi en azından içim rahat
@arsinli bril bril ben doktoruma çok güveniyorum türkiye çapında onun için adanaya gelenler var. 10 dk yatırdılar beni de. Aslında buna da gerek yok,avrupada tüp bebek transferinden sonra bile işleminiz bitti gidebilirsiniz diyorlar. Aksine hareket etmek kan dolaşımını hızlandırdığı için olumlu etki yapıyor. 2 hafta boyunca aşılama yapıldığını aklımdan çıkar burdan çıkıp sporuna da gidebilirsin şimdi normal yaşantına dön 15 gün sonraki tahlile kadar dedi. Rahim filminde ben de burda yazanlardan inanılmaz korkmuştum.anestezili randevu açdım. Damar yolu açtılar doktr boşuna amestezi alacaksın gel bi deneyelim canım acıor dersen uyuturuz hemen dedi. Biraz rahatsızlık hissettim sonlara doğru onun dışında film esnasında hiç canım acımadı. Sadece eve dönerken 20 dk kadar çok ağır bir adet sancısı çektim. O kadar. İyi ki uyumadan yaptırdım diyorum o yüzden artık bu abartılı yorumlara çok kulak asmıyorum. Canı çok tatlı ve ağrı eşiği çok düşük bir insanımdır
halamda özelde yaptırmıştım bende özelde yaptırıyorum ama istemediler gerçi halamınki tüp bebek merkeziydi ilk önce iğneli aşılma yaptılar bi tane ondan dır heralde ...hımm iyi ya ağrıdan korkuyodum ya bide hastaneyle evin arası yakın yürümeyi düşünüyordum ama 5 dk yol zararı olur mu acaba ...allahım nasip etsin ya insanlar korunurken hamile kalıyo bişi olmaz heralde olacağı varsa
ben de özelde yaptrdım biz aslında vakit kaybetmeyelim diye sirekt tüp bebek istemiştik doktkr iki aşılamadan sonra tüp bebeği devlet karşılıyor avantajlı olursun dedi diye tamam dedik aşılamaya. Benden yalnızca hem eşimin hem benim vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler. Onu da aşılama günü için değil, aşılama raporunun çıkacağı gün istediler. Raporda hem aşılaman karşılanmış oluor hem ilaçların yani iğnelere başlamadı
@gul_cann B breakfast ve @umudunu-kaybetme canlarim ayni gun asilama oldukk belirtileriniz varmi napiyosunuz nasil hissediyorsunuzz
merhaba bir hafta kaldı tahlile ben öncesinde idrar veya kan testi yapmayı istemiyrum nası olsa net olmayacak sonuç diye. Bende bi belirti yok sanırm. Sadece iki gece önce 2-3 kez sağ taraf karnımda ve sağ kolumda iğne batması gibi bişiylr uyandım. birkaç da sivilce çıktı. Bilemiyrum bu kadar erken dönemde belirti olmaz diye düşünüorum. Bu hisler normalde de vücutta olur. Fazla unutlanmak istemiorm yani.

@arsinli bril bril ben doktoruma çok güveniyorum türkiye çapında onun için adanaya gelenler var. 10 dk yatırdılar beni de. Aslında buna da gerek yok,avrupada tüp bebek transferinden sonra bile işleminiz bitti gidebilirsiniz diyorlar. Aksine hareket etmek kan dolaşımını hızlandırdığı için olumlu etki yapıyor. 2 hafta boyunca aşılama yapıldığını aklımdan çıkar burdan çıkıp sporuna da gidebilirsin şimdi normal yaşantına dön 15 gün sonraki tahlile kadar dedi. Rahim filminde ben de burda yazanlardan inanılmaz korkmuştum.anestezili randevu açdım. Damar yolu açtılar doktr boşuna amestezi alacaksın gel bi deneyelim canım acıor dersen uyuturuz hemen dedi. Biraz rahatsızlık hissettim sonlara doğru onun dışında film esnasında hiç canım acımadı. Sadece eve dönerken 20 dk kadar çok ağır bir adet sancısı çektim. O kadar. İyi ki uyumadan yaptırdım diyorum o yüzden artık bu abartılı yorumlara çok kulak asmıyorum. Canı çok tatlı ve ağrı eşiği çok düşük bir insanımdır cnm

ben de özelde yaptrdım biz aslında vakit kaybetmeyelim diye sirekt tüp bebek istemiştik doktkr iki aşılamadan sonra tüp bebeği devlet karşılıyor avantajlı olursun dedi diye tamam dedik aşılamaya. Benden yalnızca hem eşimin hem benim vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler. Onu da aşılama günü için değil, aşılama raporunun çıkacağı gün istediler. Raporda hem aşılaman karşılanmış oluor hem ilaçların yani iğnelere başlamadı

merhaba bir hafta kaldı tahlile ben öncesinde idrar veya kan testi yapmayı istemiyrum nası olsa net olmayacak sonuç diye. Bende bi belirti yok sanırm. Sadece iki gece önce 2-3 kez sağ taraf karnımda ve sağ kolumda iğne batması gibi bişiylr uyandım. birkaç da sivilce çıktı. Bilemiyrum bu kadar erken dönemde belirti olmaz diye düşünüorum. Bu hisler normalde de vücutta olur. Fazla unutlanmak istemiorm yani.

Back
X