@arsinli
bril
ben doktoruma çok güveniyorum türkiye çapında onun için adanaya gelenler var. 10 dk yatırdılar beni de. Aslında buna da gerek yok,avrupada tüp bebek transferinden sonra bile işleminiz bitti gidebilirsiniz diyorlar. Aksine hareket etmek kan dolaşımını hızlandırdığı için olumlu etki yapıyor. 2 hafta boyunca aşılama yapıldığını aklımdan çıkar burdan çıkıp sporuna da gidebilirsin şimdi normal yaşantına dön 15 gün sonraki tahlile kadar dedi. Rahim filminde ben de burda yazanlardan inanılmaz korkmuştum.anestezili randevu açdım. Damar yolu açtılar doktr boşuna amestezi alacaksın gel bi deneyelim canım acıor dersen uyuturuz hemen dedi. Biraz rahatsızlık hissettim sonlara doğru onun dışında film esnasında hiç canım acımadı. Sadece eve dönerken 20 dk kadar çok ağır bir adet sancısı çektim. O kadar. İyi ki uyumadan yaptırdım diyorum o yüzden artık bu abartılı yorumlara çok kulak asmıyorum. Canı çok tatlı ve ağrı eşiği çok düşük bir insanımdır cnm
ben de özelde yaptrdım biz aslında vakit kaybetmeyelim diye sirekt tüp bebek istemiştik doktkr iki aşılamadan sonra tüp bebeği devlet karşılıyor avantajlı olursun dedi diye tamam dedik aşılamaya. Benden yalnızca hem eşimin hem benim vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler. Onu da aşılama günü için değil, aşılama raporunun çıkacağı gün istediler. Raporda hem aşılaman karşılanmış oluor hem ilaçların yani iğnelere başlamadı
merhaba bir hafta kaldı tahlile ben öncesinde idrar veya kan testi yapmayı istemiyrum nası olsa net olmayacak sonuç diye. Bende bi belirti yok sanırm. Sadece iki gece önce 2-3 kez sağ taraf karnımda ve sağ kolumda iğne batması gibi bişiylr uyandım. birkaç da sivilce çıktı. Bilemiyrum bu kadar erken dönemde belirti olmaz diye düşünüorum. Bu hisler normalde de vücutta olur. Fazla unutlanmak istemiorm yani.