Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ben de dayanabildigim kadar dayandim asilamadan sonra, hemen tuvalete gitmek istemedim 2 saat ya da 2.5 saat sonra gittim. Spermler nasildi canim yikama sonrasi?
neyse 1 saat daha sıkım dişimi 3 saat dolunca giderim tuvalete ....spermler konusunda hiçbir bilgim yok canım öyle kağıt falan vermediler bize doktorad a sormak gelmedi aklıma

neyse 1 saat daha sıkım dişimi 3 saat dolunca giderim tuvalete ....spermler konusunda hiçbir bilgim yok canım öyle kağıt falan vermediler bize doktorad a sormak gelmedi aklıma
Esin almistir canim belki o kagidi.

yok canım sordum yok öyle bişi dedi :KK70:
Cok enteresan. :KK48:Dr a sorarsaniz soyler ama madem hastane yakin, bence esin alsin sonucunu, sizde spermlerde sorun yoktu heralde, ben o sonucu cok merak ediyodum, asilamayi yapar yapmaz da dr beni bilgilendirdi sonra cikti

Cok enteresan. :KK48:Dr a sorarsaniz soyler ama madem hastane yakin, bence esin alsin sonucunu, sizde spermlerde sorun yoktu heralde, ben o sonucu cok merak ediyodum, asilamayi yapar yapmaz da dr beni bilgilendirdi sonra cikti
hareketsizlik vardı eşimde ama olsa verirlerdi heralde ...bu arada tuvalete gittim kahverengi akıntı oldu bayağı sizdede olmuş muydu

hımm sen umudunu yitirme canım yatarken ayakların yukarda olsun biraz
Aynen cnm yatiyorum kalmicam fazla.
ya bende kalkınca gelir sandım ama o anda gelmedi taksiye bin eve çık yatana kadar bişiler olduysada bakmaya cesaret edemedim valla 2 saat geçti aşılamanın üstünden sıkıştım biraz tuvalate gitsem bişi olur mu acaba yoksa beklim mi....inşallah belirtiler bebiştendir canım
Asilamadan sonra yani aksamina tuvalete gittigimde yapiskan bisi geldi bole sarimsi sperm kalintisi sanirim birde uzerinde kan vardi benim. 3-4 gun yattim butun gun boyunca dr 1 gun dedi ama ben garanti olsun dedim spermler daha uzun yasiyor ya. Bence iyice dinlenin ve sakin is flan yapmayin.

kızlar oldu aşılamam eve geldim şimdi yürümedim taksiye bindim. yaptıracak olanlar için yazim rahim ağzına yerleştirilen aleti takarken az bi ağrı oldu sıvıyı içeri verdiği ince şeyi de rahim içinde ilerletirken adet sancısı gibi anlık bi sancı oldu o kadarcık. sonra 1 saat dinlendim eve geldim bugün dinlen dedi doktor birde ayın 7-9 da eşinle ilişkiye gir dedi. ilaç falan vermedi ağrın olursa parol içersin dedi. on gün sonrada kan da bakarız dedi...çok şükür bugünü de atlattık rahatladım ya stres falan gitti kuş gibi hafif hissediyorum şimdi inşallah tutar aşılamalarımız rabbim nasip etsin @aybirgen listeye aşılma tarihini 5 şubat test tarihide 10 gün sonra olduğuna göre 15 şubat yazabilirsin teşekkürler
Geçmiş olsun inşallah hayırlı haberi alırsın bir an önce

Catlatma ignesi adet yapmaz canim ama yumurtani catlattigi icin 14 gun sonra adet oluruz. Senin yumurtlaman gec oluyordur ondan uzuyordur. 45.gun adet olduysan 14 geri say 31.gun yumurtlamissin demektir. Yumurtlama olmazsa adet asla olmaz.
Bu konuda yanlışın var. Ben 13ay folikül takibi yaptırdım. Yumurtam oluşmadığı aylarda da gayet adet görüyordum. Veya progestan kullanmazsam yumurtam oluşan ayda yine uzun süre sonra regl oluyordum. Doktor da adet olmanın yumurtluyorsun anlamına gelmediğini söyler hep. Normal adet görüp yumurtlamayan pko olduğunu da bu nedenle evlendikten aonra hamile kalamadığında öğrenen çok insan var. Endometrium kalınlığı ideal diye doktor progestan da vermedi bana. 5 günümüz kaldı çok önemli değil de merak ettim sadece aşılama sonrası net gecikmeden ader mi görülüyor diye. Naısl gidiyor bu arada var mı bie şeyler?

Aynen cnm yatiyorum kalmicam fazla.

Asilamadan sonra yani aksamina tuvalete gittigimde yapiskan bisi geldi bole sarimsi sperm kalintisi sanirim birde uzerinde kan vardi benim. 3-4 gun yattim butun gun boyunca dr 1 gun dedi ama ben garanti olsun dedim spermler daha uzun yasiyor ya. Bence iyice dinlenin ve sakin is flan yapmayin.
Ben de icim rahat olsun diye dinleniyorum ama aslinda normal iliskiden cok farki yok ve dinlenmesen de olacaksa olur gibi geliyo, agir is vs yapmamak kaydiyla tabiki. Bi de ananas yemeyi unutmayin kizlar, belki bi faydasi olur.

Canim ben kendi adima konusiym benmde adetleri düzensiz 5ay olmadigmi bilirim ama bu kullandigmz ilaçlar adeti zamanda getiriyor o yüzden bi önceki ay ne zaman olduysam ilaclari kullabdigmdan tam gününde geliyor adetm
Hah bunu merak ediyordum çok teşekkür edeeim :) çünkü 4 ay klomen kullanmıştım geçen yıl. Progestan da içiyordum ilacı bıraktıktan sonra ertesi günü olduğum da olurdu bir iki sefee 13-14. Gün oldu ne zaman kan tahlili versem daha sonucu almadan regl oldum >.<

Bu konuda yanlışın var. Ben 13ay folikül takibi yaptırdım. Yumurtam oluşmadığı aylarda da gayet adet görüyordum. Veya progestan kullanmazsam yumurtam oluşan ayda yine uzun süre sonra regl oluyordum. Doktor da adet olmanın yumurtluyorsun anlamına gelmediğini söyler hep. Normal adet görüp yumurtlamayan pko olduğunu da bu nedenle evlendikten aonra hamile kalamadığında öğrenen çok insan var. Endometrium kalınlığı ideal diye doktor progestan da vermedi bana. 5 günümüz kaldı çok önemli değil de merak ettim sadece aşılama sonrası net gecikmeden ader mi görülüyor diye. Naısl gidiyor bu arada var mı bie şeyler?
Canim adet olunmasi yumurtlandigi anlamina gelmez ama eger yumurtan catladiysa mutlaka adet olursun, bu da yumurtanin catlamasindan ortalama 14 gun sonra olur.

Kızlar ben de az önce eve geldim. Saat 12 gibi ilk aşılamamı oldum.çok şükür güzel geçti.ağrım da olmadı.eşimin spermlernde ileri harekette problem vardı yıkama sonrası doktor çok güzel tamamiyle yükselmiş bütün değerler dedi.iki aydır eşime keçiboynuzu pekmezi ve keçiboynuzu suyu içirdim ve gerçekten faydasını gördüm.doktor hiçbir ilaç vermedi.cumartesi gecesi ya da pazar sabahına ilişki önerdi.bugün gün boyu yatmayı düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı. @aybirgen beni de listeye eklersen sevinirim.

Ayni gun asilama olmustuk degil mi benim dunden beri ara ara kahverengi lekelenme oluyo bekliyorum ole ha geldi ha gelicek

Canim adet olunmasi yumurtlandigi anlamina gelmez ama eger yumurtan catladiysa mutlaka adet olursun, bu da yumurtanin catlamasindan ortalama 14 gun sonra olur.
Aynen bende bunu demek istemistimm gebelik olur olmaz kalitelidir yada degildir hic farketmiyo catladiktan 14 gun sonra adet olunuyo iki uc ay belki daha fazla adet gormeyenler var iste onlarda catlama olmadigi icin olmuyo.

Merhaba kızlar bende yrn 11 de asılama yaptıracam ancak catlatma ığnesının uzerınden 48 geçecek çok kuskuluyum acaba gec mı olacak dıye

kızlar listeye baktım da ocak ayı tam bi fiyasko! sadece 4 kişi hamile kalabilmiş, onlardan biri de aşılama bile olmamış zaten doğal yolla kalmış

Merhaba kızlar bende yrn 11 de asılama yaptıracam ancak catlatma ığnesının uzerınden 48 geçecek çok kuskuluyum acaba gec mı olacak dıye
Canim Siyetem Siyetem nin de 48 sa sonra oldu, doktoruna guven canim, yumurta durumuna gore ayarlamistir

Back
X