- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.541
Bende de pko var, cok gecmis olsun canim.Bende yeni öğrendim ne olduğunu bir suru kocaman yum oluşmuş ohss deniliyor pkolu olanlarda daha çok görülüyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de pko var, cok gecmis olsun canim.Bende yeni öğrendim ne olduğunu bir suru kocaman yum oluşmuş ohss deniliyor pkolu olanlarda daha çok görülüyormuş
Sağol canım yum olmasi gerektiğinden fazla büyümesi sonucu vucudun su toplamasi gibi bişey bende tam bilmiyorum aşılama yda tüp bebekte kullanılan iğnenin yan etkisi oluyormuş acayip şişti karnım zor nefes aldım Allah kimse başına vermesin çok zormuşOhss neki cnmm gecmis olsunn
Anladim canim insallah olmustur bu ay.Tek yumurta vardı ne yazık ki. Rahim filminde sol tarafım kapalı görünüyordu doktor onun gerçek tıkanıklık olmama ihtimalinin de olduğunu söyledi . Film esnasında kasıntı da böyle görüntüler veriyormuş. O yüzdne solda yumurta olursa diye korkuyordum ama neyse ki sağda oldu. Ama doktora da sorduğumda sağda da olsa yumurta diğer taraftan da alır sorun değil o zaten aşılanacağı için ama sağda olursa daha iyi olur tabi demişti. Bir de hafif t shape vardı iki ekim ayında onun için operasyon oldum. Rahmin ters üçgen şeklinde olması gerekitormuş benimkinin tek tarafı olması gerektiği gibiydi diğer taraflar içe doğru bombeliydi onu düzelttiler. Ayıca da polikistik overim var. İki yıldır normal yolla hamile kalamadım. Sebep bu.
Merhaba kızlar bende yrn 11 de asılama yaptıracam ancak catlatma ığnesının uzerınden 48 geçecek çok kuskuluyum acaba gec
hayırlı olsun fazla takmamaya çalış kafana artık ne kadar mümkğnse :) güzel habeelerini duyarız inşallahKızlar ben de az önce eve geldim. Saat 12 gibi ilk aşılamamı oldum.çok şükür güzel geçti.ağrım da olmadı.eşimin spermlernde ileri harekette problem vardı yıkama sonrası doktor çok güzel tamamiyle yükselmiş bütün değerler dedi.iki aydır eşime keçiboynuzu pekmezi ve keçiboynuzu suyu içirdim ve gerçekten faydasını gördüm.doktor hiçbir ilaç vermedi.cumartesi gecesi ya da pazar sabahına ilişki önerdi.bugün gün boyu yatmayı düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı. @aybirgen beni de listeye eklersen sevinirim.
Aşılama zaten %5-15 arası başarı çanaı olan bir yöntem. Herkes bu kabullenmeyele aşılama yaptırırsa herkes açısından sonuç daha rahat olur diye düşünüyorum. Sırf şans düşük diye olmayacak da değil. Her ay az da olsa umut etmek gerekkızlar listeye baktım da ocak ayı tam bi fiyasko! sadece 4 kişi hamile kalabilmiş, onlardan biri de aşılama bile olmamış zaten doğal yolla kalmış
İnşallah :) ilk aşılama olsa da uzun zamandır bekliyoruz. Bir de ilk iki yıl çocuk düşünmemiştik 4 yıllık evliyiz üstüne vazife olan olmayan herkesin sormasından gına geldi. Daha fazla yıpranmayız umarım.Anladim canim insallah olmustur bu ay.
Üstüne görme de oluyor. Adet ile erken hamilelik belirtileri aynı zaten. O yüzden belirtilere çok kulak asmıyorum dinlemiyorum vücudumu. Bir de psikolojik belirti de çok oluyor. Eşim geçen erken belirtileri okuyup sırayla var mı yok mu soruordu sus sus ben şimdi duyunca yaşarım bunları dedim :dBenim adet gelecek gibi yaa
Ya eşimin canı istemişti aşılamadan önceki gün. Aşılamadan dönüştü almıştk tesadüfen hiç bilmiyordum. Hatta ben de bir dilim yedim ama korkarak. Çünkü bir arkadaşım fazla ananas yenmesinin düşüğe yol açtığını söylemişti bir kere. Burda okuyunca dün de 1,5 dilim yedim. Bugün alayım tekrarBebegin tutunmasina yardimci oluyomus canim.
Aşılamadsn önce yaptım. Aşılamadan sonra full yattımAşılamadan önce mi yaptın yürüyüşleri? Peki aşılama sonrası yattın mı yoksa hareketlimiydin hep?
Canım bize de vermedilerdi. Bn internetten öğrendim. Eğer özel hastane değilse netten tcsiyle oğrenebiliyorsun.neyse 1 saat daha sıkım dişimi 3 saat dolunca giderim tuvalete ....spermler konusunda hiçbir bilgim yok canım öyle kağıt falan vermediler bize doktorad a sormak gelmedi aklıma
özel hastane ama sadece eşim vardı orda sperm tahlilihi veren hemen elinden alıp 5 -10 dk sonra çağırdılar elime tüpü tutuşturdular doktorun yanına gittik bence kaydı kuydu yok varsa da merak etmiyorum böyle aşırı derecede pozitif yüklüyüm eğer sonuçlar kötüyse ve bunu öğrenirsem üzülürüm bide tutmazsa üzülürüm gerek yok üzülmeye 15 şubatta ya sevinirim ya üzülürüm rabbim hakkımıza hayırlsını nasip etsinCanım bize de vermedilerdi. Bn internetten öğrendim. Eğer özel hastane değilse netten tcsiyle oğrenebiliyorsun.
Yani. Eğer aklım kılçıklanmasın diyorsan hiç bakma . Bnde test için kan verdiğimde sonucuna bakarken aklıma gelmişti eşiminkine bakmıştım öyle oğrenmiştim.özel hastane ama sadece eşim vardı orda sperm tahlilihi veren hemen elinden alıp 5 -10 dk sonra çağırdılar elime tüpü tutuşturdular doktorun yanına gittik bence kaydı kuydu yok varsa da merak etmiyorum böyle aşırı derecede pozitif yüklüyüm eğer sonuçlar kötüyse ve bunu öğrenirsem üzülürüm bide tutmazsa üzülürüm gerek yok üzülmeye 15 şubatta ya sevinirim ya üzülürüm rabbim hakkımıza hayırlsını nasip etsin
benim eşimde hareketsizlik var o yüzden hiç bakasım yok sizdeki sorun neydi acabaYani. Eğer aklım kılçıklanmasın diyorsan hiç bakma . Bnde test için kan verdiğimde sonucuna bakarken aklıma gelmişti eşiminkine bakmıştım öyle oğrenmiştim.
Senin esinin yikama sonrasi degerleri nasildi canim?Yani. Eğer aklım kılçıklanmasın diyorsan hiç bakma . Bnde test için kan verdiğimde sonucuna bakarken aklıma gelmişti eşiminkine bakmıştım öyle oğrenmiştim.
Bnm eşimde sorun yok bnde pko varbenim eşimde hareketsizlik var o yüzden hiç bakasım yok sizdeki sorun neydi acaba
Normal değeri 85 milyon %69 ileriydi yıkama sonrası 66 milyon % 90 ileriydi canım. Ama ilk aşılamamızda yıkama sonrası 27 milyon %85 ileriydi.Senin esinin yikama sonrasi degerleri nasildi canim?
Tesekkur ederim canim, bizim yikama sonrasi deger epey artti sizin azalmis.Normal değeri 85 milyon %69 ileriydi yıkama sonrası 66 milyon % 90 ileriydi canım. Ama ilk aşılamamızda yıkama sonrası 27 milyon %85 ileriydi.
Amin canim cok gecmis olsun tekrardanSağol canım yum olmasi gerektiğinden fazla büyümesi sonucu vucudun su toplamasi gibi bişey bende tam bilmiyorum aşılama yda tüp bebekte kullanılan iğnenin yan etkisi oluyormuş acayip şişti karnım zor nefes aldım Allah kimse başına vermesin çok zormuş