- 31 Aralık 2015
- 290
- 243
- 18
- 31
- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.561
Bizim ilk aşılama da normal sperm elli küsur deydi . Yıkama da sayısı azaldı hızı arttı. İkinci dede öyle olduTesekkur ederim canim, bizim yikama sonrasi deger epey artti sizin azalmis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ilk aşılama da normal sperm elli küsur deydi . Yıkama da sayısı azaldı hızı arttı. İkinci dede öyle olduTesekkur ederim canim, bizim yikama sonrasi deger epey artti sizin azalmis.
canım öyle düşünme hersey yazı nasip hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek bebeğinKizlar olumsuz sonuclari gordukce moralim cok bozuluyo benim, sans malesef cok dusuk![]()
A
Aşılamadsn önce yaptım. Aşılamadan sonra full yattım
Bnde ilk aşılamamda dikkat etmedim. Ama o tutmayınca ikincide full yatacam. Dedim. Ve yattım hiç iş yapmadım özellikle on gün. Zaten ağrım çoktu bnm yatmadan geçmiyordu. Ayakta durunca ve çok otutunca sol kasığım fena halde batıyordu. Ananas falan yemedim bn. Ama soyle bişeyde var demekki nasbimizde varmış ki oldu. Nasibimizde olmasaydı tutmayada bilirdi zımman yatsam bile. Ama tavsiyem merdiven inip çıkarken dikkat edin ağır kaldırmayın sağlıklı şeyler yiyin. Bide asla sıkıntı stres yapmayın .Ben ilk aşılamamda hiç yatmamıştım. Hatta alışverişe gittim durdum sürekli. Şimdi ikinci aşılamam 1 hafta rapor aldım ve yatıyorum . Doktorlar yatmanın bir faydası yok desede yinede yatanların gebelikleri pozitif olarak sonuçlanıyo çoğu zaman. Birde ananas yiyorum . İnşallah faydasını görürüm . 4 yumurtam var boşa gitsin istemiyorum bu kez çok güzel gelişti rahimde yumurtalarımda![]()
İnşallah canım benim. İnşallah hepinizin aşılaması tutar inşallah aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsınız. Gerçekten sizleri çok iyi anlıyorum. Rabbim tez zamanda sizleri de sevindirsin boy boy çocuklarınız olsun inşallah :) bnm teyzemin altı sene olmadıktan sonra tedaviyle oğlu oldu..nasıl olsa olmuyo die korunmadılar 2 - 3- derken 4 oldu kendiliğinden. O yüzden sakın stres yapıpta krndinşzi uzmeyin motive edin kendinizi bide size saçma sorular sunan insanlara da ağzının payını verin. Bn ilk zamanlar sustum gomdum içime ama baktım ki kendimi mahvediyorum daha sonrasında cvbını verdim.onlar utandı sorduklarına pişman oldular. Şimdi tebrik için bile aramaya yuzleri yok . İyi oldu ama kim dost kim düşman anlaşıldı.fazi93 sen bize aşılamanın tutabileceğine yönelik bir umut oldun. İnşallah hepimiz aynı sevinci yaşayabiliriz en kısa sürede ..
![]()
Gunaydin kizlar gece sanciyla uyandim kirmizilar geldi malesef tutmadibeni listeden cikartabilirsiniz
iğnenin etkisi geçmiş oluyo dimi 11. gün gerçi öyleki doktorum aşılamanın 10. günü kan vermeye gel dedi ....hayırısı olsun canımhakknda hayrlısı olsn cnm.. bnde sabah test yaptm 11. gn negatf.. pazartesı kan testı yaptrcam bakalm.
hayirli sonuc alirsin cnm insallahhakknda hayrlısı olsn cnm.. bnde sabah test yaptm 11. gn negatf.. pazartesı kan testı yaptrcam bakalm.
Hangi siteden baliyoruz peki.bide e devlet sifresi gerekir mi?Pkoyu sakın dert etmeyin drun demişti bana senin çoçugun olacak ama biraz uğraşacaksın die. Pkolularon sadece yumurtlama sorunu var onuda iğneyle hallediyorz. Bnde iki kere klomene yanıt verdim daha sonra yumurtam olmadı hiç iğneye geçtim. İlkinde menegon kullandım. İkincisinde bj drun menegon kullanmamamı puregonun yeterli olduğunu söyledi. Menegon daha ağır bi ilaçmış dediğine göre ve genellikle yaşı ileri olanların ve hiç yanıt vermeyenlere veriliyormuş. Maşallah senin yumurtan güzel olmuşGokcenn . Eğer gittiğin hastane özel değilse netten tcyle bakabiliyorsun eşinin sonucuna
Cok uzuldum canim.Gunaydin kizlar gece sanciyla uyandim kirmizilar geldi malesef tutmadibeni listeden cikartabilirsiniz
Ooo masallah canim hizlisin, biz 1. yi yaptik sen 2. yi :) Hadi hayirlisi, insallah bu sefer tutar.@aybirgen ben ikinci asilamayi yaptirdim canim bugun. Listede yenileyebilirsin beni 6 subat 2. Deneme
fazi93 tebrikler canim darisi hepimizi basina :))
Pkoluyum ne yazik ki, fakat doktorumun soyledigine gore yumurtaliklarim klomene iyi tepki vermis. Sagda dort solda iki toplam 6 tane yumurtam olmus. Eger bu seferde bi sonuc alamazsam igneli yontemlerle gonal f fln yi e bir asilama yaptiracagim.
Yalniz laboratuvardan bir turlu yikama sonrasi sperm degerlerine dair sonuc ogrenemiyorum sinir oluyorum. Muğla, Fethiye de Esnaf hastanesinde yaptiriyorum asilamayi. Doktorum Gül Biteker.
Buraya giden var mi kizlar?
Dedigin gibi iceride biraz tahribat olmustur belki canim, agrinin olmasi bi bakima iyi oluyo bence, ister istemez dinlenmeye yonlendiriyo seni. Benim nerdeyse hic agrim olmadi. Yine de ilk gunler dinlenmeye calistim, yemek bile yapmadim, annem yapti sagolsun. Bugun artik normal hayatima dondum. Cok da umit baglamak istemiyorum, nasipse olur.kızlar dün aşılamadan sonra kahve rengi akıntı gelmişti az önce böyle pıhtı gibi yine kahve leke geldi normal mi yoksa o iğne gibi uzun şey fazla mı tahribat verdi içerlere parol içecek kadar ağrım olmadı ama fazla dolaşınca ağrı oluyo hafiften fazla dolaşmaktan kastımda bi kahvaltı yapim dedim bide yıkanmış çamaşırım vardı onları topladım o kadar
bende yarında bişi yapmamaya çalışırımda ondan sonra yavas yavaş bişiler yaparım zaten 48 saat yaşıyor sperm döllemişse yumurtayı 2 gnde döller ..nasip gerisiDedigin gibi iceride biraz tahribat olmustur belki canim, agrinin olmasi bi bakima iyi oluyo bence, ister istemez dinlenmeye yonlendiriyo seni. Benim nerdeyse hic agrim olmadi. Yine de ilk gunler dinlenmeye calistim, yemek bile yapmadim, annem yapti sagolsun. Bugun artik normal hayatima dondum. Cok da umit baglamak istemiyorum, nasipse olur.
Özel canim gittigim hastane daha dogrusu burada zaten asilama yapabilecek bir yer yok. Mugla bu konuda cok kotu. Bu hastanede de sonuclari soylememek gibi bir politika var heralde anlamadim. Doktorumda asiri yogun asistanina zor ulasiyorum neyse hayirlisi. Oyle ya da boyle yaptirdik ikinci asilamayi :) bu tutmazsa igneliye gecicem, yasim ileri benimde 36 yasimdayim 40 olmadan bir cocugum olsun istiyorum iste. Nasip...Pkoyu sakın dert etmeyin drun demişti bana senin çoçugun olacak ama biraz uğraşacaksın die. Pkolularon sadece yumurtlama sorunu var onuda iğneyle hallediyorz. Bnde iki kere klomene yanıt verdim daha sonra yumurtam olmadı hiç iğneye geçtim. İlkinde menegon kullandım. İkincisinde bj drun menegon kullanmamamı puregonun yeterli olduğunu söyledi. Menegon daha ağır bi ilaçmış dediğine göre ve genellikle yaşı ileri olanların ve hiç yanıt vermeyenlere veriliyormuş. Maşallah senin yumurtan güzel olmuşGokcenn . Eğer gittiğin hastane özel değilse netten tcyle bakabiliyorsun eşinin sonucuna