Önemli değil arkadaşım:))Allah hepimizin yardımcısı olsun.sorunlarımızın hepsi aynı olmasada isteğimiz aynı rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldururBiraz geç oldu kusura bakma. İş yerinde cevap verememiştim.
Sorun; sperm sayısı maalesef. İnşallah 2017 yılı şanslı yılımız olur.
Gerçekten haklısın canım o takmamayı bizler beceremiyoruz nasıl rahat olucazki?saçma rüyalarımı bile bebek olacakmı diye yoruyorumBiliyormusun stres gercekten cok etkiliymis bugun 3 tup bebek denemesi yapan 4.cu de tutan ve bebegi 8 aylikken kendiliginden hamile kalan arkadasim anlatti ve hem erkek hem bayanda tibbi nedenler varmis bana dedigi tek sey kafandan at yada baska seylerle mesgul ol gercekten oyle takmamak elde degil napcaz ama onu bilmiyorum :)
gecmis olsunmerhaba arkadaşlar bende
kasım ayında transferım almıştı bebegın ılk kalp atışlarını gormustuk fakat bırdahakı kontrolde maalesef durduğunu gorduk
bebek 7+3 olması gerekırken 6 haftalık gozkuyordu ultrasonda
ve kan uyuşmazlığımız olduğu ıcınde hemen kürtaj olup ığneyı olmak ıstıyorum.
yarın kürtaj olacağım saat dokuzda. doktor ılk reglı donemınden sonra gel ıcerıye bakalım dedı başlayıp başlamayacağımıza karar verırız dedı
açıkçası ben hemen başlamak ıstedıgımı soledım ve doktorda bana kendını hazır hıssedıyorsan bu ıyı olur
vücut gebelıge alışmışken ve gebelik hormonları vücudunda depolanmışken tekrar tedaviye başlaman ıyı olur dedı
ben aralık sonunda reglı olursam ocak sonuna doğru tekrar ılaclara ıgnelere başlayacağım yumurta gelıstırıcı
cunku amh degerım 0,14 zaten kaybedıcek hıc zamanım yok
ve yıne amh dusuk olduğu ıcınde maalesef dondurulmuşumda yok
Ge
gecmis olsun
canım bende tam anlamıyorum ama bulmaya çalışacağım nasıl yapıldığını :) Çok güzel oluyor öyle. Mesela 6. sayfada ağustosda tüp düşünenler var oranın ilk sayfasına bak görürsün..P
pek anlamiyum nadil yapiliyor
bir zahmet olmasa sen yapsan ben pek interneten anlamiyorumcanım bende tam anlamıyorum ama bulmaya çalışacağım nasıl yapıldığını :) Çok güzel oluyor öyle. Mesela 6. sayfada ağustosda tüp düşünenler var oranın ilk sayfasına bak görürsün..
Tamam canım pazartesi yapacağım şimdi il dışına çıkıyorum.Birza
bir zahmet olmasa sen yapsan ben pek interneten anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?