Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Benim de embriyom 5.gün blasta gelememiş transferim iptal oldu. Bir kez daha araştırmalarımla bilgi sahibi olmam içime çok sinmemesinin sonucu çıktı.
maalesef yumurtalarım zayıftı. Öncesinde en az 3 ay güçlü aminoasit desteği ve vitamin destekleri almamın doğru olacağını araştırmalarımdan biliyordum. Ama doktor hormonlarım çok normal olduğu için hemen iğnelere başlattı. Israrla sormuştum destek almam daha iyi gelecekse alayım zamanım var diye. Gerek yok demişti. Ama şimdi 5.güne embriyo gelmeyince, dediki en az 3 ay şunu kullan bunu kullan. Veeee benim araştırdığım ilacın ismiydi.. Ben hatta kendi kendime doktordan önce alıp kullanmaya başlasımmı diye düşünüyordum sonra doktor gerek yok deyince vardır bildiği diyip akışa uydum. Nasip kısmet.. Veeee bile bile lades resmen. En azından 3.denememde doktora bırakmayıp ne yapmam gerektiğini biliyorum.

Bu detayları bir yere not alıp eşimin eline sıkıştıracağım :halay::halay:
Transfer sonrası bunları yapacaktım ama maalesef embriyo 5.günde blasta geçemedi. Transfer iptal oldu yani. Tedavi öncesinde ısrarla sormana rağmen en az 3 ay destek takviye kullandırmayan doktorum yine kafamda soru işareti bıraktı..
Şimdi 3.deneme için araştırdığım okuduğum hatta kendi kendime kullansam mı acaba diye düşündüğüm ama doktorum demediği için almalıyım o destek ilacının adını yazdı. En az 3 ay bunu kullanabilirsin dedi. Bile Bile lades olduk :(

Transferim iptal oldu. İki tane Embriyoda 5.günde blasta geçemedi. Yumurtalar ve spermin çok şağlıklı olmamasından kaynaklı denildi. Bir daha ki deneme için en az 3 ay önceden ikimizinde güçlü aminoasitler almamız gerektiğini söyledi.
Yemin ediyorum bu konuda uzman oldum:)) çünkü biz bu tedaviye başlarken çok fazla prof. ve başarılı doktorların makalelerini ve hastalarıyla tedavi yöntemlerini araştırmıştım. İstanbula gitme durumum olmayınca Bursada denedim mecbur. Tedaviye başlamadan öncede o destek ilacını alıp kullansammı diye düşündüğüm ilacın ismini verdi şimdi doktor. Oysa en başında vaktim var hocam öncesinde destek kullanmam iyi olacaksa alırım ağırdan olsun iyi olsun demiştim. Yumurtalarım zaten zayıftı. Ama hormonlarım normaldi. Bana gerek yok demişti. Şimdi kafamda, koca bir soru işareti???? Ve araştırıp kullansam mı dediğim takviyeleri kullansaydım en azından kullanımda yine olmadı derdim
3.yü denesersem ne yapmam gerektiğinden son derece emin olmuş oldum.

Kendi kendimize teşhis koyuyoruz artik😂😂😂
Valla bu devirde kendi kendinin doktoru olacan başka yolu yok bende sordum kaç kere doktorlara bisey verecekmisiniz diye hayır dediler eczacima sordum kullanma dedi genede bir tane aldım dedim kullanacağım vitamin kahvaltımı da düzgün edeceğim dedim inşallah güzel şeyler olur ya artık mutsuz olmaktan çok sıkıldım

Valla bu devirde kendi kendinin doktoru olacan başka yolu yok bende sordum kaç kere doktorlara bisey verecekmisiniz diye hayır dediler eczacima sordum kullanma dedi genede bir tane aldım dedim kullanacağım vitamin kahvaltımı da düzgün edeceğim dedim inşallah güzel şeyler olur ya artık mutsuz olmaktan çok sıkıldım
Simdiki doktorlar hic oyle iyi bakmiyorlar ki baştan savma yapiyorlar isini iyisini de bulmak cok zor .baskasinin övdüğü baskasinin da gömdüğü olabiliyor 😂 kendimize dikkat edicez Raabim dusurmesin doktorlarin eline

Transfer sonrası bunları yapacaktım ama maalesef embriyo 5.günde blasta geçemedi. Transfer iptal oldu yani. Tedavi öncesinde ısrarla sormana rağmen en az 3 ay destek takviye kullandırmayan doktorum yine kafamda soru işareti bıraktı..
Şimdi 3.deneme için araştırdığım okuduğum hatta kendi kendime kullansam mı acaba diye düşündüğüm ama doktorum demediği için almalıyım o destek ilacının adını yazdı. En az 3 ay bunu kullanabilirsin dedi. Bile Bile lades olduk :KK43:
Bence kullan zaten ilaç değil ki takviye gıdası diye geçiyor bu arada doktorumun asistanı keçiboynuzu kullanın dedi ama gerçeğini suda kaynatıp için dedi ibrahim saracogluda öneriyor yarın alıp sabahları ac karna eşimde bende kullanıyom hep bu doğal bealenmememizden kaynakli

Merhaba arkadaşlar bende şuanda zeynep.kamildeyim ilaçlar için sağlık kurulu onayı bekliyorum alttan muayene oldunlm bugün adetin 3. Günü inşallah herkes için hayırlısı olsun bakalım

Back
X