- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
Ya masalllaahhh hayirlisi olsun21 tanesi dollenmis . Bakalım bundan sonra ne olucak hayirlisincanim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya masalllaahhh hayirlisi olsun21 tanesi dollenmis . Bakalım bundan sonra ne olucak hayirlisincanim
Bugün o kdr soğuktu ki anlatamam dondumSenin içinde hayırlısı olsun canim biraz agir geciyo kendini üşütme
Hayırlı olsun canim21 tanesi dollenmis . Bakalım bundan sonra ne olucak hayirlisincanim
21 tanesi dollenmis . Bakalım bundan sonra ne olucak hayirlisincanim
Dozu kac kac gun boyuncaGomalf verildi bana iğne göbekten her akşam vurulacak
450 lik aldım 225 verdi her akşam vuracağım cuma günü tekrar kontrol bacaktan şimdi vermedi doktorDozu kac kac gun boyunca
Asilama da 75 lik vuruyordum .450 lik aldım 225 verdi her akşam vuracağım cuma günü tekrar kontrol bacaktan şimdi vermedi doktor
Bugün tüm gün hastanedeydim çok yoruldum birde hava çok kötüydü inşallah güzel şeyler olurAsilama da 75 lik vuruyordum .hadi hayirlara vesile olsun insallahhhhhhh bacaktan da mi varmis vurulan igne
Sen napiyosun nasılsınAsilama da 75 lik vuruyordum .hadi hayirlara vesile olsun insallahhhhhhh bacaktan da mi varmis vurulan igne
Insallah cok guzel seyler olucak inan sadece umutsuz olma olacağına inararak ignelerini yapBugün tüm gün hastanedeydim çok yoruldum birde hava çok kötüydü inşallah güzel şeyler olur
Ben de bugun hastanedeydim kan sonucumu aldik . Meme usg si cektirdik .cok sukur temiz cikti o da .dedik bunun sonucunu da git 1 hafta sonra gel diycekler :)) ama anında cikti sonucSen napiyosun nasılsın
Çok sevindin canım inşallah güzel şeyler olur bir an önceBen de bugun hastanedeydim kan sonucumu aldik . Meme usg si cektirdik .cok sukur temiz cikti o da .dedik bunun sonucunu da git 1 hafta sonra gel diycekler :)) ama anında cikti sonuc
Insallah insalllahh Rabbim bizim yuzumuze de guler eminim kiÇok sevindin canım inşallah güzel şeyler olur bir an önce
Sagol canim sorun yoktu bende pko varmış yeni öğrendim tüp bebek aşamasındaYa masalllaahhh hayirlisi olsuntup bebek yaptirmaktaki sorununuz neydi acaba
Sıkı giyin canim en önemlisi üşütmemekBugün o kdr soğuktu ki anlatamam dondum
Teşekkür ederim canım insallah sonuda güzel olurHayırlı olsun canim
Amiiin insallah canim hepimiz güzel haberler alalım insallahMaşallah rakam çok iyiymiş sağlıklı embriyolar olsun sımsıkı tutunsun inşallah![]()
donduk ya hiç sormaSıkı giyin canim en önemlisi üşütmemek
amin inşallah hayırlısıyla :)Teşekkür ederim canım insallah sonuda güzel olur