- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi yasemin773
Kızlar sadece 1 embriyo transfer ediliyomus bugun ögrendim . Tutma şansı dusuk mu bu şekilde sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasindasin .yasin genc oldugu icin belki de çoğul gebelik olusmasin diyedirKızlar sadece 1 embriyo transfer ediliyomus bugun ögrendim . Tutma şansı dusuk mu bu şekilde sizce
YAsim 26 . İki mi istesem tek mi olsa bilemedim yaa kafam karıştıKac yasindasin .yasin genc oldugu icin belki de çoğul gebelik olusmasin diyedir
35 yaş üstü 2 embriyo transferi ediyorlar. Aslında çoğul gebelikler riskli gebelik grubundadır. Bana perinatolog üstüne basa basa dedi biz istemeyiz asla diye. Yaşın da küçükmüş daha neden 2 tane istiyorsun ??YAsim 26 . İki mi istesem tek mi olsa bilemedim yaa kafam karıştı
Bildigim kadariyla yasa bagliymis o 2 transfer olayi . Yani yaşın 35 ustu ise 2 tane transfer ediyorlarmisYAsim 26 . İki mi istesem tek mi olsa bilemedim yaa kafam karıştı
Bildigim kadariyla yasa bagliymis o 2 transfer olayi . Yani yaşın 35 ustu ise 2 tane transfer ediyorlarmis
Aslinda 2 tane istemiyorum çok bilmediğim için bu konuları , hani sanki biri tutmazsan diğeri tutunur gibi geldi .ama Dusuk riski çok oluyomus 2 embriyoda onu öğrendim azonce . Eşim tutturdu 2 Tane koysunlar diye o yüzden sordum . Tek embriyo transfer edildiğini ilk defa duydum ben hep 2 oluyo saniyodum. Çoğul gebelikten korkuyorum zaten herkesten uzak yerdeyiz sadece eşim ben zor olur diye35 yaş üstü 2 embriyo transferi ediyorlar. Aslında çoğul gebelikler riskli gebelik grubundadır. Bana perinatolog üstüne basa basa dedi biz istemeyiz asla diye. Yaşın da küçükmüş daha neden 2 tane istiyorsun ??
EVet yeni ögrendim bende yaBildigim kadariyla yasa bagliymis o 2 transfer olayi . Yani yaşın 35 ustu ise 2 tane transfer ediyorlarmis
İstersen 2 de koyulabilir ama dusuk riski olur dediler korktum
nerde yaptırıyorsun ? çift koyanlarda emin ol bir tane tutacak şekilde ayarlanıyor en kalitelisini seçiyorlarEVet yeni ögrendim bende ya
Samsun medikalpark . Ay ne zor işlermiş yanerde yaptırıyorsun ? çift koyanlarda emin ol bir tane tutacak şekilde ayarlanıyor en kalitelisini seçiyorlar
sanmıyorum düşük riski olacağını genelde 35 üstü çift koyuyorlar başarı oranı artsın diyeİstersen 2 de koyulabilir ama dusuk riski olur dediler korktum
İstatistiği artırmak için 2 embriyo transferi yapıyorlarmış. Hem gebelik süreci hem de sonraki süreç çok zor olur. Tabi yardımcı da yoksa. Hani olsa bi nebze ama. Bence güzel düşünün inşallah tutar.Aslinda 2 tane istemiyorum çok bilmediğim için bu konuları , hani sanki biri tutmazsan diğeri tutunur gibi geldi .ama Dusuk riski çok oluyomus 2 embriyoda onu öğrendim azonce . Eşim tutturdu 2 Tane koysunlar diye o yüzden sordum . Tek embriyo transfer edildiğini ilk defa duydum ben hep 2 oluyo saniyodum. Çoğul gebelikten korkuyorum zaten herkesten uzak yerdeyiz sadece eşim ben zor olur diye
Anladim canımsanmıyorum düşük riski olacağını genelde 35 üstü çift koyuyorlar başarı oranı artsın diye
bence seninkisi gayet sağlıklı gidiyor diye düşündüm fakat şuanda embriyoların hepsi 3 veya 5 güne ulaştı mı ?Samsun medikalpark . Ay ne zor işlermiş ya
Yardımcım yok cesaretim de yok . En iyisi doktorun dediğini yapmak yaİstatistiği artırmak için 2 embriyo transferi yapıyorlarmış. Hem gebelik süreci hem de sonraki süreç çok zor olur. Tabi yardımcı da yoksa. Hani olsa bi nebze ama. Bence güzel düşünün inşallah tutar.
Bugun 3. Günbence seninkisi gayet sağlıklı gidiyor diye düşündüm fakat şuanda embriyoların hepsi 3 veya 5 güne ulaştı mı ?
20 embriyo maşallahBugun 3. Gün
Dünde 20 embriyo vardı bugünde aynıymış
gayet sağlıklı bu şekilde devam ediyor 5. gün mü yaptıracaksın transferiniBugun 3. Gün
Dünde 20 embriyo vardı bugünde aynıymış
Gerçekten mi ben hiç anlamıyorum bu işlerden ya dan diye atladık tüp bebeğe akılımızda yoktu . İnsallah dediğin gibi tutar . Hepimizin tutar insallahh20 embriyo maşallahbiz ölelim O zaman
Sen niye stres yapıyorsun mutlaka tutacak güzel düşün